Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2023)

at 5:22 μμ
270

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός.

Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος της Παρασκευή 29/9,  που πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σου με το Ζυγό και που θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τις επιθυμίες και τις προσωπικές σου ανάγκες. Διευθέτησε εκκρεμότητες στα εργασιακά  και αν προκύψουν συζητήσεις γύρω απ’ τα οικονομικά, διαχειρίσου τες με διαλλακτικότητα και έξυπνα. Απέφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά. Μην επιτρέπεις και μην εμπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Τις όποιες ανησυχίες σου είναι προτιμότερο να τις συζητήσεις με τον άνθρωπο σου και όχι με τρίτους.   Εσύ που είσαι μόνη, μυστικές συναντήσεις ή και απαγορευμένες έχουν την τιμητική τους αυτή τη βδομάδα.

 

Ταύρος.

 

Με συναισθηματική αναστάτωση ξεκινάς τη βδομάδας σου, γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και χαλάρωση όσο το δυνατόν περισσότερο.  Η Πανσέληνος στα τέλη της εβδομάδας σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή και να ενισχύσεις την ψυχολογία σου.  Στα επαγγελματικά οι ευκαιρίες δε λείπουν , όμως θα πρέπει οι στόχοι σου να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικοί.  Στην περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια απευθύνσου σε άτομα που εμπιστεύεσαι και το ένστικτο σου σε οδηγεί.  Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης θα σε απασχολήσει, όπως συναλλαγές και νέες πιθανές συμφωνίες. Απέφυγε συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου  που αφορούν το παρελθόν. Απέφυγε τες επιμελώς αν νιώθεις πως οδηγούνται σε αδιέξοδο και σε ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, το τέλος της εβδομάδας δεικνύεται στο να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

 

Δίδυμοι.

 

 Δεν αποκλείεται αυτή τη βδομάδα να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού αντιδράσεις. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά, την εξέλιξη σου και τα αδιέξοδα που νιώθεις. Μπορείς να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 29/9, προετοιμάσου για μερικές αποκαλύψεις που σου ανοίγουν τα μάτια. Ίσως νιώσεις λαχτάρα για συνδέσεις και προβολή στους διάφορους κοινωνικούς κύκλους σου. Μια λάμπα θα σβήσει και θα συνειδητοποιήσεις την επιθυμία σου για πιο ουσιαστικές σχέσεις.  Αγκάλιασε την ενέργεια αυτού το φεγγαριού και καλλιέργησε αυτές τις σχέσεις στη ζωή σου που αξίζουν τον κόπο.

 

Καρκίνος.

 

Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά και οι ενέργειες της σε καλούν   να λειτουργήσεις και να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις με ρεαλισμό και όχι με το συναίσθημα.  Δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να εμπιστευτείς τις ιδέες σου στα εργασιακά και να περάσεις στην εφαρμογή τους. Εάν βρίσκεσαι στην αναζήτηση μιας εργασίας λάβε δράση και εξάντλησε όλες τις ευκαιρίες και πιθανότητες. Με την  Πανσέληνος στις 29 μπορείς να περιμένεις κάποια σημαντική κίνηση στα εργασιακά, συζητήσεις και νέες ευκαιρίες.  Το συναίσθημα φαίνεται να περνά αυτή τη βδομάδα σε δεύτερη μοίρα κι αυτό ίσως να δημιουργήσει κενά, αλλά και ρήξεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και προσπάθησε να χρωματίσεις την καθημερινότητα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένα άτομο από το παρελθόν να αρχίσει να σε διεκδικεί ξανά και μάλιστα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

Λέων.

Νοιώθεις ιδιαίτερα αναζωογονημένη και περιπετειώδης τώρα.  Ήρθε η ώρα να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα και λίγο να διασκεδάσεις.  Μπορεί τώρα να  διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις δυνατά βήματα για να επιδιώξεις νέους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους που θα σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις.  Η Πανσέληνος της συγκομιδής στις 29, προκαλεί ωστόσο την ανάγκη για μεγαλύτερη απόσταση από τις εγκόσμιες υποθέσεις της ζωής σου.  Μπορεί να φέρει το αποκορύφωμα ενός έργου ή μιας μαθησιακής προσπάθειας και μπορεί να νιώσεις μια ωραία αίσθηση ολοκλήρωσης.   Καινούργιες προτάσεις στα εργασιακά και κάποιες βελτιώσεις της ατμόσφαιρας και των σχέσεων με συναδέλφους ανεβάζουν τη δείκτη των προσδοκιών σου. Ωστόσο θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και να  θέσεις πιο ρεαλιστικούς – πραγματοποιήσιμους στόχους.  Ο έρωτας και γενικότερα η συναισθηματική σου ζωή έχει την τιμητική της, γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και συμπεριέλαβε το φλερτ στην καθημερινότητα σου  είσαι μόνη.

