Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
139

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο σήμερα. Θα υπάρξει ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις. Αγωνίζεσαι να προχωρήσεις σε ένα έργο ή να επιδιώξεις την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας. Τα αισθήματα ενοχής που μπορεί να νιώθεις αλλά και η ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους, σε εμποδίζουν να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις. Έχεις μια ανησυχία σήμερα. Θέλεις να βιώσεις νέα πράγματα, αλλά ένα αρκετά προσωπικό ζήτημα σε κρατά ακινητοποιημένη. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεση σου ανεβαίνει.

Ταύρος

Οι επιθυμίες σου είναι πιο περίπλοκες από ό,τι συνήθως. Για αυτό ευθύνεται ο Άρης που διασχίζει τον τομέα της οικειότητας σου από τις αρχές του 2024. Ωστόσο με τον Άρη να αμφισβητείται από τον Κρόνο σήμερα, η επιθυμία έρχεται σε αντίθεση με τη λογική. Με αυτή τη δύσκολη συγκυρία στο παιχνίδι, απόφυγε να σπρώξεις κάτι προς τα εμπρός, Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί. Η αποδοκιμασία που βιώνεις από κάποιους, σε απογοητεύσει. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, η προσοχή σου εστιάζεται στον συναισθηματικό τομέα.  Οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται πιο ξεκάθαρες όσο προχωρά η ημέρα.

Δίδυμοι

Ο Άρης κινείται σε ένα προκλητικό τετράγωνο προς τον Κρόνο σήμερα, το οποίο εστιάζει την προσοχή σου σε έναν περιορισμό ή σε μια ευθύνη. Εάν γενικώς κινείσαι με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αυτή η επιρροή σε επιβραδύνει και σε αναγκάζει να μειώσεις ταχύτητα. Κάποιος σου υπενθυμίζει τους κανόνες και όρια, και αυτό σε βοηθά να κάνεις πολύτιμες αλλαγές. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη αφού οι άλλοι δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικοί.

Καρκίνος

Ενώ γενικώς έχεις τρομερή ενέργεια στην δουλειά σου χάρη στον νέο κύκλο του Άρη, σήμερα έχεις να αντιμετωπίσεις εμπόδια όσον αφορά τους στόχους σου. Και αυτό γιατί ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται σε αντίθεση. Υπάρχει εκνευρισμός, καθώς τα σχέδιά σου φαίνονται να ματαιώνονται. Ζητήματα που σου προκαλούν άγχος ή ενοχές υπονομεύουν την παραγωγικότητα σου τώρα. Τουλάχιστον προσπάθησε να τα εμποδίσεις να επηρεάσουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Λέων

Σήμερα ο Άρης αμφισβητείται από τον Κρόνο. Υπάρχει έντονη απογοήτευση.  Μην πιέσεις τα πράγματα. Υπάρχει κάποια ακαμψία στις αλληλεπιδράσεις, πιθανότατα λόγω ανασφάλειας, ενοχής ή νεύρων. Αναρωτιέσαι πώς νιώθει κάποιος για εσένα. Πόσο ισχυρή είναι η σχέση; Αυτό το ερώτημα σε απασχολεί πολύ. Ένα χόμπι ή μια σχέση φτάνει σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Ίσως φταίει η ωμή πραγματικότητα, την οποία τώρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, και σε προκαλεί να εστιάσεις στους στόχους σου.

