Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
150

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι φυσικό να απελευθερώσεις τις εντάσεις και να εστιάσεις στην απόκτηση εικόνας του εσωτερικού κόσμου σου σήμερα. Δραστηριότητες που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση του μυστηρίου ή της μαγείας μπορεί να είναι θεραπευτικές. Η έμπνευση μπορεί να προέρθει από μια ιδιωτική στιγμή με κάποιον ή από μέσα σου, καθώς η πίστη σου ανθίζει. Ο πειρασμός να πιέσεις ένα θέμα σχέσης πιθανότατα δεν είναι πολύ σοφός αργότερα σήμερα, καθώς η πίεση αυξάνεται όσο προχωρά η μέρα! Η επιθυμία σου να ερευνήσεις, να ανιχνεύσεις, να αποκαλύψεις οτιδήποτε κρυμμένο είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό προσπάθησε να το χρησιμοποιήσεις για καλό.

Ταύρος

Καθώς ξεκινάς τη μέρα προσεγγίζεις τον κόσμο με πιο χαλαρό, δημιουργικό τρόπο που λειτουργεί καλά! Ένα απαλό πνεύμα αποδοχής ή υποστήριξη στις σχέσεις σου είναι τώρα συγκινητικό. Είναι καλύτερο να ακούς, να μοιράζεσαι και να θεραπεύεις παρά να πιέζεις ή να αναζητάς τα καλύτερα αποτελέσματα. Η διαίσθηση κυριαρχεί τώρα και μπορεί να αποφασίσεις να ακούσεις πιο προσεκτικά τις προαισθήσεις ή τα εσωτερικά σου συναισθήματα. Ενώ το πρώτο μισό της ημέρας είναι περισσότερο για την αποδοχή και την απόλαυση των ανθρώπων παρά για τις μεγάλες κινήσεις, η μέρα προχωρά με περισσότερη διάθεση για δράση.

Δίδυμοι

Έχεις μια ισχυρότερη εκτίμηση για το περιβάλλον και τις σχέσεις σου. Η πνευματική, καλλιτεχνική και συναισθηματική πλευρά της ζωής σου είναι πολύ σημαντική. Είναι μια καλή στιγμή να απομακρυνθείς από ένα πρόβλημα για να αποκτήσεις προοπτική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις μη υλικές σου ανάγκες. Μπορεί να νιώθεις εξαιρετικά δημιουργική. Μια εμπνευσμένη πτυχή εμφανίζεται στους τομείς της εργασίας και της καριέρας σου, ενισχύοντας τη διαίσθηση και τη φαντασία σου σχετικά με όλα τα πρακτικά και εργασιακά πράγματα. Όσο προχωρά η μέρα ο ρυθμός επιταχύνεται.

Καρκίνος

Θέματα αποδοχής, ελπίδας, ανεκτικότητας και στοργής είναι ευχάριστα καθώς ξεκινάς τη μέρα, το να μοιραστείς ένα όνειρο, ένα ιδανικό ή μια πεποίθηση με κάποιον μπορεί να ενισχύσεις τις συνδέσεις σου. Αναζήτησε τρόπους για να επανασυνδεθείς με εκείνες τις δραστηριότητες που τρέφουν το πνεύμα σου και σε ενθαρρύνουν να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Κάνοντας μια νέα στροφή στα πράγματα μπορεί να αλλάξει τα πάντα με την καλή έννοια. Είναι εύκολο να βασιστείς στην υπομονή ! Η μέρα προχωρά με πιο ανταγωνιστική αίσθηση. Επωφελήσου από τον ενθουσιασμό μιας επερχόμενης ευθυγράμμισης Ήλιου – Άρη που εναρμονίζεται με το ζώδιο σου.

Λέων

Μπορεί να χρησιμοποιείς τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, ή ακόμα καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και να συμβούν, απελευθερώνοντας τις πιέσεις για λήψη αποφάσεων ή συμπερασμάτων. Νωρίς σήμερα είναι φυσικό να εκφράζεσαι με υποστηρικτικούς και στοργικούς τρόπους. Υπάρχουν πολλά να απολαύσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα σου ή τα έργα σου. θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, την οικογένεια και το σπίτι τείνουν να λειτουργούν υπέρ σου.

Παρθένος

Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα μπορεί να αναζητήσεις έργα ή δραστηριότητες που να απασχολούν τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά σου. Η πίστη, η φαντασία και το πνεύμα κυριαρχούν. Ενώ μια πρακτική προσέγγιση στον κόσμο σου έρχεται συχνά πιο φυσικά για εσένα, οι ενέργειες της μέρας ευνοούν το να απομακρυνθείς λίγο από τα προβλήματα, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις κάποια προοπτική. Είναι καιρός να απολαύσεις το φυσικό ρυθμό των πραγμάτων με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να έρχονται σε αρμονική γωνία.