 

 

 

Παρθένος.

 

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αποδεχτείς την πραγματικότητα αυτού που είσαι.  Έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι υπερβολικά και να παγιδεύεσαι στις ίδιες σου τις σκέψεις. Η Πανσέληνος της βδομάδας έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της αλήθειας σχετικά με την ταυτότητα σου και το που αλλά και το πως εμποδίζεσαι να συνδεθείς με άλλους, λόγω αυτών των ενοχλητικών φόβων κρίσης. Αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια ψυχικά σκαμπανεβάσματα, αλλά μην ανησυχείς, σε καλό θα σου βγει.  Μοιράσου τις κοινές υποχρεώσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και απέφυγε στιγμές έντασης που μπορεί να προκύπτουν απ’ το πουθενά. Βρείτε ευχάριστες δραστηριότητες και τις στιγμές που είστε μαζί απλά περάστε όσο το δυνατόν πιο καλά. Εσύ που είσαι μόνη, γύρω  στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να σου παρουσιαστεί μια συναρπαστική γνωριμία.

 

Ζυγός.

Ετοιμάσου για ένα κύμα συναρπαστικής έμπνευσης και  ένα ανεμοστρόβιλο ιδεών. Θα νιώσεις αυτή τη διακαή επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να συνειδητοποιήσεις ότι προσφέροντας περισσότερο χώρο στους άλλους ενισχύεις τις συνδέσεις σου με όμορφο και δίκαιο τρόπο.  Η Πανσέληνος ωστόσο  στις 29 στο ζώδιο του Κριού και του δικού σου άξονα, σου δίνει την ευκαιρία να αποχαιρετήσεις σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να θέσεις κάποια υγιή όρια σε αυτές που είναι σημαντικές για σένα.  Στα εργασιακά δεν χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις. Πάρε τον έλεγχο των επιλογών σου και οδήγησε το πλοίο των φιλοδοξιών σου με σταθερό χέρι.  Αγκάλιασε τη λάμψη αυτού του φεγγαριού που θα σε οδηγήσει σε πιο υγιείς, ικανοποιητικές σχέσεις σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.

 

Σκορπιός.

 

Είσαι μια υπέροχα μυστηριώδες και πνευματική ψυχή, αλλά δεν μπορεί να αγνοήσουμε το γεγονός ότι μπορείς να είσαι και αρκετά πεισματάρα μερικές φορές.  Η πανσέληνος λοιπόν αυτής της εβδομάδας που πραγματοποιείται στις 29 στο ζώδιο του Κριού, έχει να κάνει με το να ρίξεις τη ζεστή κουβέρτα της νοσταλγίας και τελικά να ενστερνιστείς την ιδέα ότι ήρθε η ώρα να πετάξεις αυτές τις κακές συνήθειες και αυτά τα μοτίβα που σε κρατούν πίσω.  Αυτή η Πανσέληνος αναδύει τον τομέα της ζωής σου που διέπει τις συνήθειες, τις ρουτίνες και την υγεία σου.  Σε ωθεί να ανακινήσεις τα πρότυπα επικοινωνίας σου και να αλλάξεις την οπτική σου στην καθημερινή σου ζωή.  Η στρατηγική και η μεθοδικότητα από πλευράς σου να είσαι βέβαιη πως θα φέρει νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου εξέλιξη.  Ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και την καχυποψία τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και τη  προσωπική.  

 

 

 

Τοξότης.

