Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18 ως 24 Σεπτεμβρίου 2023)

at 5:22 μμ
237

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή τη βδομάδα νιώθεις τη φωτιά μέσα σου να καίει έντονα και τα επίπεδα ενέργεια σου εκτινάσσονται στα ύψη.  Ίσως είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσει νέα εγχειρήματα και να επιδιώξεις την πραγματοποίηση των στόχων σου με ακλόνητη αποφασιστικότητα. Ο ενθουσιασμός και οι καινοτόμες ιδέες  θα τραβήξουν την προσοχή ανώτερων σου οδηγώντας σε, σε νέες ευκαιρίες και ανάπτυξη.  Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου και όσο κι να θέλεις να επιδοθείς σε υπερβολές, είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια ισορροπημένη προσέγγιση στις δαπάνες σου.  Η βδομάδα φέρνει ένα κύμα πάθους και ενθουσιασμού στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για πιθανές ρομαντικές συναντήσεις που ίσως σε αφήνουν χωρίς ανάσα. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση άναψε ξανά τη φλόγα του πάθους και εξερευνήστε μαζί νέες περιπέτειες που θα εμβαθύνουν τα συναισθήματα και τη σχέση σας.

Ταύρος

Οι ουράνιες ενέργειες αυτή τη βδομάδα φέρνουν ένα κύμα χαράς και εκπλήξεων. Ετοιμάσου να απεγκλωβιστείς από τη ζώνη άνεσης σου και να εξερευνήσεις αχαρτογράφητες περιοχές. Σε περιμένουν ευκαιρίες  για προσωπική ανάπτυξη και περιπέτεια, οπότε άδραξε την ευκαιρία με ακλόνητη αποφασιστικότητα.  Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και αποδέξου τις προκλήσεις και άσε την εργασιακή σου ηθική να λάμψει.  Το σύμπαν έχει ένα μεγάλο σχέδιο για σένα και την επιτυχία σου.  Είτε είσαι ελεύθερη και μόνη στην ερωτική – συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, το πάθος και ο ρομαντισμός βρίσκονται στο επίκεντρο. Αγκάλιασε τη μαγεία της αγάπης και άνοιξε την καρδιά σου σε νέες εμπειρίες.  Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα την οικονομική σου κατάσταση και να χτίσεις γερά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.  Κάνε έξυπνες επενδύσεις και κάνε πράξη τα μαθήματα που έλαβες στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα αγκάλιασε την αλλαγή και εξερεύνησε νέους ορίζοντες.  Η φυσική σου περιέργεια θα σε οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση.  Είναι καιρός να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ρισκάρεις.  Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μη φοβάσαι να εκφράσεις τις απόψεις σου.  Η αυτοπεποίθηση σου θα εμπνεύσει τους άλλους και θα ανοίξει πόρτες για πρόοδο.  Δικτυώσου με ομοϊδεάτες σου και δημιούργησε συνδέσεις που μπορούν να ωθήσουν την καριέρα σου μπροστά.  Μείνε συγκεντρωμένη και λίγο ίσως προσαρμοστική, κάτι που θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.  Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επίλυση τυχών συγκρούσεων και παρεξηγήσεων με τον ερωτικό σύντροφο σου, τώρα που ο Ερμής κινείται ορθόδρομα.  Εάν είσαι μόνη, αγκάλιασε νέες κοινωνικές ευκαιρίες και μη φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση.  Μείνε ανοιχτή σε εκπλήξεις και να είσαι βέβαιη πως η αγάπη δε θα αργήσει να φανεί μέσα από απρόσδεκτες πηγές.

Καρκίνος

Οι ανακαλύψεις και  οι ευκαιρίες αυτή τη βδομάδα αφθονούν.  Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και ακολούθησε τις επιθυμίες της καρδιάς σου.  Οι συνεργασίες και η δικτύωση θα ανοίξουν το δρόμο για συναρπαστικές ευκαιρίες.  Αγκάλιασε την καινοτομία, ανέλαβε υπολογισμένους κινδύνους και άφησε τη δημιουργικότητα σου να λάμψει.   Ζήτησε σοφές συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι, κάνε υπολογισμένες επενδύσεις στα οικονομικά και δώσε προτεραιότητα στους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σου.  Αρμονικές συνδέσεις και εγκάρδιες στιγμές προβλέπονται για τον τομέα των ερωτικών και συναισθηματικών σου.  Έκφρασε τα βαθύτερα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου και αγκάλιασε την ευαλωτότητα του.  Εάν είσαι μόνη μια συναρπαστική νέα γνωριμία βρίσκεται προ των πυλών.  Άκουσε τους ψίθυρους της διαίσθηση σου και άνοιξε τις πόρτες της καρδιάς σου.  

