Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου 2023)

at 5:21 μμ
160

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η νέα εβδομάδα υποδέχεται και τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού που ουσιαστικά ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, τονίζοντας την κοινωνική σου ζωή. Είσαι διατεθειμένη να αγκαλιάσεις την κοινότητα αντί να τολμήσεις να βγεις ανεξάρτητα μπροστά και να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Η επαφή σου με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στα εργασιακά, σου δίνει νέες ιδέες , σε παροτρύνει να διευρύνεις τους στόχους σου και να κατασταλάξεις στις κατευθύνσεις σου . Με τη βοήθεια της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμπόδια και να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά. Αν νιώσεις μια κόπωση φρόντισε να εξοικονομήσεις μικρά ενδιάμεσα διαλλείματα έτσι ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, να εμπνέει ασφάλεια γι’ αυτό μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να διαταράξει τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες αλλά και παρελθοντικές γνωριμίες επανεμφανίζονται στο δρόμο σου προσθέτοντας σασπένς στην καθημερινότητα σου.

Ταύρος
Η καριέρα και οι επαγγελματικές σου προσπάθειες θα είναι στο επίκεντρο τις επόμενες μέρες, καθώς η Πανσέληνος στην 1 η του μήνα φωτίζει το 10 ο ηλιακό σου οίκο. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να συνειδητοποιήσεις τα πράγματα που έχουν πραγματική σημασία για σένα, ακόμα κι αν αυτά τα θέματα είναι αμφιλεγόμενα ή συχνά παραβλέπονται. Οι συνάδελφοι και συνεργάτες σου ζητούν και περιμένουν τη βοήθεια και τις συμβουλές σου κι αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν αποκλείεται να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου που όμως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και υπεύθυνα. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου και μη δημιουργείς ρήγματα στη σχέση σας. Κάνε κάποιες παραχωρήσεις έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες καταφέρνουν ως ένα σημείο να σε αποσπάσουν από τις έντονες σκέψεις του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Ξεκινάς τη βδομάδα με μια νωχελική διάθεση και δυσκολία συγκέντρωσης, καθώς το μυαλό σου τρέχει σε άλλη γη κι άλλα μέρη. Η βδομάδα περιλαμβάνει το νέο μήνα και την Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία ρίχνει φως στους τρόπους με τους οποίους ενστερνίζεσαι απόψεις και πεποιθήσεις που είναι καινοτόμες και μη παραδοσιακές. Θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει την αρχή ή το τέλος μιας μελέτης, ενός μαθήματος που παρακολουθείς και οποιαδήποτε γνώση λαμβάνεις τώρα θα μπορούσε επίσης να είναι το κομμάτι που λείπει από το πάζλ. Μη διακινδυνεύεις το μέλλον της ερωτικής σου σχέσης αν δεν είσαι έτοιμη ή αποφασισμένη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Βάλε φρένο στον εγωισμό σου κι αν χρειαστεί και λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη ανάδρομη μπορεί να φέρνει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, όμως φέρνει και αξιόλογες γνωριμίες στο δρόμο σου.

Καρκίνος
Οι κοινόχρηστοι πόροι, τα χρέη και τα προσωπικά όρια σου θα τονιστούν αυτή τη βδομάδα με την επιρροή της Πανσελήνου στην 1 η του μήνα. Αυτό το σενάριο μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σχετικά με τους πόρους που αναζητάς από μια εξωτερική πηγή. Μπορεί επίσης να έχεις την τάση να αξιολογείς τα όρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε σένα και ένα άλλο άτομο. Είναι μια στιγμή στοχασμού περισσότερο από κάθε άλλη. Εάν πρόσφατα ήσουν πολύ προσιτή μπορεί να σκεφτείς τρόπους να προστατεύσεις την ενέργεια σου. Συγκαταβατικότητα και ηρεμία χρειάζεται η σχέση με τον αγαπημένο σου. Απέφυγε περίπλοκες συζητήσεις και φρόντισε να επινοήσεις ευχάριστες δραστηριότητες για την καθημερινότητα σας. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου έξυπνα το φλερτ, μη δεσμεύεσαι και χρησιμοποίησε το μόνο για να ανεβάσεις την ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σου.

