Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
137

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο παρασκήνιο του ηλιακού σου χάρτη και χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για να σκεφτείς. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι που αγαπάς και να κάνεις το παρακάτω μίλι. Μπορεί να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για κάτι ή για κάποιον. Μπορεί να υπάρξουν νέες γνώσεις σχετικά με μια καριέρα ή ερευνητικό έργο, τις οικονομικές υποθέσεις ή οικεία θέματα που σε οδηγούν πραγματικά μπροστά στο παιχνίδι. Η εστίαση τώρα είναι στην ανάπτυξη, τη βελτίωση και τη λογική χρήση των πόρων σου.

Ταύρος

Ένα κοινό όραμα ή κάτι το οποίο πρέπει να εργαστείς μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον ξεχωριστό σήμερα. Ίσως αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση ότι πηγαίνεις κάπου σε μια σχέση ή ένα έργο. Η επιθυμία να βελτιώσεις, να μάθεις και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου είναι έντονη και σε παρακινεί. Η σύνδεση με ένα σύντροφο ή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μπορεί σήμερα να είναι συναρπαστική. Μπορεί να είσαι σε καλή θέση για να ζευγαρώσεις για να απολαύσεις τον εαυτό σου ή να πετύχεις κάτι σημαντικό για εσένα. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή σου για να διευρύνεις το μυαλό σου, να μοιραστείς τις εμπειρίες και τις ιδέες σου με άλλους, για να εξετάσεις τρόπους για να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες είναι απαλά φιλόδοξες. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να επιλύει προβλήματα ή να αντιμετωπίζει προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες. Είσαι πιο αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις, θαρραλέα και προνοητική. Μπορεί να καταλήξεις σε μια κατανόηση σχετικά με το μοίρασμα της εξουσίας σε μια σχέση ή να αναγνωρίσεις τα πλεονεκτήματα του συνδυασμού των ταλέντων ή των πόρων σου με κάποιον άλλον. Μπορεί να υπάρχουν κέρδη σε μια σχέση ή μπορεί να αποκαλύψεις πληροφορίες σχετικά με μια έλξη ή σύνδεση από το παρελθόν που σε βοηθά στο παρόν.

Καρκίνος

Η εσωτερική αρμονία μπορεί να προέρθει από το να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, βάζοντας σε ένα θετικό πνεύμα. Οι αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν μπορεί να είναι μετασχηματιστικοί, καθώς όχι μόνο μπορείς να μηδενίσεις τις προβληματικές περιοχές, αλλά είσαι έτοιμη να βελτιώσεις τα πράγματα. Το να μαθαίνεις από τις διαφορές σου με ένα σύντροφο ή στενό φίλο φαίνεται ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις την οικειότητα τώρα. Αν κάποιος γεννά δυνατά συναισθήματα μέσα σου, θεώρησε αυτή την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις στοργές σου και μια σχέση.

Λέων

Οι σχέσεις μπορεί να είναι παθιασμένες και έντονες σήμερα. Μπορεί να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας ή να νιώσεις έτοιμη να αναλύσεις περίπλοκα θέματα. Η αντοχή σου είναι ισχυρή. Εάν όχι, θα βρεις κάθε λόγο σήμερα να θέλεις να το αναπτύξεις ή να βελτιώσεις την υγεία σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες φιλοδοξίες και επιθυμίες σου που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τη ζωή στο σπίτι. Η δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας ή να ανακαλύψεις ένα πραγματικό πάθος, είναι τώρα πολύ ισχυρή. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για την αφοσίωση στους στόχους ευεξίας σου.

Παρθένος

Οι ουσιαστικές συνδέσεις μπορούν τώρα να διαμορφωθούν και μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις ένα έργο που είχες αναβάλει στο παρελθόν επειδή είσαι πλέον έτοιμη γι’ αυτό. Μπορείς πολύ καλά να πείσεις και να συναρπάσεις τους άλλους. Προσφέρεις περισσότερη δέσμευση, βάθος και εστίαση σε ρομαντικές ή δημιουργικές προσπάθειες. Το να αγγίξεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου μπορεί να σε ανταμείψει, τόσο για τη θεραπεία όσο και για να φέρεις περισσότερη ένταση σε ένα έργο ή σχέση. Μπορεί να πάλευες με το αν νοιάζεσαι πολύ ή έχεις ξεπεράσει εντελώς μια κατάσταση ή ένα άτομο.

