Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
141

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι διελεύσεις της ημέρας ενεργοποιούν τον τομέα της οικειότητας σου σήμερα και αύριο, διεγείροντας διάφορες επιθυμίες που κρύβονταν καλά, βαθιά μέσα σου. Αυξάνουν το θάρρος και την παρορμητικότητά σου, αλλά την ίδια στιγμή τονίζουν και την ραθυμία σου, την απροθυμία σου. Γι’ αυτό να προσέχεις τις επιδιώξεις σου σήμερα. Ψάξε να μάθεις τι πραγματικά θέλεις, πριν επιτεθείς λεκτικά στους γύρω σου. Η επιθυμία σου να νιώσεις πως έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, σε βάζει σε μια τροχειά. Αναλαμβάνεις δράση.

Ταύρος

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο σε εξοπλίζουν με θάρρος και σε σπρώχνουν να κάνεις αλλαγές. Κάποιος από το περιβάλλον σου μπορεί να βγάλεις στην επιφάνεια κάποια δυνατά σου συναισθήματα και επιθυμίες. Όσο για τις συγκρούσεις, αυτές λειτουργούν ως πολύτιμη αντανάκλαση των όσων διεκδικείς. Κάποιος θα σε ενθαρρύνει σήμερα να αναλάβεις δράση. Η ένταση είναι περίσσεια μέσα στην ημέρα, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις που να αναλώσεις την υπερβολική σου ενέργεια. Ακολούθησε το ένστικτο σου, αλλά όχι με μάτια κλειστά. Έχε το νου σου!

Δίδυμοι

Νιώθεις πολύ ενθουσιασμένη σήμερα. Ώρα για αλλαγές. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο σε γεμίζουν ενέργεια. Οι τομείς της υγείας και της εργασίας ανθίζουν σήμερα. Μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσεις γυμναστική ορίζει την ημέρα σου. Θέλεις να οργανωθείς και ταυτόχρονα να δώσεις προσοχή στην υγεία αλλά και την φόρμα σου. Και θα το κάνεις!  Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τον αρνητισμό. Η ανυπομονησία, η αλαζονεία και ο εγωισμός σου βάζουν τρικλοποδιές στα σχέδιά σου και παραγκωνίζουν το θάρρος, την πρωτοβουλία, την ορμή και το σθένος σου. Μην το επιτρέψεις!

Καρκίνος

Νιώθεις ενθουσιασμένη, γεμάτη ενέργεια σήμερα και αύριο. Η επιθυμία για περισσότερη διασκέδαση είναι έντονη αυτές τις ημέρες. Ειδικά όμως σήμερα, χτυπάει κόκκινο. Είναι μια φανταστική στιγμή για να ακολουθήσεις τα αληθινά σου πάθη, αλλά κάν’ το με επίγνωση. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις πολύ καλά τον δρόμο που βαδίζεις.

Λέων

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο είναι έντονες. Αν βρεις τα κατάλληλα κανάλια ώστε να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, αν επιλέξεις μια πιο θαρραλέα και τολμηρή προσέγγιση στη καθημερινότητα, οι πόρτες θα αρχίσουν να ανοίγουν. Ωστόσο πρόσεξε τις συγκρούσεις του εγώ σου. Και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου. Το να είσαι άμεση είναι απαραίτητο τώρα, αλλά αν το κάνεις με τρόπο υπερβολικό, δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Μπορεί να φανείς αγενής απέναντι σε κάποιον, αλλά είσαι πολύ ευαίσθητη αυτές τις ημέρες, και οι αντιδράσεις του σε δυσκόλεψαν. Συγκινείσαι εύκολα. Σήμερα θα υπερασπιστείς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο είναι φλογερές, ενεργητικές, ξεσηκωτικές και επηρεάζουν κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας σου. Αισθάνεσαι έντονη επιθυμία για δράση, για μοίρασμα, για σύνδεση. Ο ενθουσιασμός σου για να κάνεις πράγματα, να πετύχεις, να διαπρέψεις είναι μεγάλος. Πρόσεξε την ανυπομονησία σου και μην μιλάς πριν σκεφτείς. Για παράδειγμα, καλό θα ήταν να μην εκφράσεις αμέσως τις  ανικανοποίητες επιθυμίες σου, οι οποίες θα εμφανιστούν ξαφνικά μέσα στην ημέρα. Δώσε χρόνο. Κάτι που γνωστοποιείται επιτέλους, μπορεί να σε εξοργίσει!

