Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 ως 17 Σεπτεμβρίου 2023)

at 5:21 μμ
187

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και δυναμικά δίνοντας σου την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία. Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τους άλλους σου δίνει την ευκαιρία επίσης να εκφραστείς και να μοιραστείς σκέψεις ς και απόψεις. Οικογενειακά θέματα ίσως χρειαστούν μια αναθεώρηση, καθώς δίνεις περισσότερη σημασία σε μικρές λεπτομέρειες που μέχρι εχθές πιθανά να θεωρούσες ασήμαντες.  Οι επιλογές και οι αποφάσεις σου στα εργασιακά πιθανά να επηρεαστούν από κάποιες ανασφάλειες σου που περιστασιακά έρχονται στην επιφάνεια. Διαχειρίσου με ωριμότητα τη σχέση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, η εικόνα σου είναι ακαταμάχητη και οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν.

Ταύρος

Οι συγκυρίες  καθώς και οι πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας σε ευνοούν και σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές ανάγκες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Καθώς κυλούν οι μέρες  νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς με παρελθοντικές εργασιακές εκκρεμότητες. Οι συζητήσεις που θα διατηρηθούν σε ένα ήρεμο τόνο θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε συμπεράσματα, πληροφορίες,  ίσως και σε αποφάσεις κρίσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σου.  Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου εξοικονομείς χρόνο για τον αγαπημένο σου, καθώς νιώθεις την ανάγκη να εισπράξεις επιβεβαίωση και ασφάλεια. Όταν  θέλεις όλα τα καταφέρνεις τελικά! Εσύ που είσαι μόνη,  μια παλιά ίσως καρμική κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί και δεν παύεις να ψάχνεις τρόπους προσέγγισης και κατάκτησης .

Δίδυμοι

Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτή τη βδομάδα και την ανάγκη να διαφύγεις απ’ την καθημερινότητα και ρουτίνα. Η δημοτικότητα σου στα εργασιακά ανεβαίνει και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθιστώνται  δίνοντας σου την ευκαιρία να δράσεις. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη  ορθόδρομη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δε λείπουν, καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει.

Καρκίνος

Οι όψεις της εβδομάδας  σε βοηθούν  να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου ανεβαίνουν. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις στιγμές έντασης, καθώς ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα.  Η Αφροδίτη   σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση  και εσωτερική ηρεμία.   Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφο σου να  κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον και να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας.   Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων

Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργούν την επιθυμία  να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.  Καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις απ’ το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απέφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και κίνησε τα σχέδια σου βήμα – βήμα. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σου  δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες.

Παρθένος

Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεων σου με μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.   Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απέφυγε τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξη σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις  να δείξεις τις ηγετικές ικανότητες σου. Η Αφροδίτη   σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφο σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει η δυναμικότητα στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου.  Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνιση σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που  φροντίζει για σένα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα.  Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητα σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί,  γι’ αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρών έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η όψεις της Αφροδίτης   ευνοούν αρκετά στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου,  εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητα σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μη φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Τοξότης

Η μαχητικότητα,  η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μη διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον,  να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Οι πλανητικές διελεύσεις  σου δημιουργούν  την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτή τη βδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφο σου. Χρειάζεσαι ένα διάλλειμα και αντικειμενικά επιβάλλετε να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό  χρόνο στον άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δε λείπει σχεδόν ποτέ απ’ την καθημερινότητα σου.

Αιγόκερως

Κάνε ένα διάλλειμα απ’ τις υποχρεώσεις σου αυτή τη βδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου.   Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο απ’ το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μη λες πολλά και κυρίως μην αναμειγνύεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και  πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσο ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και το μεγάλο έρωτα.

Υδροχόος

Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται  στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια,  θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη ίσως  χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις κάποιες διαφωνίες. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δε θα σου έκανε κακό.

Ιχθύες

Οι ενέργειες της εβδομάδας  φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια,  γι’ αυτό και η προτεραιότητα σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη σε ορθή πλέον πορεία  σε γεμίζει δώρα για τη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνιση σου, φρεσκάρισε τη ντουλάπα σου και μην αρνείσαι κοινωνικές προτάσεις. Τελικά το φθινόπωρο σου πάει!!!

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top