Ζυγός

Μπορεί να προσελκύσεις ακριβώς τους κατάλληλους πόρους ή συνδέσεις που χρειάζεσαι με τον Άρη και τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ποσειδώνα σήμερα. Για καλύτερα αποτελέσματα δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σου για περισσότερη φαντασία, ευγένεια, ρομαντισμό ή αποχρώσεις στη ζωή σου. Μπορεί να ακολουθείς ένα προαίσθημα σχετικά με τα χρήματα, την εργασία ή θέματα υγείας. Ακόμα κι έτσι, καθώς η μέρα προχωρά ο ρυθμός επιταχύνεται και εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη σου να αναλάβεις την ηγεσία ή να κάνεις τα πράγματα να συμβούν.

Σκορπιός

Μπορεί να ρίξεις κάποιες συναισθηματικές αποσκευές με τον Άρη και τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ποσειδώνα. Ενώ οι δημιουργικές και ρομαντικές σου παρορμήσεις είναι δυνατές, βρίσκεις επίσης λίγη χαρά σε ήσυχες και ιδιωτικές στιγμές. Αν αφήσεις τα πράγματα λίγο ανοιχτά και αβέβαια μπορεί να αισθανθείς ελεύθερη αυτή τη στιγμή σε μια σχέση. Μπορεί να έλκεσαι προς δραστηριότητες που προάγουν την πνευματική ευεξία και την ανάπτυξη και οι ίδιοι οι άνθρωποι τείνουν να ακολουθούν το δρόμο σου. Καθώς ωστόσο η μέρα προχωρά, ο Ήλιος και ο Άρης πλησιάζουν την ευθυγράμμιση στο ζώδιο σου, αυξάνοντας την επιθυμία σου να κάνεις τα πράγματα να συμβούν.

Τοξότης

Είσαι ιδιαίτερα γοητευμένη από το παρελθόν, το μυστηριώδες και το κρυφό. Μπορεί να βρεις υποστήριξη για τις ανάγκες σου για ιδιωτικότητα και συναισθηματική ανανέωση ή ήρεμες δραστηριότητες με άλλους κάτι που μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Η ανάληψη λίγης ποσότητας είναι μια χαρά και μπορεί τώρα να είναι χρήσιμη, αλλά προσπάθησε να μην κλείσεις όλες τις πόρτες ώστε να απολαύσεις πλήρως την αποδεκτή, εύκολη ροή ενέργειας γύρω σου. Καθώς η μέρα προχωρά ο ρυθμός γίνεται πιο γρήγορος. Οι διελεύσεις ανακατεύουν και διεγείρουν τα πάθη.

Αιγόκερως

Ξεχωρίζεις επειδή συμπεριφέρεσαι στους άλλους πολύ όμορφα σήμερα, ή ακόμα και για καλές πράξεις του παρελθόντος που τώρα γίνονται αντιληπτές από τους άλλους. Απολαμβάνεις να έχεις την ηγεσία μιας κατάστασης. Δείχνεις ιδιαίτερη αγάπη σε ένα σημαντικό για εσένα στόχο. Οι επικοινωνίες ή οι δραστηριότητες με φίλους μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα στον κόσμο σου σήμερα. Οι διαφορές σου με τους γύρω σου μοιάζουν ελκυστικές και ενδιαφέρουσες και όχι ενοχλητικές, επιτρέποντας σου να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου περισσότερο απ’ το συνηθισμένο.

Υδροχόος

Ο δισταγμός σου ίσως σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου σήμερα. Η διαίσθηση σου σε οδηγεί στα σωστά μονοπάτια ώστε να προχωρήσεις μπροστά με τους στόχους σου, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται. Η αυξημένη πίστη στα ταλέντα και στις αξίες σου σε οδηγεί σε θετικές εξελίξεις. Έλκεσαι από καταστάσεις που τρέφουν το πνεύμα σου, για αυτό και αφήνεις τις εντάσεις στην άκρη. Σήμερα μαθαίνεις κάτι νέο για το παρελθόν. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών σε κάνει να προχωρήσεις μπροστά.

Ιχθύες

Σήμερα αφήνεις τα πράγματα να ξεδιπλωθούν από μόνα τους, αντί να κάνεις τολμηρές κινήσεις για να τα φέρεις στην επιφάνεια. Η διαίσθησή σου λειτουργεί πολύ καλά. Οι δραστηριότητες που σε βγάζουν εκτός της συνηθισμένης σου ρουτίνας ή που διευρύνουν τη σκέψη σου είναι πολύ ελκυστικές. Πυροδοτείται η έμπνευσή σου από μια ιδέα, καθώς ο Άρης και ο Ήλιος εναρμονίζονται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου. Τα κοντινά σου πρόσωπα σε φροντίζουν σήμερα. Μέσα στη μέρα είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με έναν φίλο ή κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η ανυπομονησία ή η ανησυχία σου είναι οι αιτίες για μικρές συγκρούσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Πηγή

Σχετικά

Back to top