Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
111

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη συζήτηση μαζί σου, τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις μεταξύ φίλων και συνεργατών. Είσαι πιο πολυμήχανη από το συνηθισμένο σήμερα. Οι γύρω σε προσέχουν χάρη στην θετική σου στάση και την αυτοπεποίθησή σου. Μια είδηση ή μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία πυροδοτεί την έμπνευσή σου. Ωστόσο η Σελήνη περνά την ημέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ενθαρρύνοντας την εστίαση της προσοχής σου στους πιο πρακτικούς σου στόχους.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι δυνατή. Οι σκέψεις και η ενέργειά σου περιστρέφονται κυρίως γύρω από την προσωπική σου ζωή, αλλά και την σχέση με τον εαυτό σου, την επίγνωση των φόβων σου, τους εθισμούς, τις προσκολλήσεις και τις εξαρτήσεις σου. Εντελώς ξαφνικά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις την ζωή σου και να λύσεις διαφόρων ειδών προβλήματα. Έχεις την υποστήριξη των γύρω σου.

Δίδυμοι

Είσαι σε θέση σήμερα να κάνεις συμφωνίες. Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση καταλήγεις σε νέα συμπεράσματα για παλιά, ενοχλητικά προβλήματα και να ξεκινήσεις να ακολουθείς μια καλή, σταθερή στρατηγική για να απογειώσεις την καθημερινότητά σου. Οι άλλοι έλκονται από το όραμα αλλά και τις ιδέες σου. Η ημέρα ευνοεί τα επαγγελματικά αλλά και τις σχέσεις.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για κίνητρο και ψυχική ενέργεια. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις σχεδόν τα πάντα τώρα και οι ιδέες για δουλειά ή υγεία είναι απίστευτα γόνιμες. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για να προσφέρεις την πρακτική σου υποστήριξη, κυρίως μέσω πληροφοριών ή των δεξιοτήτων σου. Οραματίζεσαι τι θέλεις να πετύχεις πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως και το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια ή να σχεδιάσεις ένα έργο μπορεί να είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Η μέρα έχει ως επί το πλείστον εύκολη, φυσική ενέργεια για σχέσεις και αλληλεπιδράσεις έναν προς έναν.

Λέων

Είσαι σε καλή θέση και διάθεση για να βοηθήσεις τους άλλους ιδιαίτερα νεότερους ανθρώπους με τις συμβουλές σου ή με την ιδιότητα του καθοδηγητή σήμερα. Μπορεί να δεις πραγματική αξία στο να κάνεις ειρήνη με τους ανθρώπους και να φέρεις περισσότερη αρμονία στο περιβάλλον σου. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση του σχεδιασμού και την αίσθηση των μοτίβων και αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει προς όφελος σου σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς μπορείς να δεις παλαιότερα μοτίβα σχέσεων πιο ξεκάθαρα, κάτι που με τη σειρά του βοηθά να κάνεις καλύτερες επιλογές στο παρόν.

Παρθένος

Η κρίση σου είναι γενικά καλή σήμερα, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ευκαιρίες, παρά την τρέχουσα ανάδρομη πορεία του Ερμή. Μπορείς να βρεις νόημα και σκοπό σε ότι κάνεις τώρα. Υπάρχει μια καλή αίσθηση του πότε πρέπει να αναλάβεις την ηγεσία και πότε να αφήσεις άλλους να το κάνουν. Είσαι σε καλή θέση να οργανώσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις, έργα ή μελέτες και με αυτόν τον βελτιωμένο σχεδιασμό, αισθάνεσαι μεγαλύτερη έμπνευση για να μάθεις, να συνδεθείς, να γράψεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Οι άνθρωποι εκτιμούν τις απόψεις σου, την ευφυΐα, τη διορατικότητα και την αίσθηση της δικαιοσύνης και της αμεροληψίας σου.

Ζυγός

Θα μπορούσες να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα έργο, μια ιδέα ή ένα θέμα σήμερα και οι συνδέσεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι πολύτιμες με την πάροδο του χρόνου. Η δικτύωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμη, διεγείροντας ιδέες ή αναζωογονώντας τα επίπεδα κινήτρων σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με έναν σύντροφο και ίσως να δώσεις το λόγο σε κάποιον ειδικό. Τα οφέλη ενός φίλου, συνεργάτη ή συστήματος υποστήριξης γίνονται σήμερα προφανή. Είσαι επίσης σε καλή θέση να λύσει τα χρηματικά ή ιδιοκτησιακά διλλήματα και προβλήματα.