Λέων

Αυτή τη βδομάδα νιώθεις το κάλεσμα της περιπέτειας και της επέκτασης.  Το σύμπαν σε προτρέπει να βγεις από τη ζώνη της άνεσης σου και να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες.  Είτε πρόκειται για ένα φυσικό ταξίδι είτε για μια διανοητική εξερεύνηση, αγκάλιασε και εκμεταλλέψου τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου.  Δείξε πίστη στις ικανότητες σου καθώς έχεις τη δύναμη να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αναζητά βαθύτερες συνδέσεις και ουσιαστικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να καλλιεργήσεις μια αίσθηση κατανόησης και αρμονίας.  Ωστόσο πρόσεξε τον εγωισμό σου και απέφυγε το να είσαι υπερβολικά διεκδικητική με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, θυμήσου να εξισορροπείς τον ενθουσιασμό με την ενσυναίσθηση, γιατί η βδομάδα έχει τις εκπλήξεις της.

Παρθένος

Η βδομάδα φαίνεται να απελευθερώνει τις απίστευτες δυνατότητες σου.  Ήρθε η ώρα να αφήσεις την αναλυτική ικανότητα και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια  να λάμψουν.  Η σχολαστική φύση σου θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σου, καθώς αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με ακρίβεια.  Οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία σου αναγνωρίζονται και οι ευκαιρίες προόδου είναι στον ορίζοντα.  Μείνε οργανωμένη, βάλε εφικτούς στόχους και παρακολούθησε τα επαγγελματικά όνειρα σου ναπραγματοποιούνται.  Η αναλυτική επίσης φύση σου, προσθέτει βάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου ενισχύοντας την κατανόηση και καλλιεργώντας την αρμονία.  Ωστόσο το πάθος είναι απαραίτητο συστατικό για μια σχέση οπότε χρησιμοποίησε τη φαντασία σου. Εάν είσαι μόνη, το σύμπαν επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και η εσωτερική σου γοητεία αιχμαλωτίζει τους πάντες.  Η πρακτική προσέγγιση και η προσοχή σου στα οικονομικά θέματα θα φέρουν σταθερότητα και σταδιακή ανάπτυξη.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα θα βρεις τον εαυτό σου, καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και να αναζητάς ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.  Επικεντρώσου στη δημιουργία αρμονίας στις σχέσεις σου και στη διατήρηση ενός ήρεμου και ειρηνικού περιβάλλοντος.  Η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο στην επίλυση τυχόν συγκρούσεων και τη γεφύρωση σχέσεων που είχαν, έχουν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα.  Η διπλωματική φύση σου και οι εξαιρετικές επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα λάμψουν με αποτέλεσμα να πλοηγηθείς εύκολα σε δύσκολες καταστάσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου όταν πρόκειται γα δύσκολες ή καθοριστικές αποφάσεις. Μείνε οργανωμένη και προνοητική και μη διστάσεις να επιδείξεις τα ταλέντα σου.  Η υπάρχουσα ερωτική σχέση σου βιώνει μια ανανεωμένη αίσθηση πάθους και ρομαντισμού.  Μίλα για τις επιθυμίες σου και άκουσε προσεκτικά και τις ανάγκες του αγαπημένου σου για να ενισχύσεις τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη,   ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον και μια νέα γνωριμία πιθανά να πυροδοτήσει και να δημιουργήσει μια βαθιά σύνδεση.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα φέρνει έντονη ενέργεια και ευκαιρίες μεταμόρφωσης. Φαίνεται να εμβαθύνεις τα συναισθήματα σου και να ανακαλύπτεις κυφές πτυχές της ψυχής σου.  Αγκάλιασε αυτό το εσωστρεφές ταξίδι, καθώς θα οδηγήσει σε προσωπική ανάπτυξη και αυτό-ανακάλυψη.  Στις σχέσεις σου επικοινώνησε ειλικρινά και αυθεντικά, καθώς τα λόγια σου έχουν βάρος, αλλά επέλεξε με σύνεση να αποφύγεις μικρές παρεξηγήσεις. Η εστιασμένη και αποφασιστική φύση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν προκλήσεις στα εργασιακά. Οι συνεργασιακές προσπάθειες και η δικτύωση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη σου.  Η ικανότητα σου να βουτάς στα βαθιά και να αναλύεις καταστάσεις θα σου δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.  Η αγάπη παίρνει μια παθιασμένη τροπή αυτή τη βδομάδα.  Η υπάρχουσα ερωτική  σχέση σου βαθαίνει, καθώς εκφράζεις τις επιθυμίες σου και ανοίγεις την καρδιά σου.  Αυτή η βδομάδα γενικά έχει τη δυνατότητα για μεταμορφωτικές εμπειρίες  είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη.

