Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
161

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ερμής κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη όπου θα παραμείνει έως τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σ’ αυτή την περιοχή του γραφήματος σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Αυτός ο κύκλος φέρνει περισσότερη νοητική δραστηριότητα και εμπλοκή με ασκήσεις καριέρας, φήμης και καθορισμού στόχων. Η επικοινωνία είναι πιο μελετημένη ή φυλαγμένη κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, κάτι που μπορεί να είναι απαραίτητο, αφού οι άλλοι είναι πιο διατεθειμένοι να σε πάρουν στα σοβαρά. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να απορροφήσεις, να μάθεις και να λάβεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις επιλογές και να προωθήσεις τους στόχους σου. Σήμερα η Σελήνη μετακινείται σε ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τομέα του χάρτη σου διατηρώντας τα πράγματα ελαφριά.

Ταύρος

Ένας θετικός κύκλος για ανταλλαγή ιδεών, εκμάθηση νέων πραγμάτων και οικοδόμηση γνώσεων ξεκινά σήμερα, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου. Είναι μια εξαιρετική διέλευση για να αφήσεις μικρά προβλήματα και να απολαύσεις μια ευρύτερη, πιο αισιόδοξη προοπτική. Ο Ερμής θα διασχίσει τον τομέα του πνεύματος σου μέχρι τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή του γραφήματος σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, είσαι ιδιαίτερα διατεθειμένη να σκεφτείς τη ζωή σου από την άποψη της μεγαλύτερης προβολής η οποία μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα σου. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου και μπορεί συχνά να σκέφτεσαι τρόπους για να απολαύσεις μια αλλαγή ρυθμού και εμπειρίες πέρα του συνηθισμένου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την οικεία ζωή σου, τις προσκολλήσεις, τα μυστήρια, την ψυχολογία, τις έρευνες, την εργασία για τον εαυτό σου και τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Αναζητάς βαθύτερα νοήματα ή την κρυφή ατζέντα. Ο Ερμής φέρνει κάποια αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις. Οι συζητήσεις μπορούν να ενταθούν γρήγορα, ωστόσο μπορείς να απομακρυνθείς από θέματα αρκετά ώστε να διατηρήσεις τα πράγματα λογικά και δίκαια. Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου αυξάνοντας την περιέργεια και την επιθυμία να προσεγγίσεις.

Καρκίνος

Ο Ερμής κινείται στο αντίθετο ζώδιο σου για μια παραμονή έως τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σ’ αυτή την περιοχή του ηλιακού χάρτη σου. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων έως τις 5/2, συχνά συζητάς πράγματα και παίρνεις κοινές αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν φανταστικές ευκαιρίες για να μάθεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Η ιδέα είναι να εξετάσεις τομείς της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αυτή η θέση θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι σε αυτό το στάδιο, οι άλλοι έχουν πολλά να πουν ή περισσότερα στοιχεία της ζωής σου. Η άνεση και η ευχαρίστηση βρίσκονται στο επίκεντρο όσο προχωρά η μέρα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου.

Λέων

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα, ενθαρρύνοντας πιο έξυπνες εργασιακές συνήθεις τις επόμενες εβδομάδες. Θα σκεφτείς πολύ περισσότερο τη δουλειά, τις υπηρεσίες, ην υγεία και τις ρουτίνες σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 23 και μπορεί να καταλήξεις σε βελτιωμένα συστήματα και μεθόδους στη διαδικασία. Αργότερα ο Ερμής θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να μάθεις χρήσιμα πράγματα. Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου σήμερα, όπου θα περάσει πάνω από δυο μέρες. Με αυτή τη διέλευση το να αναλάβεις την ηγεσία ή να ενεργείς ανεξάρτητα έρχεται φυσικά.

Παρθένος

Ο Ερμής περνά στον ηλιακό 5ο οίκο σου για μια διαμονή μέχρι τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να βιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί να αναλύσεις την ερωτική σου ζωή, να εκφράσεις τις στοργές σου ή να ρίξεις περισσότερη ψυχική ενέργεια σε παιχνίδια και δημιουργικές αναζητήσεις. Αυτή η επιρροή πυροδοτεί τη δημιουργική σου πλευρά, ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Η δύναμη του λόγου σου είναι τώρα εμφανής, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου για κρυφά, ιδιωτικά θέματα και ήρθε η ώρα να ανακτήσεις την ενέργεια σου.

