Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

at 12:09 πμ
131

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι μια δυνατή στιγμή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική κα συναισθηματική θεραπεία. Επωφελείσαι επίσης από μια πανοραμική και διορατική ματιά. Είσαι σε καλή κατάσταση για μια ευκαιρία που σχετίζεται με τη δουλειά ή τα οικονομικά ή να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες σου. Η φιλοδοξία αυξάνεται με άνετους τρόπους και είσαι πιο πρόθυμη να θέσεις σε κίνηση ιδέες ή να αναλάβεις δράση σε σημαντικά θέματα για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Το κίνητρο σου να βελτιώσεις ή να φέρεις αφθονία στη ζωή σου είναι έντονο. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εργαστείς σε έργα με μακροπρόθεσμη ελκυστικότητα ή να αναζητήσεις μια αύξηση.

Ταύρος
Η γοητεία σου είναι εγκάρδια σήμερα και η ικανότητα σου να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων είναι ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς μεγάλα πράγματα, να μοιραστείς την αγάπη σου και να απολαύσεις τα θετικά σχόλια. Ταυτόχρονα σε ενδιαφέρει να κάνεις πράγματα να συμβούν και όχι να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Οι ενέργειες προάγουν ένα καλό συναίσθημα αφθονίας και αυτοπεποίθησης για ότι τακτοποιείς στη ζωή σου. Η ρομαντική προσοχή είναι πιθανή και είσαι πιο σίγουρη, άμεση και συγκεντρωμένη. Οι ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ίσως μέσω της μάθησης μπορούν να παρουσιαστούν.

Δίδυμοι
Είσαι πιο διαισθητική και αυθόρμητη από το συνηθισμένο σήμερα και έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη και πίστη στο ένστικτο σου. Η ανάληψη δράσης σε ένα ιδιωτικό ή οικιακό θέμα μπορεί να είναι πολύ γόνιμη και ικανοποιητική. Τα ανώνυμα ή ιδιωτικά θέματα μπορεί να είναι ελκυστικά ή θα μπορούσες να θυσιάσεις το χρόνο σου για να υποστηρίξεις άλλους. Θα μπορούσες να σκεφτείς να αναβιώσεις μια παλιά σχέση ή να ανακαλύψεις ένα μυστικό. Ευκαιρίες να φέρεις μαζί σου την εργασία στο σπίτι είναι τώρα δυνατές ή θα μπορούσες να εργαστείς ιδιαίτερα καλά
στη μοναξιά ή την ιδιωτική ζωή.

Καρκίνος
Μπορεί να συνεργαστείς για να κάνεις κάτι με μεγάλη επιτυχία ή η προσωπική απόλαυση και ο ενθουσιασμός με ένα φίλο ή ένα ειδικό έργο μπορεί να είναι ισχυρή. Μπορεί να προχωρήσεις ένα έργο επικοινωνίας ή να αισθάνεσαι ενθουσιώδης για τα τρέχοντα ενδιαφέροντα σου. Είσαι μαγνητική αλλά φτιάχνεις επίσης πολύ την τύχη σου, καθώς αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία. Είναι μια καλή στιγμή για νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα, καθώς η επιχειρηματική σου πλευρά έρχεται στο προσκήνιο. Τα καλά νέα μπορεί να έρθουν από ένα φίλο ή συνεργάτη ή μπορεί να έχεις μια
δυνατή συζήτηση που πυροδοτεί ιδέες και σε βοηθά να λύσεις ένα ενοχλητικό πρόβλημα.

Λέων
Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα ένστικτα σου για τα χρήματα και τις επιχειρήσεις σήμερα, αλλά έχεις επενδύσει επίσης αρκετά στις στενότερες σχέσεις σου με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου. Εξετάζεις τα σχόλια κάποιου και είναι μια ισχυρή στιγμή για θέματα καριέρας, επιχειρήσεων και χρημάτων εάν είσαι πρόθυμη να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω με αυτοπεποίθηση. Η αναγνώριση των προσπαθειών και των ταλέντων σου είναι πιθανή. Με λίγη δημιουργικότητα είσαι επίσης σε θέση να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση καθώς είσαι ιδιαίτερα επινοητική τώρα.