Σκορπιός

Μπορεί να είσαι σε πλεονεκτική θέση στη δουλειά ή αλλιώς να είσαι εν γνώση. Το κλειδί είναι να προσδιορίσεις τι πραγματικά έχει σημασία για σένα. Οι ιδέες σου είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες και οι επαφές που κάνεις τώρα είναι καρποφόρες. Πράγματι, μπορείς να καταλήξεις σε συμφωνία ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα που σου επιτρέπει να προχωρήσεις. η ευφυΐα ή η άποψη σου παίζει σημαντικό ρόλο στη σημαντική ελκυστικότητα σου αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προσελκύεις ενδιαφέροντες ανθρώπους προς το μέρος σου. Μπορεί να είναι συνετό να αποδεχτείς την ιδέα να βγάλεις έξω τα άτομα που αισθάνονται, αντί να εστιάζεις υπερβολικά αυστηρά σε οποιοδήποτε πράγμα, έργο ή ιδέα με τη σημερινή περίεργη, πολυάσχολη διέλευση της Σελήνης.

Τοξότης

Κάτω από τις χαλαρές διελεύσεις του σήμερα μπορεί να χαρείς με το να ανακαλύπτεις ότι κάποιος είναι ιδιαίτερα λογικός και έτοιμος να μιλήσει για τα προβλήματα. Η μέρα μπορεί να είναι εποικοδομητική για την εύρεση των κατάλληλων πόρων για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή μιας προσωπικής πρόκλησης. Ωστόσο η ιδιωτική σου ζωή ή ο χρόνος με τον εαυτό σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός και τώρα τονώνει την αυτοπεποίθηση σου. Η προσοχή στην ψυχική ή συναισθηματική πλευρά της υγείας είναι απαραίτητη σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο σου και είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να καλύψεις τις προσωπικές ανάγκες και στόχους. Έχεις την τάση να ακολουθείς την καρδιά σου και η εστίαση είναι σε σένα και σε πράγματα που τονώνουν τη διάθεση σου. Μπορείς να νιώσεις πολύ ενθουσιασμό για σχέδια για το μέλλον. Η σημερινή Σελήνη ζωντανεύει τα συναισθήματα σου και σε ενθαρρύνει να τα εκφράσεις. Ένας φίλος μπορεί να είναι υποστηρικτικός και η δικτύωση καθώς και η καινοτόμος εργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλή. Τα συναισθήματα σου ποθούν την απελευθέρωση και αναζητάς την αναγνώριση τους.

Υδροχόος

Είσαι γενναιόδωρη με τις ιδέες ή την υποστήριξη σου σήμερα. Μια σύνδεση ή μια μικρή είδηση μπορεί να σε εμπνεύσει. Ωστόσο ότι είναι κρυμμένο ή πίσω από τα παρασκήνια είναι επίσης στο επίκεντρο σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωή. θα επωφεληθείς από κάποιο προσωπικό χρόνο και χώρο. Είσαι σε καλή θέση για να ονειρευτείς, να φανταστείς και να απολαύσεις εκεί που σε πάει το μυαλό σου. Είναι σκόπιμο να εξοικονομήσεις την ενέργεια σου για να προετοιμαστείς για πιο πολυάσχολες μέρες ή να πάρεις μια ανάσα με όποιον τρόπο μπορείς με αυτή τη μεταφορά.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για συνδέσεις, ιδέες και ανακαλύψεις που σε βοηθούν και σε ενδυναμώνουν ειδικά σε πρακτικές γραμμές. Ακόμα κι έτσι, η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και η απομάκρυνση των πιέσεων για απόδοση και διακρίσεις έστω και για λίγο, μπορεί να είναι αναζωογονητική. Μπορείς να επωφεληθείς από το χρόνο με άτομα ή ομάδες που σου επιτρέπουν πραγματικά να είσαι ο εαυτός σου ή μπορεί να εμπλακείς σε δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι άνετα ελεύθερη.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top