Ζυγός

Η επίλυση προβλημάτων ή η διόρθωση λαθών του παρελθόντος μπορεί να αποτελεί ένα μέρος της ημέρας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα φαίνονται σχεδιασμένες να εξαλείφουν τα μη απαραίτητα, κάτι που τελικά μειώνει το άγχος και καθαρίζει το μυαλό σου. θέλεις να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις, να ολοκληρώσεις μια δουλειά που έχεις αναβάλει και να μειώσεις ή να απλοποιήσεις τα πράγματα. Θα κάνεις το παραπάνω μίλι για κάτι, αν αυτό σημαίνει ότι θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής μακροπρόθεσμα. Μια οικονομική στρατηγική μπορεί να προκύψει και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για εσένα ειδικά όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Το να δεις κάτι μέχρι τη γραμμή του τερματισμού σε βοηθά να νοιώσεις πιο δυνατή και να ελέγχεις περισσότερο τη ζωή σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι σημαντικό για σένα. Μπορεί να υπάρχει μια διακαής επιθυμία να ανανεωθείς και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο γι’ αυτό επωφελήσου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Τα λόγια σου έχουν μεγάλη απήχηση σήμερα το ίδιο και εσύ. Περνάς τα μηνύματα σου οπότε βεβαιώσου ότι είσαι πλήρως πίσω από αυτό που επικοινωνείς τώρα. Αντιμετωπίζεις με γενναιότητα βαθύτερα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και είσαι πιο αποτελεσματική με τις ενέργειες σου.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου τώρα ή χρησιμοποιείς ένα πόρο ή ένα ταλέντο σε πλήρη χρήση. Με τις φιλόδοξες, αποκαλυπτικές ενέργειες της ημέρας, ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να αξιοποιήσεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Επίσης αναζητάς με τόλμη και αντιμετωπίζεις την αλήθεια, βοηθώντας σε να φτάσεις σε ένα μέρος όπου είσαι έτοιμη να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Μπορεί να δεις μια κατάσταση που προηγουμένως μπέρδευες πιο καθαρά ή να συγχωρήσεις κάποιον και να απολαύσεις μια στιγμή κάθαρσης που οδηγεί σε θεραπεία.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει ένας ήπια ανταγωνιστικός τόνος στην ημέρα. Μια εγγενής ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στη ζωή είναι μαζί σου. Τα πάθη ανεβαίνουν και μπορείς να ανατρέψεις μια δύσκολη κατάσταση αν βάλεις το μυαλό σου σε αυτήν και έχεις επιτακτική πλανητική υποστήριξη για να το κάνεις τώρα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να προσελκύσεις ότι ή όποιον θέλεις , να επιδιώξεις ένα σκοπό και να κάνεις τη διαφορά. Η αίσθηση σου για το τι είναι πιο σημαντικό για εσένα είναι στο σωστό σημείο και καταλήγεις στο βάθος ενός θέματος ή μιας κατάστασης. Οι αλλαγές που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά καθοριστικές.

Υδροχόος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για κινήσεις καριέρας, προσωπικές και φήμης. Μπορεί να σε τιμούν ή να σε εκτιμούν για όλα όσα έχεις κάνει ή για όσα κάνεις αυτή τη στιγμή. Αντίθετα, μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον, να απολαύσεις μια προσωπική στιγμή, εκδήλωση ή εμπειρία που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση ή να περάσεις από μια ουσιαστική ανασκόπηση των συναισθημάτων σου. Μπορεί να βασιστείς στις προηγούμενες εμπειρίες ή τη σοφία σου για να κάνεις κινήσεις και να πάρεις αποφάσεις που είναι πιο αυθεντικές και ενδυναμωτικές για την καριέρα ή τη ζωή.

Ιχθύες

Οι ενέργειες του σήμερα τείνουν να σε κρατούν προσγειωμένη, ενώ καταφέρνουν να διεγείρουν απαλά τις φιλοδοξίες σου. Είσαι σε ιδανική θέση για να διευρύνεις το μυαλό σου και να βγάλεις τον εαυτό σου από μια αυλάκωση αν χρειαστεί. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να σκάψεις βαθιά, να ανακαλύψεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου και στη συνέχεια να εφαρμόσεις αυτές τις ιδέες στον πραγματικό κόσμο. Είσαι σε θέση να καθαρίσεις, να απελευθερώσεις και να προχωρήσεις σε μια πιο υγιή σχέση με τους φίλους σου. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με την ειλικρινή επιθυμία σου να εργαστείς για ένα όνειρο ή σκοπό ή να μεταμορφώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Πηγή

Σχετικά

Back to top