Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
136

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να αναζητήσεις την ισορροπία σε όλους τους τομείς, ειδικά σε εκείνους που έχεις ξεφύγει των ορίων σου. Αυτή τη στιγμή το παρακάνεις με τις δαπάνες, το φαγητό αλλά και με την… αγάπη. Και είναι οκ αυτό για τώρα. Παλεύεις με τις απαιτήσεις των άλλων αλλά και με τις δικές σου προσδοκίες. Ζητήματα εξουσίας εμφανίζονται στις σχέσεις σου.

Ταύρος

Η διέλευση του Δία στο ζώδιο σου ανοίγει την καρδιά σου και σε ενθαρρύνει. Και έτσι ακριβώς θα μείνουν τα πράγματα μέχρι και τον Μάιο του 2024. Η αντίθεση Ήλιου – Δία τώρα κάνει τις υπερβολές σου για όλους και για όλα να μοιάζουν εξαιρετικά εμφανείς. Η αντίσταση που προβάλουν οι γύρω σου σε κάνει να πιστεύεις πως έχει φτάσει η ώρα για μια αλλαγή. Σήμερα παλεύεις με τα σκαμπανεβάσματα του ενθουσιασμού σου αλλά και των κινήτρων σου. Ωστόσο έτσι ίσως ανακαλύψεις νέους τρόπους έκφρασης που θα οδηγήσουν σε ζωτικής σημασίας προσαρμογές των στόχων σου.

Δίδυμοι

Με την τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, δίνεις περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου και την ίδια στιγμή υπερηφανεύεσαι για την ευεξία σου. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Απόλαυσε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου σήμερα αλλά με δημιουργικό τρόπο. Η αντίθεση Ήλιου – Δία επηρεάζει την ημέρα, δείχνει μια στιγμή καμπής. Ήρθε η ώρα να σώσεις την κατάσταση, να αλλάξεις τα πράγματα. Για παράδειγμα, αν νιώθεις πως έχεις κάνει πάρα πολλά για του άλλους, περισσότερα από όσα έχεις κάνει για τον εαυτό σου, τώρα είναι η στιγμή να αλλάξεις αυτή την «συνήθειά» σου. 

Καρκίνος

Με τον Ήλιο απέναντι από το Δία σήμερα, ίσως μια ρομαντική σχέση ή μια φιλία ίσως σε προβληματίσει. Από την άλλη ένα έργο με το οποίο ασχολείσαι εδώ και καιρό ίσως σήμερα ανθίσει. Η επιθυμία σου να πετύχεις, να αναπτυχτείς τόσο μόνη σου όσο και ως μέλος μιας ομάδας είναι πλέον ισχυρή. Θα βρεθείς όμως σε δίλημμα: να λάμψεις μόνη σου ή να μοιραστείς την επιτυχία με κάποιον άλλον;  Βάλε μέτρο στις σχέσεις σου – φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές.

Λέων

Ο Δίας σε ενθαρρύνει να φτάσεις λίγο πιο πέρα με τον καθορισμό στόχων, και με την καριέρα σου. Από την άλλη, ο τρέχων κύκλος του Ήλιου σε κάνει να λάμπεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα συναισθηματικά σου, την οικογένειά σου, το σπίτι σου. Πρόσεξε μην εξαντληθείς, προσπαθώντας να κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα σήμερα. Θέσε μια ισορροπία σχετικά με το τι περιμένεις από τον εαυτό σου. Ομοίως εάν περίμενες πάρα πολλά από ένα έργο ή εγχείρημα, είναι καιρός να κάνεις κάποιες προσαρμογές, καθώς ο Ήλιος αντιμετωπίζει το Δία και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος και ο Δίας έρχονται σε αντίθεση σήμερα, όπως κάνουν κάθε χρόνο, και η προσοχή σου στρέφεται σε τομείς της ζωής σου όπου έχεις κάνει πάρα πολλά. Φέτος οι υπερβολές συναντώνται κυρίως σε νοητικές επιδιώξεις. Θέλεις να λάμψεις επιτέλους, κάτι που σε οδηγήσει στο να αναλάβεις ή να υποσχεθείς πάρα πολλά. Η επιθυμία σου να διαπρέψεις είναι τόσο ισχυρή, που κάνει την μείωση των υποχρεώσεων να μοιάζει με δύσκολη υπόθεση. Αλλά την ίδια στιγμή είναι αναπόφευκτη.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να είναι μια στιγμή που είσαι επιρρεπής σε λάθη, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας οδεύουν προς αντίθετη κατεύθυνση. Μην ενδώσεις στην ιδέα ότι πρέπει να επιταχύνεις για να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή. Με τον Ήλιο να διασχίζει τον ηλιακό 2ο οίκο σου αυτές στις μέρες, μπορεί να υπάρχει μια έντονη επιθυμία να αποδείξεις στον εαυτό σου, να προχωρήσεις μόνη σου, να αφήσεις το σημάδι σου και να πετύχεις.