Λέων
Η βδομάδα περιλαμβάνει την Πανσέληνο την 1 η του μήνα και οι αισθηματικές σχέσεις σου θα είναι στο επίκεντρο. Από τότε που ξεκίνησε ο ετήσιος γενέθλιος κύκλος σου η κύρια εστίαση σου ήταν να εκφραστείς στο έπακρο, αλλά τώρα θα σκεφτείς πως οι ρομαντικές συνεργασίες σου υποστηρίζουν την ανάγκη σου για ελευθερία και αυτονομία. Εκτιμάς τους ανθρώπους που δε μειώνουν τη λάμψη σου, αλλά εξακολουθούν να σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου. Η σεξουαλική σου ζωή μπαίνει σε πρώτη θέση και οι εξελίξεις εκεί είναι άκρως απολαυστικές και πιπεράτες. Εάν είσαι μόνη, οι νοσταλγίες σου ξυπνούν και οι μνήμες του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια επανασύνδεση. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου αποσπούν επίσης νέα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος σου κι έτσι ανεβάζεις τους ρυθμούς σου. Καιρός να αναδείξεις τις ικανότητες σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τους στόχους σου.

Παρθένος
Αυτή τη βδομάδα δίνεις προτεραιότητα στις τρέχουσες συνήθειες και τα τελετουργικά κυρίως με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία ξεδιπλώνεται στον ηλιακό 6 ο οίκο σου. Είσαι ένα πλάσμα της συνήθειας και της τάξης, αλλά πάντα σκέφτεσαι καινοτόμους τρόπους για να αναζωογονήσεις τις καθημερινές σου πρακτικές. Αυτές τις μέρες γεμίζεις μέχρι το χείλος με ιδέες για το πως όχι μόνο να είσαι παραγωγική, αλλά αισθάνεσαι πνευματικά διεγερμένη από τις ρουτίνες που διατηρείς. Είναι μια καλή περίοδος για να αλλάξεις τα πράγματα αν κυρίως έχουν γίνει πολύ προβλέψιμα. Δώσε το χρόνο και τη δυνατότητα στον ερωτικό σύντροφο σου να σου δείξει τι πραγματικά αισθάνεται για σένα και μην βγάζεις συμπεράσματα που τον αδικούν. Θα εντυπωσιαστείς μ’ αυτά που διατίθεται να κάνει για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου, όμως καλά θα κάνεις να μην τις εξιδανικεύεις, κυρίως αν σχετίζονται με το παρελθόν.

Ζυγός
Κατά τη διάρκεια της επιρροής της Πανσελήνου που συμπεριλαμβάνει η βδομάδα, θα εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αναπτύξεις τα δημιουργικά χόμπι και πάθη σου. Είναι μια τυχερή περίοδος και στην καρδιά του καλοκαιριού για να σχεδιάσεις διασκεδαστικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα οτιδήποτε σε προκαλεί να σκεφτείς έξω από το κουτί. Είναι μια καλή περίοδος για να περιτριγυρίσεις τον εαυτό σου από ανθρώπους που σε εμπνέουν να αλλάξεις την προοπτική σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα ή να ασχοληθείς με ένα ενδιαφέρον που σου επιτρέπει να είσαι πιο αληθινή και αυθεντική. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη ανακατεύει λίγο το καζάνι με το παρελθόν και το παρών.

Σκορπιός
Αυτή τη βδομάδα και κυρίως με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου να επηρεάζει τον 4ο οίκο σου στο ξεκίνημα του νέου μήνα, σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι. Αν και είσαι κάποια που τείνει να παίρνει υπολογισμένες αποφάσεις, θα εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να ενσωματώσεις περισσότερη ελευθερία στον ιδιωτικό σου κόσμο. Μπορεί να μην είσαι απόλυτα έτοιμη ακόμα να κάνεις σημαντικές αλλαγές, αλλά οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις έναν πιο αυθεντικό, καινοτόμο κόσμο για τον εαυτό σου πίσω από κλειστές πόρτες, θα είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Ανέβαλε σημαντικές συζητήσεις στα εργασιακά και τουλάχιστον προς το παρών προσπάθησε να προσαρμοστείς. Άσε κάποιες εξελίξεις να έρθουν με φυσικό τρόπο και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα μακροπρόθεσμα σχέδια σου.

