Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

at 12:09 πμ
194

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μικρά προβλήματα επικοινωνίας ή καθυστερήσεις είναι πιθανά στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να αισθάνεσαι παρεξηγημένη ή να εκθέσεις άθελα σου τον εαυτό σου, μιλώντας πρόωρα ή να μη μιλήσεις για κάτι. Επεξεργάσου αντί να επιβάλεις μια απόφαση για καλύτερα αποτελέσματα. Καθώς όμως η μέρα προχωρά, η λύση προβλημάτων ευνοείτε καθώς οι συναισθηματικές σου ανησυχίες σου αποσπούν λιγότερο την προσοχή. Η φαντασία σου σε παρασύρει σε εφευρετικά μέρη και απολαμβάνεις το να σκέφτεσαι νέα σχέδια ειδικά σε ότι αφορά το σπίτι και τα επαγγελματικά σου.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον ή με φίλους, που μπορεί να παρεξηγήσουν τα λόγια σου το πρώτο μισό της ημέρας. Κάποιον κοντά σου φαίνεται να είναι δύσκολο να τον ευχαριστήσεις, καθώς μικρές λεπτομέρειες επισκιάζουν την ευρύτερη εικόνα. Καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις σε οδηγούν προς την έμπνευση. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για αλληλεπιδράσεις με ένα αδελφό ή γνωστό σου, κάτι που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι προχωράς μπροστά αν όχι να σε οδηγεί σε μια ανακάλυψη.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές με τις επικοινωνίες το πρώτο μισό της ημέρας και θα πρέπει να προσέχεις το να πεις κάτι που παρερμηνεύεται. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι απλή, επειδή δεν είσαι έτοιμη να σχηματίσεις ένα τελικό αποτέλεσμα ή συμπέρασμα. Η επανεκτίμηση ενός θέματος ενόψει μιας αποκαλυφθείσας πραγματικότητας μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη αν δώσεις χρόνο. Καθώς η μέρα προχωρά, λαχταράς ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα ή να ακολουθήσεις τους δικούς σου ρυθμούς, κάτι που καταφέρνεις.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις σχετικά με τα οικονομικά, τις απόψεις και τις πεποιθήσεις το πρώτο μισό της ημέρας. Αυτή η ασάφεια μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς η επιβράδυνση τώρα μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε πράγματα που μπορεί να έχεις παραβλέψει. Εάν μεταβαίνεις από την εξιδανίκευση ή το ρομαντικό χαρακτήρα μιας κατάστασης στο να ανησυχείς για τα χειρότερα, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου
ανάμεσα στα δυο. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού είναι μια απελευθερωτική επιρροή.

Λέων
Οι διελεύσεις στο πρώτο μισό της ημέρας σε ενθαρρύνουν να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να διαμορφώσεις τα σχέδια σου. Μπορεί να υπάρχει κάποιο εμπόδιο, μια μικρή καθυστέρηση στη διαχείριση, αλλά μπορεί να σε κάνει να προσπαθήσεις περισσότερο, βοηθώντας σε μακροπρόθεσμα. Καθώς η μέρα προχωρά απολαμβάνεις μια ξαφνική έμπνευση και διαίσθηση που ενισχύουν την καριέρα, τη φήμη ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Αισθάνεσαι θετικά και ανοίγεις το μυαλό σου σε νέες προσεγγίσεις που μπορεί να είναι πραγματικά πολύτιμες, καθώς ο κυβερνήτης σου Ήλιος εναρμονίζεται με τον Ουρανό.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν μικρές αμφιβολίες ή αόριστες ανησυχίες για να αντιμετωπίσεις το πρώτο μισό της ημέρας και να σε επιβραδύνουν λιγάκι. Ωστόσο αυτό μπορεί να είναι καλό, καθώς μπορεί να χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο για να διορθώσεις τα πράγματα. Κάποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει με τις πρόσφατες επιλογές ή μπορεί να αισθάνεσαι κάποια πίεση στο να λύσεις ένα πρόβλημα, όταν είναι καλύτερο να πάρεις μια ανάσα και να περιμένεις λιγάκι. Καθώς η μέρα προχωρά απομακρύνεσαι απ’ τα προβλήματα και ξεπερνάς τις ανησυχίες σου.