Σκορπιός

Ο Ήλιος αντιτίθεται στο Δία. Ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου τώρα, οπότε παίρνεις τα πάντα πιο προσωπικά. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια μάχη εγωισμών με τον σύντροφό σου; Νιώθεις πως οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα είναι υπερβολικές. Προσπαθείς να ευχαριστήσεις κάποιον σήμερα. Ταυτόχρονα προσπαθείς να είσαι ανεξάρτητη. Θέλεις να κάνεις και τα δύο μαζί. Η εμπειρία θα φωτίσει τις επιλογές σου, την κρίση σου, τις κινήσεις σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους φέτος και αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη να ισορροπήσεις μεταξύ δουλειάς και ανάπαυσης. Με το Δία στον ηλιακό 6ο οίκο σου θέλεις να λάμψεις στην εργασία, τις ρουτίνες και τις επιδιώξεις υγείας σου. Ταυτόχρονα υπάρχει μια ισχυρή έλξη προς την ξεκούραση και την αντιμετώπιση ιδιωτικών θεμάτων ή συναισθηματικών αναγκών, με τον Ήλιο στον ηλιακό 12ο οίκο σου. θέλεις να αναπτύξεις την εργασία σου, να βελτιώσεις την υγεία σου και να έχεις την ανάπαυση, και το χρόνο για προβληματισμό που χρειάζεσαι!

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και ο Δίας οδεύουν σε αντίθεση και φέτος και επηρεάζουν τον κοινωνικό σου τομέα. Θα πρέπει να προσέξεις την τάση του να υπόσχεσαι πάρα πολλά. Οι περιστάσεις σε προειδοποιούν για το πως η ζωή σου μπορεί να γίνει ανισόρροπη λόγο υπερβολών, ιδιαίτερα στην κοινωνικότητα και την αναζήτηση ευχαρίστησης. Οφέλη έρχονται σε σένα από αυτούς τους τομείς, αλλά αν κάνεις την υπέρβαση, υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις ευκαιρίες. Είναι καλύτερο να έχεις κατά νου τους μεγαλύτερους στόχους, καθώς επιδιώκεις τις πιο ευχάριστες επιδιώξεις σου.

Υδροχόος

Ενώ η τρέχουσα διέλευση του Δία ωφελεί την προσωπική σου ζωή και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το Μάιο, μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Η σημερινή αντίθεση του με το Δία έχει τον τρόπο να επισημαίνει ανισορροπίες. Για παράδειγμα, εάν έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο στην προσωπική σου ζωή μπορεί τώρα να δεις την ανάγκη να μετριάσεις τα πράγματα ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πράγματα πιο σωστά. Θέλεις επίσης να λάμψεις στην επαγγελματική σου ζωή ή να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου και να πάρεις μερικά ρίσκα αυτό το μήνα, με τη διέλευση του Ήλιου από τον ηλιακό 10ο οίκο σου.

Ιχθύες

Έχεις μεγαλύτερη απ’ το συνηθισμένη όρεξη να αναλάβεις έργα, με το Δία στον ηλιακό 3ο οίκο σου φέτος. Ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με το Δία σήμερα και μπορεί να προκύψει ένα σημείο καμπής. Βάλε στόχο να θέσεις όρια τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σου. Εάν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι ή τα σχέδια σου δεν κινούνται ή δεν αναπτύσσονται όπως θα ήθελες, είναι καιρός να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου ώστε να αντικατοπτρίζουν καλύτερα το σκεπτικό σου και να συνάδουν με το χρόνο και την ενέργεια που έχεις στη διάθεση σου. Εάν έχεις κάνει υπερβολική κατανάλωση πληροφοριών, θα αναγνωρίσεις την ανάγκη τώρα να αποσυρθείς.

Πηγή

Σχετικά

Back to top