Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
153

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για μάθηση και καθοδήγηση ενώ απολαμβάνεις ιδιαίτερα την κοινή χρήση και την εναρμόνιση μέσω ιδεών και ιδανικών. Η βελτίωση της επικοινωνίας και της δυνατότητας προσέγγισης είναι σημαντική για τα μελλοντικά σχέδια σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις σου. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και βγείτε απ’ την κουραστική ρουτίνα της καθημερινότητας και του lockdown. Εσύ που είσαι μόνη, η διαδικτυακή επικοινωνία σου δίνει τη δυνατότητα του φλερτ.

Ταύρος

Αισθάνεσαι πιο έτοιμη να αγκαλιάσεις νέες μεθόδους και στάσεις σήμερα αφήνοντας πίσω σου αυτές που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξη σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να ανεβάσεις το εισόδημα σου, την ασφάλεια και δίνεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Οι ήσυχες δραστηριότητες συνεχίζουν να σας ξεκουράζουν και να σας φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Μια εκτεταμένη κοσμοθεωρία, μελέτες, η εμπειρία που επεκτείνουν τη σκέψη και το μυαλό σου αποτελούν ώθηση στην προσωπική σου ανάπτυξη με την Πανσέληνο σήμερα να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Φιλίες μπορούν να προκύψουν καθώς συζητάς για πολιτική, πεποιθήσεις ή ενδιαφέροντα θέματα. Έχεις περισσότερη πίστη στις ικανότητες σου στα εργασιακά κι αυτό ανεβάζει τις επιδόσεις σου. Η βραδιά περνά ευχάριστα με τον αγαπημένο σου με ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις ένα υποστηρικτή, η συμβουλάτορα που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από κάποιες απογοητεύσεις. Ίσως το πιο σημαντικό είναι η προσωπική σου ανάπτυξη σε συναισθηματικό επίπεδο. Η διέλευση της Σελήνης τείνει να σε κρατά σε ένα πρακτικό πλαίσιο σκέψης στο πρώτο μισό της ημέρας. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, μπορείς να αισιοδοξείς για ένα νέο έρωτα που σύντομα θα εισβάλλει στη ζωή σου.

Λέων

Τα συναισθήματα σου ζωντανεύουν και η ενέργεια σου ανεβαίνει. Αυτό φαίνεται και από τις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά. Είναι η στιγμή να δράσεις δυναμικά και να παλέψεις για τους στόχους σου. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη μαγεία ένα βασικό συστατικό που σου λείπει, για αυτό οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικοποίηση ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Παρθένος

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα καριέρας, πειθαρχίας, ανάπτυξης και βελτίωσης μέσω μιας πιο ισχυρής δέσμευσης. Ανακαλύπτεις τη δυνατότητα σου να ηγηθείς και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Με τη Σελήνη στο πρώτο μισό κυρίως της ημέρας είναι πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα σου προτιμώντας μια ησυχία ή ανωνυμία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου κι εκείνος απ’ τη μεριά του κρύβουν εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να χρωματίσεις τη μέρα σου και μη σκέφτεσαι τα δυσάρεστα του παρελθόντος.

Ζυγός

Θέματα προσωπικά, οικογενειακά και σπιτιού είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Θυμήσου πως η διαλλακτικότητα και ίσως ο προσωρινός συμβιβασμός θα διατηρήσει τις ισορροπίες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις της μέρας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις συζητήσεις ή τις συμφωνίες. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει ανάγκη απ’ την επιβεβαίωση και το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές αποκαλύπτονται και ίσως να σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Σκορπιός

Οι ενέργειες είναι καλές για την ψυχοθεραπεία, την παροχή συμβουλών και τον καθαρισμό, καθώς βλέπεις τη ρίζα κάθε προβλήματος. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό και η σύνδεση με χρήσιμους ανθρώπους ή πληροφορίες, μπορεί να ενισχύσουν το συναισθηματικό και οικείο σου κόσμο σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες κι αυτό βοηθά στους επαγγελματικούς στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται δουλίτσα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Τοξότης

Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου. Είναι μια εποχή αυξημένης προσωπικής σημασίας και σκοπού κυρίως μέσω των σχέσεων και των προσωπικών σου συμφερόντων. Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ζεστασιά.

Αιγόκερως

Οι προσπάθειες σου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, ή τις θέσεις ασφάλειας σου μπορούν να ωφελήσουν τη δουλειά και τις ρουτίνες σου ακόμα και την υγεία σου. Μια στοχαστική διάθεση συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά έχεις την τάση να εστιάζεις στους ευρύτερους στόχους σου καθώς προχωρά η μέρα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει και στους δυο ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Μοιράζεσαι σήμερα τις δημιουργικές σου παρορμήσεις με τόλμη. Μπορεί να αισθανθείς πιο αυθόρμητη και παρορμητική. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου στο πρώτο μισό της ημέρας και εστιάζεις στην ισορροπία και αρμονία, όσο περνούν οι ώρες όμως αναζητάς λίγη περισσότερη ένταση. Συναισθηματικά νιώθεις πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Εάν είσαι μόνη από δω και πέρα μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα.

Ιχθύες

Η υποστήριξη μπορεί να έρχεται από τα παρασκήνια ή αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για θεραπευτικές και αναγεννητικές δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να έχεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή και μπορεί να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της ζωής σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου συνεχίζει στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά αργότερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου και της κοινωνικότητας σου. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείτε κι εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top