Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
94

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια μέρα πριν την Πανσέληνο μπορεί να είναι η στιγμή να κάνεις προσαρμογές πριν κάνεις βήματα για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Με τις σημερινές ενέργειες θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να συνεργαστείς και να προτιμάς να παραμείνεις με ότι είναι πιο άνετο και ασφαλές ωστόσο. Ως εκ τούτου εάν μπορείς να το διαχειριστείς, ένας συμβιβασμός έχει νόημα. Οι ευκαιρίες σχέσεων και η ολοκλήρωση μέσω συνεργασιών βρίσκονται στο επίκεντρο με μια γενική έννοια. Είναι καλή ιδέα να ανασυνταχτείς ή να αφιερώσεις χρόνο για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία.

Ταύρος

Η αυριανή Πανσέληνος θα φέρει τους προσωπικούς πόρους, τα ταλέντα, τα χρήματα και τα θέματα κοινής χρήσης σε μεγαλύτερη εστίαση. Σήμερα τα θέματα αγάπης μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητα, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν όσο θα ήθελες ή μπορεί να ανησυχείς ότι δεν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι από τους άλλους. Ωστόσο τα σημερινά γεγονότα σε φέρνουν σε μεγαλύτερη κατανόηση της δέσμευσης σου να φροντίσεις τον εαυτό σου. Εάν έχεις επενδύσει πάρα πολύ από την ενέργεια σου σε κάτι που δεν αποδίδει, τότε θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να πάρεις τα πράγματα πολύ προσωπικά. Κατευθυνόμαστε προς μια Πανσέληνο στο ζώδιο σου, η οποία ενισχύει τα συναισθήματα σου. Οι επιλεκτικές διελεύσεις σήμερα υποδηλώνουν κάποια κοινωνική δυσφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερβολές. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή ότι οι άλλοι προσπαθούν να σου αποσπάσουν μια απάντηση ή δέσμευση. Τα σύνθετα προβλήματα απογοήτευσης έχουν να κάνουν με τη φήμη ή τα εργασιακά θέματα. Κάνε επιπλέον διαλλείματα. Συναισθήματα που δεν τα αναγνωρίζεις ή τα κρατάς μακριά μπορεί να εμφανιστούν σήμερα και αύριο και μερικά από αυτά μπορεί να σε εκπλήξουν.

Καρκίνος

Με μια Πανσέληνο που πρόκειται να συμβεί αύριο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, μέρος σου προτιμά να σβήσει στο παρασκήνιο για τον τόσο απαραίτητο χρόνο μόνη, ανάπαυση ή χρόνο για σκέψη. Νέο φως θα λάμψει στις πρόσφατες κρυφές ή παρασκηνιακές τάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να συμπληρώνεις κάποια από τα κενά της ζωής σου σήμερα και αύριο. Σήμερα είναι καλύτερα να μην ανακατεύεις δουλειά και ευχαρίστηση. Η καρδιά σου μπορεί να βρίσκεται σε δυο μέρη και ενώ θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής και να περιβάλλεσαι με τα οικεία, κάτι σε καλεί να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου.

Λέων

Καθήκοντα που απαιτούν σκόπιμη δράση ή συγκέντρωση μπορεί να μην ευδοκιμήσουν σήμερα, αλλά πιο μεταφυσικά, δημιουργικά ή πνευματικά θέματα μπορεί να ωφεληθούν από τη φαντασία σου. Φρόντισε να παρακολουθείς ή να κατανοείς επικοινωνίες που δε εκφράζουν αυτό που πραγματικά νιώθεις. Επιπλέον μπορεί να αναλύεις πάρα πολύ αυτά που λένε οι άλλοι. Έχεις πολλά κίνητρα για να πετύχεις και να παράγεις, αλλά το που να κατευθύνεις ή να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είναι στον αέρα. Απόλαυσε τα συναισθήματα της έμπνευσης και μην αφήνεις την ανυπομονησία να χαλάσει τα πράγματα.

Παρθένος

Σε σημεία σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις αν χρειάζεσαι άνεση κα εξοικείωση ή ενθουσιασμό. Η λήψη αποφάσεων σήμερα θα μπορούσε να είναι υπερβολικά συναισθηματική ή να βασίζεται στο φόβο και την ανασφάλεια, επομένως μπορεί να περιμένεις μια καλύτερη, πιο ξεκάθαρη μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αλλά με την Πανσέληνο που θα συμβεί αύριο, αυτό που εκρήγνυται από μέσα σου μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτικό. Είναι καλή ιδέα να ακούς τα συναισθήματα σου, ενώ αφιερώνεις χρόνο κάνοντας ένα σχέδιο δράσης. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια άβολη γωνία σήμερα, αντιπαραθέτοντας τις ανάγκες σου για άνεση και ασφάλεια ή να μάθεις νέα πράγματα.