Τοξότης
Οι τρέχουσες σκέψεις και ιδέες σου θα τονιστούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και κυρίως με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ξεκίνημα του νέου μήνα, προσκαλώντας σε να πεις τη γνώμη σου σε οποιονδήποτε έχει αρκετά ανοιχτό μυαλό για να ακούσει. Πάντα είσαι γρήγορη στο να διαφωτίσεις τους άλλους με τις πρακτικές σου και τώρα σηματοδοτείται μια κομβική στιγμή για εσένα όσον αφορά κυρίως την ανταλλαγή πληροφοριών. Παρά το πόσο ασυνήθιστες είναι μερικές από τις πεποιθήσεις σου, εξακολουθούν να έχουν απήχηση στους ανθρώπους, επομένως μη διστάσεις να τις μοιραστείς. Μπορεί να διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι πιστεύουν περισσότερο απ’ ότι νομίζεις τις απόψεις σου. Δεύτερες και ειδικά αρνητικές σκέψεις μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Απέφυγε περίπλοκες συζητήσεις και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες. Απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου σ’ αυτό.

Αιγόκερως
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η νέα βδομάδα καθώς υποδεχόμαστε τον τελευταίο και πιο δυνατό καλοκαιρινό μήνα, που ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα χρήματα και οι πόροι σου είναι η βασική σου προτεραιότητα και ενώ προσεγγίζεις πολλά πράγματα από μια παραδοσιακή οπτική γωνία, σου αρέσει να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου με ένα προηγμένο και καινοτόμο τρόπο και έξω απ’ τα κουτάκια. Αν και μπορεί να μην κάνεις ακόμη σημαντικές αλλαγές, εξετάζεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αλλάξεις τη διαχείριση των χρημάτων σου. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό προκειμένου να καταφέρεις να φανείς συνεπής στα όσα έχεις ήδη αναλάβει. Μη δίνεις έκταση σε μικρές διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε νέες γνωριμίες με αντικειμενικότητα και όχι με γνώμονα το παρελθόν.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και θα κληθείς να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να ανοίξεις το δικό σου μονοπάτι. Αν και αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι ένα απομονωτικό ταξίδι, προτιμάς να είσαι πιστή στον εαυτό σου παρά να ακολουθήσεις το πλήθος και τώρα είναι μια ευκαιρία να φύγεις απ’ τη δική σου λωρίδα, επιδιώκοντας τα δικά σου ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις στον εαυτό σου άφθονο χρόνο και χώρο. Αν δεν είσαι ήδη διακοπές, τα εργασιακά και η καθημερινότητα σου είναι αρκετά κουραστική και απαιτητική, γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις μεθοδικά. Είναι απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα σε παλιές εκκρεμότητες έτι ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να προωθήσεις σωστά τα σχέδια σου. Ανεμοστρόβιλος επικρατεί στην ερωτική – συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Ιχθύες
Αυτή τη βδομάδα και με την επιρροή του νέου μήνα και της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, εστιάζεις στους τρόπους με τους οποίους επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου. Τώρα είναι καιρός να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι εντελώς αδρανής. Στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά διανοητικά ενεργητική, γεγονός που καθιστά αυτή μια τυχερή στιγμή για έρευνα, ανάγνωση και προγραμματισμό. Ωστόσο μπορεί να μην αισθάνεσαι πρόθυμη να μοιραστείς τις τρέχουσες ιδέες σου με τον έξω κόσμο ακόμα , οπότε φρόντισε να αφήσεις στον εαυτό σου άφθονο χώρο για στοχασμό και ενδοσκόπηση. Η ανυπομονησία στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Προσπαθείς να αποσπάσεις απαντήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα χωρίς να τα γνωρίζεις αρκετά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top