Αισιόδοξη, δυναμική και δραστήρια χαρακτηρίζεται αυτή η βδομάδα για σένα, καθώς περιλαμβάνει την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού στις 29 ή την Πανσέληνο της συγκομιδής.  Αυτό το σεληνιακό γεγονός έχει να κάνει με την επανένταξη της χαράς, της ευχαρίστησης και της ευτυχίας στην καθημερινότητα σου. Αυτό το φεγγάρι δε φωτίζει μόνο τον τομέα του πάθους και του ενθουσιασμού σου, αλλά ο κυβερνήτης σου Δίας έχει πρόσφατα γίνει ανάδρομος, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα ενδοσκόπησης στη ζωή και στις συνήθειες σου. Δώσε λοιπόν  στον εαυτό σου την άδεια να βουτήξει με το κεφάλι στο παιχνίδι χωρίς να αγχώνεσαι για τον καθημερινό θόρυβο.  Ωστόσο μην ξεχνάμε και τις υποχρεώσεις και ευθύνες!  Το θέμα είναι να βρεις μια γλυκιά ισορροπία μεταξύ αυτού που πρέπει να κάνεις και αυτού που πραγματικά θέλεις να κάνεις.  Οι ευθύνες και τα καθήκοντα εξακολουθούν να είναι σημαντικά , αλλά θυμήσου πως αποδίδεις καλύτερα αν είσαι ψυχικά και  πνευματικά γεμάτη.

 

Αιγόκερος.

 

Ενδιαφέρον έχει αυτή η βδομάδα για σένα, ευχάριστες εξελίξεις και δυναμική. Περιλαμβάνει την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και θα πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί πρόκειται να φωτίσει το κομμάτι της ζωής σου που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τη διαβίωση σου.  Μπορεί να παρατηρήσεις κάποια παλιά συναισθήματα από το παρελθόν να επανεμφανίζονται κι αυτό να σου προκαλέσει λίγη ανησυχία. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να κάνεις λίγο πίσω, να πάρεις μια ανάσα και να αποσυρθείς λίγο από τη φασαρία.  Ωστόσο δες το σαν ευκαιρία να αποσυσκευάσεις ένα σεντούκι θησαυρού με γνώσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή.  Ήρθε η ώρα να αφήσεις οποιαδήποτε αποσκευή από την παιδική σου ηλικία που μπορεί ακόμα να σε βαραίνει  και να προχωρήσεις μπροστά. Σε θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα στα εργασιακά, απέφυγε το να δώσετε έκταση, εστίασε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων και να είσαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά.

 

 

 

 

Υδροχόος.

 

 

Το μυαλό σου έχει πάρει φωτιά και δε σταματάς να σκέφτεσαι το πως θα προχωρήσεις μπροστά και πως θα κάνεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα.  Η βδομάδα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση της Πανσελήνου που επηρεάζει σχεδόν όλες τις μέρες.  Θα βρεις τον εαυτό σου γεμάτο περιέργεια, πρόθυμο να βουτήξει σε συναρπαστικά θέματα και ίσως ακόμη να αμφισβητήσει κάποιες απ’ τις δικές σου πεποιθήσεις.  Αυτό το σεληνιακό συμβάν έχει να κάνει με την απόρριψη παλαιών, ξεπερασμένων προτύπων και προοπτικών που δεν ευθυγραμμίζονται με το παρόν.  Σε κοινωνικό επίπεδο σου δίνονται ευκαιρίες να ενισχύσεις την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή.  Απέφυγε την έντονη παρόρμηση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μπορείς να κινήσεις τα σχέδια σου με ένα βήμα  τη φορά και όχι όλα μαζί.   Κατανοώ ότι ανυπομονείς για κάτι που παλεύεις εδώ και καιρό, αλλά τώρα που ήρθε η ώρα κινήσου πιο μεθοδικά.  

 

Ιχθύες.

 

Ήρθε η ώρα να είσαι ανοιχτή και ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι πραγματικά θέλεις.  Απέφυγε την ανυπομονησία ωστόσο και δώσε μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου.  Αν υπάρχουν καταστάσεις που σε αγχώνουν πάρε το χρόνο σου, μείνε λίγο μακριά και γίνε περισσότερο παρατηρητής.  Έτσι θα καταφέρεις να κρίνεις πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και να βρεις ιδανικές λύσεις σε αυτά που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη ζωή.  Η πανσέληνος στις 29 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει άλλωστε μια αποκάλυψη για οικονομικά θέματα. Αυτή η επιρροή της μπορεί επίσης να αφορά την ικανότητα σου να φροντίζεις τον εαυτό σου ή να τον υποστηρίζεις και να τον υπερασπίζεσαι.  Γενικά είσαι πιο ξεκάθαρη για το τι θέλεις και τις προσωπικές σου αξίες.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top