Ζυγός
Νωρίς σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με την πιο επικριτική ή γκρινιάρα πλευρά των άλλων κοντά σου και πιθανώς του εαυτού σου. Προσπάθησε να μην είσαι πολύ αμυντική για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Είναι καλύτερο να περιμένεις λιγάκι προτού μιλήσεις. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά θα υπάρξουν μερικές φανταστικές στιγμές που πρέπει να απολαύσεις. Μια αρμονική όψη Ήλιου – Ουρανού θα σε οδηγήσει σε ικανοποιητικά κανάλια έκφρασης. Φαίνεται να έχεις υποστήριξη ανωτέρων ή μπορεί να υπάρξει ώθηση στη φήμη σου.

Σκορπιός
Νωρίς σήμερα το να μιλάς αόριστα ή πρόωρα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Ωστόσο δεν μπορείς να κατανοήσεις απόλυτα το τι ερμηνεύουν οι άλλοι. Ακόμα και οι αληθινοί φίλοι και οι υποστηρικτές θα σε γεμίσουν με αμφιβολίες. Εάν είναι δυνατόν κάνε ένα διάλλειμα και επιβράδυνε τους ρυθμούς σου για να μη χάσεις τον προσανατολισμό σου. Καθώς η μέρα προχωρά οι λύσεις είναι εφευρετικές με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε αρμονία. Μπορεί να δεις μια ευκαιρία που έχασες στο παρελθόν ειδικά σε μια σχέση. θα μπορούσες αν ελευθέρωνες το μυαλό σου να απολαύσεις αυτή την ενέργεια και οι μικρές αποκλίσεις από τα σχέδια σου να οδηγήσουν σε
συναρπαστικές παρακάμψεις.

Τοξότης
Οι ενέργειες του σήμερα είναι εξαιρετικές για νέες προσεγγίσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις νωρίς το πρωί. Τα άτομα που διαφωνούν μαζί σου ή δεν συμμερίζονται τις αξίες σου δε χρειάζεται να γίνουν εχθροί σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος στον τομέα της οικειότητας σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό και ίσως ανακαλύψεις μια νέα μέθοδο ή ιδέα για να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να σκεφτείς έξω απ’ το κουτί και να κερδίσεις εμπειρίες και νέα πράγματα.

Αιγόκερως
Μπορεί να θέλεις να βυθιστείς σε ένα έργο ή άτομο, αλλά οι πρακτικές ευθύνες που χρειάζονται περισσότερη άμεση προσοχή σου αποσπούν την προσοχή. Ωστόσο αυτό το σύντομο μπλοκάρισμα μπορεί να ενισχύσει την αποφασιστικότητα σου στο να επιλύσεις κάποια προβλήματα. Επιπλέον οι επιρροές αργότερα σήμερα, μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Ο Ήλιος σε αρμονία με τον Ουρανό ενισχύουν το συναισθηματικά και συνεργατικό πνεύμα. Είναι πιο εύκολο να εκφραστείς ελεύθερα και δημιουργικά και να ενισχύσεις τις σημαντικές για σένα σχέσεις.

Υδροχόος
Μπορεί να δεις τα κενά σε ένα σχέδιο ή η εμπιστοσύνη σου σε αυτό που κάνεις να πέσει νωρίς σήμερα, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Στην πραγματικότητα ακόμα και αν σε απομακρύνει κάπως από την πορεία σου θα έχεις τον προσανατολισμό και θα βρεις καλύτερες προσεγγίσεις ή τρόπους. Οι αναθεωρήσεις που κάνεις τώρα μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Καθώς η μέρα προχωρά οι βελτιώσεις στη ρουτίνα, την υγεία και την τάξη στη ζωή σου φαίνονται έντονα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες, τεχνολογία, μεθόδους και προσεγγίσεις που σχετίζονται με τη ρουτίνα της υγείας και εργασίας. Είναι επίσης μια στιγμή για μια γλυκιά απαλλαγή από τα πρόσφατα άγχη.

Ιχθύες
Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώθεις αναποφασιστικότητα, λίγη ανησυχία ή μια πίεση χρόνου. Τα συναισθήματα ή η νευρική ένταση μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία σου. Κάνε ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη, καθώς η υπερβολική συγκέντρωση στις λεπτομέρειες ή τα γεγονότα μπορεί να κρύψουν την ευρύτερη εικόνα. Ένα εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού κυριαρχεί στο 2 ο μισό της ημέρας, βοηθώντας σε να βελτιώσεις ή να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου. Μπορεί να υπάρξουν διασκεδαστικές εξελίξεις ή πρόοδος που σχετίζονται με δημιουργικό παιχνίδι και έκφραση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top