Τοξότης

Αυτή τη βδομάδα νιώθεις ένα κύμα ενέργειας   και κινήτρων που σε ωθεί προς τους στόχους σου με επιτυχία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στις φιλοδοξίες σου και να σημειώσεις πρόοδο στην καριέρα ή τις προσωπικές σου προσπάθειες.  Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σου θα είναι μεταδοτικά, εμπνέοντας τους γύρω σου.  Ωστόσο καθώς η εβδομάδα προχωρά μπορεί να αισθανθείς συγκλονισμένη από τις απαιτήσεις για το χρόνο και την ενέργεια σου. Ηεπικοινωνία θα μπορούσε να γίνει τεταμένη οδηγώντας σε παρεξηγήσεις, γι’ αυτό διατήρησε τις ισορροπίες.  Προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να υπάρξουν και στη σχέση με τον αγαπημένο σου γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγεις προσεκτικά τα λόγια σου. Ωστόσο το πάθος παραμένει ζωντανό. Εάν είσαι μόνη, απέφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα απέναντι σε νέες γνωριμίες και εμπιστεύσου τη γοητεία και θελκτικότητα σου.  Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να κάνεις σοφές οικονομικές επενδύσεις, αλλά εξέτασε και το ενδεχόμενο να ζητήσεις συμβουλές προτού λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αυτή τη βδομάδα βιώνεις μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και αποφασιστικότητας.  Η φιλόδοξη φύση σου θα είναι στην πρώτη γραμμή, οδηγώντας σε στην επιδίωξη των στόχων σου με ακλόνητη εστίαση.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σημειώσεις πρόοδο στην καριέρα σου ή να αναλάβεις νέες ευθύνες που αναδεικνύουν τις δεξιότητες σου.  Ωστόσο πρόσεξε και απέφυγε το άγχος που μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα σου. Οι απαιτήσεις της επαγγελματικής σου ζωής και δραστηριότητες απαιτούν διαλλείματα και φροντίδα του μυαλού και του σώματος σου. Σύνεση και στρατηγικό σχέδιο χρειάζεται η οικονομική σου κατάσταση.  Αξιολόγησε τα έξοδα και τον προϋπολογισμό σου με σύνεση και σκέψου μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους.  Νιώθεις έντονη αίσθηση δέσμευσης και πίστης απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και έτσι η σταθερότητα στη σχέση σας γίνεται δεδομένη. Εάν είσαι μόνη, μείνε ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να συμμεριστεί και να λατρέψει τις αξίες σου.

Υδροχόος

Το μυαλό σου αυτή τη βδομάδα είναι κοφτερό και η διαίσθηση σου  σε οδηγεί προς την επιτυχία.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.  Η δημιουργικότητα σου βρίσκεται στο αποκορύφωμα της καιμπορείς να βρεις καινοτόμες λύσεις σε όποιες προκλήσεις συναντήσεις.  Η υπερπροσπάθεια ωστόσο μπορεί να σε οδηγήσει σε εξάντληση,  γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στην αυτό- φροντίδα και βρες τρόπους χαλάρωσης και αναζωογόνησης.  Θυμήσου πως πρέπει να αξιολογείς τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η επικοινωνία και η συναισθηματική οικειότητα βαθαίνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου.  Απόλαυσε αυτή την αρμονική ενέργεια που ρέει ανάμεσα σας.  Εάν είσαι μόνη,  άσε τον εαυτό σου να βγει από τη ζώνη άνεσης σου και εξερεύνησε τις νέες ερωτικές – ρομαντικές δυνατότητες που σου δίνονται.  Απέφυγε τις παρορμητικές οικονομικές δαπάνες και τα έξοδα.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις ένα κύμα δημιουργικότητας και έμπνευσης.  Οι καλλιτεχνικές σου ικανότητες αυξάνονται  και νιώθεις καλά στο να εκφράζεσαι μέσα από διάφορες μορφές τέχνης ή δημιουργικές διεξόδους.  Αυτές οι μέρες επίσης σε καλούν να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να αναζητήσεις κατανόηση στις σχέσεις σου.  Η δικτύωση και η δημιουργία συμμαχιών μπορεί να αποδειχτεί επωφελής για την προώθηση των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών.  Ωστόσο βεβαιώσου ότι διατηρείς μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής προκειμένου να αποφύγεις την εξάντληση. Η αγάπη βρίσκεται στο επίκεντρο. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι ευάλωτος   και έκφρασε τις επιθυμίες και τις ανάγκες στον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσεις ρομαντικές χειρονομίες και να εκπλήξεις τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, είσαι ανοιχτή σε απροσδόκητες ρομαντικές συναντήσεις και φλερτ.  

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top