Παρθένος

Ο Άρης μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον 4ο ηλιακό σου οίκο, ζωντανεύοντας την προσωπική σου ζωή. Σήμερα μια σχέση μοιάζει με αδιέξοδο, αλλά να ξέρεις πως αυτό είναι προσωρινό. Απόφυγε να ξεσπάσεις την απογοήτευσή σου σε άτομα που δεν πρέπει. Βρες τρόπους για να διαχειριστείς καλύτερα την προσωπική σου ζωή, γιατί διαφόρων ειδών συγκρούσεις σε περιμένουν στην επόμενη γωνία. Με τον Άρη και τον Κρόνο να σχηματίζουν ένα τετράγωνο σήμερα, κρατάς μια αμυντική στάση, προκειμένου να αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις που σε καμία περίπτωση δεν έχεις ανάγκη τώρα.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, πρόσεξε τα λόγια σου. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε σκληρές κουβέντες που δυσκολεύουν την επικοινωνία, και δύσκολα μετά μπορείς να τα πάρεις πίσω. Θα δυσκολευτείς να μεταδώσεις το μήνυμα που θέλεις σήμερα. Οι ευθύνες περιορίζουν προσωρινά τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Λειτουργούν όμως και ως υπενθύμιση προκειμένου να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς και να βρεις καλύτερους τρόπους για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, και τα συναισθήματα γίνονται όλο και πιο έντονα.

Σκορπιός

Με τον Άρη τώρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου είναι μια καλή στιγμή για να νιώσεις ασφάλεια. Σήμερα ωστόσο, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ένα προσωρινό μπλοκάρισμα, πιθανώς δημιουργικό. Στόχος είναι να μάθεις από οποιαδήποτε σύγκρουση ή διαφορά. Θυμήσου ότι οι διαφωνίες σχετικά με τα χρήματα μπορεί μερικές φορές να κρύβουν πιο βαθιά προβλήματα από κάτω.

Τοξότης

Ο Άρης σε ανεβάζει και σε οπλίζει με περισσότερο θάρρος από όσο έχεις συνήθως. Είσαι πιο έντονη σήμερα αλλά και αρκετά επιθυμητή. Παρόλα αυτά με την σύγκρουση Άρη – Κρόνου σήμερα, ξέρεις πως είναι καιρός να ρίξεις ρυθμούς. Είσαι εκνευρισμένη και αυτό σε εμποδίζει να επιδιώξεις κάτι που θέλεις πολύ. Ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σου. Με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα, η ανάγκη για λίγη περισσότερη τάξη στις καθημερινές σου υποθέσεις είναι έντονη.

Αιγόκερως

Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και θα συνεχίσει να υπάρχει εκεί μέχρι το νέο έτος. Είναι μια περίοδος επαναξιολόγησης των στόχων, των αναγκών και των επιθυμιών. Ανακαλύπτεις αυτό που πραγματικά θέλεις και ποιες επιδιώξεις ίσως πια να μην είναι τόσο χρήσιμες για εσένα. Σήμερα ωστόσο με τον Άρη σε μια τετράγωνη όψη με τον Κρόνο, η αβεβαιότητα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να αναλάβεις δράση σε ένα θέμα μπορεί να προκαλέσει κάποια ψυχική δυσφορία. Περίμενε μια πιο σίγουρη στιγμή για να προχωρήσεις μπροστά, κυρίως επειδή οι άλλοι είναι απόμακροι τώρα.

Υδροχόος

Ο διεκδικητικός Άρης δίνει νέα πνοή στην κοινωνική σου ζωή και σε όσα πράττεις προκειμένου να βρεις την ευτυχία. Σήμερα ωστόσο ο Άρης αμφισβητείται από τον Κρόνο. Για αυτό εμφανίζονται στο προσκήνιο ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο προκειμένου να βρεις πώς θα βελτιώσεις αυτόν τον τομέα. Κάτι εμποδίζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, και εντείνει την έντασή σου. Η αναδιοργάνωση σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητη.

Ιχθύες

Με τον Άρη να αναζωογονεί τον τομέα της καριέρας σου, ανεβαίνεις επαγγελματικά. Παίρνεις πρωτοβουλίες πιο συχνά και μάχεσαι για τις φιλοδοξίες σου με σθένος. Ωστόσο με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε έχεις παραμελήσει λίγο. Οι προσωπικές ευθύνες θα μπορούσαν να σου αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους και τα καθήκοντα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top