Ζυγός

Με τις διελεύσεις σήμερα και αύριο μπορείς να πετύχεις πολλά, αξιοποιώντας το θάρρος, την πρωτοβουλία και τον ενθουσιασμό σου. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό τομέα. Ξέρεις καλά το ν εαυτού σου, ποια είναι τα δυνατά σου στοιχεία και ποια τα πιο αδύναμα. Προσπάθησε να «ηρεμήσεις» την εγωκεντρική, ανυπόμονη και βιαστική πλευρά σου. Οι παρορμητικές δαπάνες είναι πρόβλημα. Μπορεί κάλλιστα να χρειαστεί να ρισκάρεις, αλλά όσο περισσότερο συνειδητοποιείς τις ανάγκες σου, τόσο καλύτερα θα κρίνεις την επόμενη κίνηση σου.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο σου, νιώθεις γεμάτη ενέργεια σήμερα και αύριο. Αυτή η ενέργεια ωστόσο άνετα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ανωριμότητα αν δεν προσέξεις. Ως εκ τούτου είναι καλύτερο να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά, προκειμένου να επωφεληθείς από αυτές τις διελεύσεις. Παρατήρησε τι συμβαίνει γύρω σου και τι ακριβώς αισθάνεσαι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, ώστε αν χρειαστεί να πάρεις γρήγορα αποφάσεις, που να μην είναι λανθασμένες.

Τοξότης

Σήμερα και αύριο μπορείς να ζήσεις συναρπαστικά πράγματα. Οι τρέχουσες διελεύσεις ενεργοποιούν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τα μυστικά. Τα συναισθήματα για ιστορίες του παρελθόντος είναι περίπλοκα. Τώρα όμως να επιθυμείς να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί καιρό, να απαλλαγείς από ένα βάρος ή να τερματίσεις μια κατάσταση που σε τραβάει προς τα κάτω.

Αιγόκερως

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο διεγείρουν τις αισθήσεις σου. Αυτό ίσως απαιτήσει να δώσεις μια γρήγορη απάντηση. Η αυτογνωσία σε βοηθά να πάρεις καλύτερες αποφάσεις, σε σχέση με τον ενθουσιασμό της στιγμής. Η κοινωνική σου ζωή είναι ζωηρή. Ο ενθουσιασμός διεγείρει όπως ακριβώς και η ανταγωνιστικότητα ή επιθετικότητα. Πρόσεξε τις επιλογές σου. Εάν νιώθεις πως μια αλλαγή είναι απαραίτητο να γίνει τώρα όσον αφορά τις φιλίες σου, είναι μια καλή στιγμή για να την κάνεις. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις το θάρρος να προσεγγίσεις κάποιον.

Υδροχόος

Έχεις ιδιαίτερη επιρροή στους άλλους σε επαγγελματικό τουλάχιστον επίπεδο. Οι άνθρωποι γύρω σου αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου. Οι ενέργειες της σημερινής και της αυριανής ημέρας, σε βοηθούν να ανεβάσεις ταχύτητες. Είσαι φιλόδοξη και νιώθεις έτοιμη να αναλάβεις την ηγεσία. Είσαι σε εξαιρετική θέση τώρα για να πάρεις επιτέλους τον έλεγχο της ζωής σου. Αναλαμβάνεις δράση. Ωστόσο πρόσεξε να μην πιέσεις κάποιον πολύ.

Ιχθύες

Νιώθεις έντονη επιθυμία να υποστηρίξεις τις ιδέες σου σήμερα. Πράγματι μπορεί να λαχταράς περισσότερη δράση, περισσότερες εμπειρίες ζωής και μια αλλαγή ρυθμού. Οι ανακοινώσεις είναι μέρος της ιστορίας σήμερα. Παίρνεις το θάρρος να προσπαθήσεις για έναν πολυπόθητο στόχο μέσα στην ημέρα. Πρόσεξε την αναζήτηση στιγμιαίας ικανοποίησης. Μπορεί να σε αποσπάσει από τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Πηγή

Σχετικά

Back to top