Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

at 12:09 πμ
128

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η αίσθηση του σκοπού και η διαύγεια είναι οι κινητήριες δυνάμεις σήμερα. Το να εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα στη ζωή σου έρχεται φυσικά  και είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Εκπέμπεις ελκυστικό, ήσυχο μαγνητισμό  και οι άνθρωποι τείνουν να σε εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Είναι μια καλή στιγμή για να συνεισφέρεις σε μια ομάδα ή να βοηθήσεις ένα φίλο και να νιώσεις καλά με αυτό. Μπορεί να μην είναι μια απίστευτα αυθόρμητη μέρα στην οποία όμως μπορείς να πετύχεις αρκετά.

Ταύρος

Με τις σημερινές ενέργειες  σε ενδιαφέρει η τάξη, η οργάνωση και η διαύγεια. Είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και να συνδεθείς με άλλους με πρακτικούς τρόπους. Η μέρα ευνοεί τη σταθερή πρόοδο, την αξιοπιστία και τις προσπάθειες για εξασφάλιση μελλοντικών προσπαθειών. Η κρίση σου σε επιχειρηματικό επίπεδο είναι εξαιρετική και θα πρέπει να την εμπιστευτείς.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες   σε βοηθούν  να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να ωφεληθείς από την εκπλήρωση μιας ευθύνης ή να κάνεις κάποια εργασία κάλυψης. Οι σχέσεις με φίλους μπορεί να είναι καταπραϋντικές ή σταθερές και μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι πιο αξιόπιστοι απ’ ότι ήταν πρόσφατα. Είσαι σε καλή φόρμα σήμερα όταν το όραμα σου είναι πρακτικό,  καθώς οι διελεύσεις υποστηρίζουν σταθερές προσπάθειες. Η κοινωνικές σου δραστηριότητες φέρνουν στο δρόμο σου νέες ερωτικές εμπειρίες και περιπέτειες.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν πρακτικά θέματα και σχέδια αλλά είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να αλληλεπιδράς με σκοπό. Είναι μια στιγμή που μπορείς να ζητήσεις βοήθεια αν πραγματικά τη χρειάζεσαι.   Μερικές φορές συμφέρει να επιτρέπεις στους άλλους να μπουν στα προβλήματα σου και σήμερα, είναι μια από αυτές τις στιγμές. Εάν χρειάζεσαι να χειριστείς ένα δύσκολο οικονομικό θέμα οι σημερινές διελεύσεις είναι λογικές και δίκαιες. Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι που σε εξιτάρει.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες είναι υποστηρικτικές  και σταθερές. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια επιφύλαξη στις σχέσεις και τις συνδέσεις σου μπορεί να υπάρχει μια εξαιρετική  αίσθηση σταθερότητας. Η ενίσχυση έργων και σχέσεων έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Παλιά σοφία ή εμπειρία μπορεί να μπει στο παιχνίδι και να επιφέρει επίσης οφέλη. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πνευμάτων σου όπου και θα σε εμπνεύσει για πάνω από δυο μέρες.

Παρθένος

Με τις ενέργειες  σήμερα είναι μια καλή στιγμή για ρεαλιστικές εκτιμήσεις της υγείας, της εργασίας ή των οικονομικών ζητημάτων σου. Μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα   τι πρέπει να βελτιωθεί και να αλλάξει και η πραγματοποίηση προσαρμογών έρχεται με ελάχιστες έως καθόλου τύψεις. Είναι μια καλή στιγμή για να επιδιορθώσεις ή να ενισχύσεις τις σχέσεις σου ακόμα και τις ερωτικές.

Ζυγός

Η   εκπλήρωση των ευθυνών  και των υποχρεώσεων σου ειδικά απέναντι στους άλλους έρχεται φυσικά και εύκολα σήμερα. Έχεις την τάση να δείχνεις την εκτίμηση ή τη στοργή σου στους άλλους κι αυτό ενισχύει τις σχέσεις σου ακόμα και τις ερωτικές.  Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου αυξάνοντας την επίγνωση για τις ανάγκες των σχέσεων σου.

Σκορπιός

Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα ή να σημειώσεις πρόοδο σε ένα σπίτι ή ένα έργο εργασίας. Οι ενέργειες  υποστηρίζουν  πρακτικές βελτιώσεις στο σπίτι, στη δυναμική της οικογένειας, την εργασία ή την υγεία σου.  Είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις την αξία των παραδόσεων και της ρουτίνας. Ίσως είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

Τοξότης

Η σημερινή ατμόσφαιρα  είναι συντηρητική αλλά υποστηρικτική και βοηθά να τακτοποιηθείς,  φέρνοντας κάποια σταθερότητα που χρειάζεσαι τώρα. Μπορεί να προσέχεις πρακτικές λεπτομέρειες που βελτιώνουν ή διασφαλίζουν σχέσεις  και έργα. Το να νιώθεις και να εισπράττεις εκτίμηση σε παρακινεί περαιτέρω.  Ο έρωτας σε συναρπάζει και θέλεις να ζήσεις κάθε στιγμή.

Αιγόκερως

Το βρίσκεις πιο φυσικό σήμερα να απολαύσεις τα καθήκοντα σου κυρίως λόγω της εστίασης σου στα μακροπρόθεσμα οφέλη. Αυτή η κατάσταση του μυαλού αναδεικνύει τα οφέλη της φροντίδας της ζωής σου με πρακτικούς τρόπους. Μεγαλύτερη αίσθηση σαφήνειας και σκοπιμότητες διευκολύνουν  τα εργασιακά σχέδια σου και ο έρωτας πρωταγωνιστεί.

 Υδροχόος

Σήμερα  η εκπλήρωση των ευθυνών σου ή η ενασχόληση με κάποια επιπλέον δουλειά μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι φίλοι, τα αδέλφια, οι γείτονες ή οι συμμαθητές μπορούν να έρθουν σε επαφή με εσένα και τα πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να εκτιμηθεί. Μια χρήσιμη συζήτηση στα εργασιακά μπορεί να σε βοηθήσει.  Πέτα ταμπού και προκαταλήψεις σε θέματα που αφορούν τον έρωτα.

Ιχθύες

Η σημερινή ενέργεια  είναι καλή για να εκτιμήσεις τις απλές απολαύσεις αντί να ενδώσεις στην αίσθηση ότι χρειάζεσαι περισσότερα για να είσαι ευτυχισμένη. Είναι ένας παράγοντας ενίσχυσης που ευνοεί τη φροντίδα των καθηκόντων και των ευθυνών. Τα ερωτικά θέματα επηρεάζονται επίσης  κυρίως από πρακτικές σκέψεις. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top