Παρθένος
Αυτή είναι μια μέρα για να είσαι γενναία και να αποβάλεις κάποιες από τις αναστολές σου. Έρχεσαι σε βαθύτερη επαφή με αυτό που θέλεις και η αυτοπεποίθηση σου χτίζεται. Η αναζήτηση νέων εμπειριών, ιδιαίτερα εκείνων που σε εκπαιδεύουν τώρα μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Οι προσπάθειες αυτοπροβολής μπορεί να είναι επιτυχείς. Το κίνητρο για να κάνεις πράγματα σήμερα είναι ισχυρό. Θα μπορούσες να αισθανθείς έντονη έλξη για μια νέα ή διαφορετική ενασχόληση ή ένα απροσδόκητο άτομο. Μπορείς επίσης να νιώσεις περισσότερο θάρρος να διεκδικήσεις τις ανάγκες ή τις προθέσεις σου, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν το να νιώθεις πιο γνήσια αυτοπεποίθηση από μέσα προς τα έξω. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου και είσαι πιο αυθόρμητη και παιχνιδιάρα. Ταυτόχρονα οι βαθύτερες σχέσεις σου ενισχύονται και τώρα είσαι ιδιαίτερα επινοητική. Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης ευνοούνται ιδιαίτερα ή μπορεί να υπάρξει μια βιασύνη για την καλή αίσθηση που προάγεται από το να βοηθάς κάποιον. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για οικειότητα ή ανάληψη δράσης σε ένα ιδιωτικό θέμα.

Σκορπιός
Τα θέματα σχέσεων μπορεί να ευδοκιμήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη στον ηλιακό 4 ο οίκο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δείχνει μια περαιτέρω ανάγκη για φροντίδα, ασφάλεια και εξοικείωση. Ωστόσο είσαι επίσης προσανατολισμένη στη δράση και έτοιμη να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Μπορεί επίσης να είσαι ενθουσιώδης, να σκέφτεσαι με μεγάλους όρους και να είσαι έτοιμη να αρπάξεις ευκαιρίες. Είσαι πρόθυμη να αντιμετωπίσεις σχεδόν κάθε πρόκληση σήμερα και η αυτοπεποίθηση σου είναι φυσική και όχι υπερβολική. Είσαι χαρούμενη που κινείσαι με τους δικούς σου ρυθμούς.

Τοξότης
Η διοχέτευση της ενέργειας σου σε εποικοδομητικά έργα έρχεται εύκολα και φυσικά σήμερα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα κίνητρα σου να κάνεις κάτι ουσιαστικό. Είναι μια καλή στιγμή για να επιδείξεις ή να προωθήσεις τις δυνατότητες σου. Η στάση σου απέναντι στη δουλειά και τους στόχους σου είναι ιδιαίτερα θετική τώρα και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις την προσπάθεια για να πετύχεις τώρα κάτι που προσελκύει θετικές καταστάσεις. Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον επικοινωνιακό σου τομέα και απολαμβάνεις ωραίες ευκαιρίες για αυτοέκφραση.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας, εστιάζεις στο να αποκτήσεις βάση. Ωστόσο η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να διευρύνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες μέσα από δημιουργικές προσπάθειες. Τραβάς την προσοχή και κάνεις σχέδια, βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα και εκφράζεις τις ιδέες και τα δημιουργικά σου οράματα με άλλους. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με κάτι ή κάποιον, φέρνοντας σε πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Οι δυνάμεις έλξης σου εκτοξεύονται και στο επίκεντρο είναι οι ανταγωνιστικές δραστηριότητες, οι εξετάσεις, η μάθηση και οι δημιουργικές δραστηριότητες.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου. Ενώ τραβάει έξω την ανεξάρτητη πλευρά σου είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συνδεθείς. Με ανθρώπους στη γωνία σου μπορεί να νιώσεις απίστευτα κίνητρα για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν δυνατές ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις οικογενειακές, προσωπικές ή οικιακές σου εμπειρίες αυτές τις μέρες. Αισθάνεσαι πιο ενδυναμωμένη και αισιόδοξη. Έχεις έντονη επιθυμία να είσαι παραγωγική και το να γνωρίζεις την καρδιά σου είναι το κύριο κλειδί για την αυτοπεποίθηση σου αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, δείχνοντας μια φυσική ανάγκη για απόσυρση, ανάπαυση και προβληματισμό. Ωστόσο έχεις έντονη επιθυμία να κάνεις βελτιώσεις ή αλλαγές. Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σου μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των στενών σχέσεων. Οι δραστηριότητες με ένα σύντροφο μπορεί να είναι ικανοποιητικές. Λάβε υπόψη ότι η δύναμη του λόγους σου είναι εξαιρετικά ισχυρή σήμερα και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι πολύ πετυχημένες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top