Ζυγός

Ο Ερμής μετακινείται σε μια αντανακλαστική περιοχή του χάρτη σου στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23. Αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή τη περιοχή του χάρτη σου από τις 13/1 έως τις 5/2. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να υπάρχουν πιο συχνές συζητήσεις και σκέψεις για την οικογενειακή ζωή, το σύστημα υποστήριξης σου, τις ρίζες και το παρελθόν. Η δραστηριότητα αυξάνεται στο σπίτι σου μέσω περισσότερης αλληλεπίδρασης, εργασίας, μάθησης ή μελέτης. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να χρησιμοποιείς περισσότερη λογική στα πράγματα και μπορεί επίσης να ανοίξει την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση του Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, είσαι σε καλή κατάσταση για μάθηση, μελέτη, σύνδεση και επικοινωνία. Ενώ αυτή η διέλευση διαρκεί μέχρι τις 23 αργότερα θα επιστρέψει σ’ αυτή την περιοχή. Είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεσαι πολύ απασχολημένη, ή ίσως λίγο μπερδεμένη ή νευριασμένη για να χαλαρώσεις πραγματικά. Ωστόσο εάν αποφύγεις την ψυχική καταπόνηση ή το στρες, θα αποκομίσεις τα οφέλη αυτού του κύκλου συλλογής πληροφοριών και βελτιωμένων συνδέσεων. Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη για μερικές μέρες και θέλεις να αισθάνεσαι περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου.

Τοξότης

Ο Ερμής κινείται στον τομέα των πόρων σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 23. Τις επόμενες εβδομάδες θα εφαρμόσεις ορισμένες ιδέες και τις επιχειρήσεις σου ή θα προσθέσεις τις λεπτομέρειες στα σχέδια. Είναι επίσης μια στιγμή να δουλέψεις με τα ταλέντα σου και να τα αξιοποιήσεις στην πράξη. Είσαι απίστευτα επιδέξια στο να φτάνεις στην ουσία. Δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για τα επιπλέον και προτιμάς να κρατάς τα πράγματα απλά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Όταν αγχώνεσαι μπορεί να υπάρξει κάποια ανησυχία ή υπερδιέγερση που σχετίζεται με τα χρήματα, υπάρχοντα και πόρους. Διαφορετικά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις υπομονή.

Αιγόκερως

Μπορείς να βρεις ευκαιρίες για να κάνεις τις απαραίτητες διευκρινήσεις καθώς προχωράς. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σου σήμερα και το ενδιαφέρον σου για τον κόσμο γύρω σου ειδικά για την επικοινωνία μαζί του αυξάνεται πολλαπλάσια. Ενώ ήσουν ικανοποιημένη με το να κρατάς τις παρατηρήσεις σου για τον εαυτό σου τις τελευταίες εβδομάδες, τώρα λαχταράς λίγη περισσότερη αλληλεπίδραση. Ωστόσο αυτή είναι μια στιγμή που παίρνεις περισσότερες εκτελεστικές αποφάσεις, ανησυχώντας λιγότερο για τα σχόλια και περισσότερο για το τι πραγματικά λειτουργεί για εσένα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου και έχεις την επιθυμία να στραφείς προς τα μέσα, καθώς εξετάζεις τα κίνητρα σου.

Υδροχόος

Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και λίγος προβληματισμός είναι κατάλληλος. Στην πραγματικότητα οι ιδέες βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης και διαισθητικά αισθάνεσαι ότι πρέπει να περιμένεις να τις μοιραστείς μέχρι να είσαι έτοιμη κι εσύ. Συχνά σκέφτεσαι το πρόσφατο παρελθόν, τα συναισθήματα σου και το που βρίσκεσαι στο ταξίδι σου. Η Σελήνη σήμερα μετακινείται στο αντίθετο ζώδιο σου για μια – δυο μέρες παραμονής, προκαλώντας σε να βρεις μια ισορροπία στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις την άλλη όψη του νομίσματος και να σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να τακτοποιείς, εστιάζοντας στα μικροπροβλήματα στη ζωή σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον κοινωνικό σου τομέα, ξεκινώντας ένα κύκλο που είναι εξαιρετικός για εφευρετική σκέψη, φρέσκιες ιδέες και ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα, τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τους στόχους της ευτυχίας σου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου που ουσιαστικά θα διαρκέσει έως τις 5/2. Οι δραστηριότητες δικτύωσης αυξάνονται και πρόκειται να προσθέσουν κάτι πολύτιμο στη ζωή σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top