Ζυγός

Η αυριανή Πανσέληνος μπορεί να ξεσηκώσει τον τυχοδιώκτη μέσα σου, εάν η ζωή σου συμπεριλάμβανε περισσότερη ρουτίνα. Αυτό το σεληνιακό γεγονός θα ξυπνήσει την επιθυμία για περισσότερα από τη ζωή. Η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό σου ή και τις εμπειρίες σου είναι ισχυρή. Σήμερα ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις άμεσα και μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να σχετιστείς με ένα υγιή τρόπο με ένα φίλο ή σύντροφο. Αν κι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να καταρτίσεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει ασαφής σκέψη σήμερα, μπορείς σίγουρα να δεσμευτείς για την ανάγκη για ένα σχέδιο.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να μην είναι ιδανικές για να κερδίσεις χάρες, αλλά είναι μια καλή στιγμή να αναλογιστείς τις συμπεριφορές ή τις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις αυτά που θέλεις από τη ζωή. Μπορεί να πάρεις κάποια ενδιαφέροντα σχόλια ή συντροφιά. Ωστόσο μέρος σου χρειάζεται το χώρο και το χρόνο σου για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Με διαφορετικές ανάγκες και κίνητρα που ανταγωνίζονται για την προσοχή σου, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για σαφήνεια. Ωστόσο εστιάζεις στο να προχωρήσεις και να βελτιωθείς και με αυτή τη στάση, μπορείς να αφήσεις πίσω σου προβλήματα.

Τοξότης

Σήμερα κι αύριο μπορεί να είναι στιγμές ανακάλυψης. Η αυριανή Πανσέληνος εμφανίζεται στο αντίπαλο ζώδιο σου, στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλους ειδικά στο σύντροφο σου και σε τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει ανισόρροπες. Μερικές διαφωνίες είναι πιθανές σήμερα. Υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες ενέργειες που σε περιβάλλουν προσωρινά. Δεν είναι ακόμα σαφές ποιον ή τι να εκτιμήσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τη συμπεριφορά που μπορεί να σου δώσει λόγο να μετανιώσεις αργότερα, όπως γρήγορες αποφάσεις σε μια σχέση ή παρορμητικές δαπάνες.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες για τις αξίες ή τις έννοιες της αγάπης σήμερα ή μια αόριστη αίσθηση ότι δεν είσαι σε συγχρονισμό με κάποιον σημαντικό για σένα. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με θέματα εργασίας, υγείας ή υπηρεσιών, αρχίζεις να νιώθεις αυτή την απογοήτευση βιαστικά, μια μέρα πριν από την Πανσέληνο που θα φωτίσει τους τομείς των υπηρεσιών σου. θετικά, μπορείς να παρακινηθείς να κάνεις αλλαγές στη ρουτίνα σου που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Ένα διάλλειμα μπορεί να είναι αναζωογονητικό τώρα, αλλά μπορεί να μη βρεις χρόνο να το απολαύσεις. Μπορεί να υπάρξει κάποια αμυντικότητα ή παρερμηνεία των κοινωνικών συνθηκών με την Αφροδίτη σε μια άβουλη γωνία με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σίγουροι ή αξιόπιστοι αυτή τη στιγμή. Το να κεντράρεις στον εαυτό σου τώρα, μπορεί να είναι απαραίτητο για να μοιραστείς τον εαυτό σου πιο ελεύθερα και πιο χαρούμενα με άλλους αργότερα. Αύριο η Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως σε μια φιλία, ένα ιδιαίτερο έργο ή ένα ειδύλλιο.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι λιγότερο από ιδανικές για συμφωνίες ή ισορροπία. Ωστόσο με μερικές προσαρμογές είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο σίγουρη. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις κάποια ποικιλία ή να ακολουθήσεις την περιέργεια σου. Αν και μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για συγκέντρωση μπορείς να είσαι παραγωγική αν βάλεις το μυαλό σου σε αυτό. Επιδίωξε να σταματήσεις να αναλαμβάνεις σημαντικές δεσμεύσεις, καθώς είναι απίθανο να είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικές όταν πρόκειται να συμβεί η Πανσέληνος. Αυτό για το οποίο είναι καλό αυτό το φεγγάρι, είναι η σύνδεση με συναισθήματα που μπορεί να έχεις βάλει στην άκρη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top