Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
171

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ποσειδώνας σταθμεύει και γυρίζει ανάδρομος σήμερα. Είναι καλύτερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν για να παρατηρήσεις και να καθορίσεις την επόμενη σου κίνηση διαισθητικά. Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 6/12 και κατά τη διάρκεια αυτού του ετήσιου κύκλου, έρχεται επιτέλους η γαλήνη μετά από την έντονη απογοήτευση  του παρελθόντος. Σήμερα μπορεί να αισθανθείς σαν να παραπαίεις. Ωστόσο αναγνωρίζεις πως σου λείπει η έμπνευση. Αργότερα μέσα στη μέρα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις.

Ταύρος
Μπορεί να νιώθεις ότι σου λείπει λίγο η κατεύθυνση με τον Ποσειδώνα να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Θα μπορούσες να αμφισβητήσεις τα κίνητρα ενός φίλου, καθώς η πίστη προσωρινά παραπαίει. Επίσης μπορεί να υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, ειδικά γύρω από ένα μακροπρόθεσμο όνειρο ή μια φιλία, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Κατά τη
διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα θα έρθεις ξανά σε επαφή με καλά κρυμμένα σου όνειρα. Ενδεχομένως να τα εξελίξεις κιόλας με σκοπό να ταιριάζουν καλύτερα στις τωρινές συνθήκες. Αργότερα σήμερα είσαι ψυχικά απασχολημένη. Μια σημαντική ιδέα ή ένα project ανθίζει.

Δίδυμοι
Μπορεί να βιώσεις μια μικρή κρίση πίστης αυτές στις μέρες με το σταθμό του Ποσειδώνα στον ηλιακό 10ο οίκο σου, που το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με μια επαγγελματική ευκαιρία. Φαίνεται πως το σύμπαν θέλει να αμφισβητήσεις πρώτα τους στόχους σου ώστε στην συνέχεια να τους ενισχύσεις. Αυτό που μοιάζει με έλλειψη κατεύθυνσης, μπορεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου, καθώς μαθαίνεις τι θέλεις πραγματικά. Ο ανάδρομος σταθμός του Ποσειδώνα που συμβαίνει σήμερα, είναι ένα ετήσιο γεγονός και μια ουσιαστική στιγμή για αυτοκατανόηση. Αργότερα ωστόσο σήμερα και αύριο τα οικονομικά θέματα και οι πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.

Καρκίνος
Πάρε το χρόνο σου πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Οι καταστάσεις φαίνονται πιο περίπλοκες απ’ ότι είναι. Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος σήμερα και μέχρι τις 6/12 μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση και πιθανώς απογοήτευση. Αν την χρησιμοποιήσεις σαν μαθησιακή εμπειρία, θα βρεθείς σε μια καλύτερη θέση από αυτήν στην οποία είσαι τώρα. Μια μικρή κρίση πίστης μπορεί να συμβεί αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά, οι διελεύσεις δίνουν στη φωνή σου περισσότερη δύναμη και διαύγεια.

Λέων
Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος σήμερα και αυτή η αλλαγή μπορεί να σε δυσκολέψει να κατανοήσεις τις συνθήκες μιας σχέσης, αλλά και ορισμένα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Ωστόσο ο ίδιος κύκλος που θα διαρκέσεις έως τις 6/12, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για εσένα. Χρειάζεσαι πρακτικές λύσεις και τώρα θα τις βρεις. Εξερεύνησε τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου, αλλά και τις πνευματικές ανάγκες σου, διατηρώντας μια πιο αποστασιοποιημένη θέση. Εάν υπάρχει μια απογοήτευση αυτές τις μέρες να ξέρεις ότι είναι προσωρινή και μπορεί να σε βοηθήσει να ανακατευθυνθείς σε μια πιο κατάλληλη για εσένα διαδρομή.

Παρθένος
Ο Ποσειδώνας από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 6/12, θα μάθεις χρήσιμες πληροφορίες για τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Τις επόμενες μέρες αυτός ο πλανητικός σταθμός θέτει ως προτεραιότητα μια σημαντική σχέση, παρελθοντική ή παρούσα, και την ανάγκη για μια νέα προοπτική ή ενός νέου ατόμου στη 
ζωή σου. Είναι σημαντικό να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν πιο φυσικά, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια. Ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσεις την προσέγγιση σου. Τελικά αυτός ο κύκλος θα αποκαλύψει το σωστό μονοπάτι. Να θυμάσαι πως οι φίλοι έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν.

Ζυγός
Ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα και μπορεί να υπάρχει κάποια προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης ή λόγος να αποσυρθείς από ένα όνειρο ή σχέδιο για να αποκτήσεις κάποια άλλα νέα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό και σχετίζεται με τομείς εργασίας,
και υγείας. Εάν η καθημερινότητα σου ήταν χαοτική θα νιώσεις κάποιες από τις συνέπειες τις επόμενες μέρες και αυτό μπορεί να σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις πρόσφατες επιδιώξεις ή τα σχέδια σου.

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για τους επόμενους πέντε μήνες. Έτσι τις επόμενες μέρες μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση που τελικά λειτουργεί προς όφελος σου καθώς σε προτρέπει να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να υπάρχει μια φυσική ανάγκη να απομακρυνθείς λίγο από ορισμένες δημιουργικές ή ρομαντικές αναζητήσεις για να αποκτήσεις προοπτική. Καθώς αφήνεις τα πράγματα να κυλούν θα αποκτήσεις μια ισχυρότερη ιδέα για το ποια από τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου αξίζουν πραγματικά το χρόνο και την ενέργεια σου. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσες να βιώσεις μια πτώση κινήτρων που σηματοδοτεί ότι πρέπει να αναζητήσεις μια διαφορετική πηγή έμπνευσης.

Τοξότης
Ο Ποσειδώνας σταθμεύει καθώς πρόκειται να γίνει ανάδρομος και η ίδια μετατόπιση μπορεί να είναι λίγο αποπροσανατολιστική. Ωστόσο ο ανάδρομος κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 6/12 είναι εξαιρετικός για να αποκτήσεις προοπτική. Τους επόμενους μήνες θα μπορείς να δεις ποιοι από τους στόχους και τα σχέδια σου, που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια και το σπίτι είναι εφικτά,
χρειάζονται βελτιώσεις ή καλύτερα να μείνουν πίσω σου. Η απόσυρση από κάποια έργα ή όνειρα μπορεί να είναι στρατηγική. Δώσε στον εαυτό σου επιπλέον χρόνο για να σκεφτείς, να φανταστείς και να προβληματιστείς και καθώς προχωράς στόχευσε στο να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πνευματική ή στη φανταστική στιγμή.

Αιγόκερως
Ο Ποσειδώνας ξεκινά τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του σήμερα. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση καθώς η αλλαγή συμβαίνει αυτές τις μέρες και αφορά ένα έργο ή μια φιλία. Αυτό είναι πιθανά προσωρινό και θα έχεις άφθονο χρόνο για να τα ξαναχτίσεις σε πιο γερά θεμέλια τους επόμενους μήνες. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν μεικτά σήματα και επικοινωνίες ή οδηγίες για αντιμετώπιση. Μικρές απογοητεύσεις μπορεί να σχετίζονται με σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα, θέματα μεταφοράς, επικοινωνίας ή συγγενείς. Τους επόμενους μήνες όμως θα έρθεις σε επαφή με τις φαντασιώσεις και τα όνειρα που σε εξυπηρετούν καλά και θα αφήσεις
εκείνα που δεν εξυπηρετούν πλέον το σκοπό σου να πέσουν στο περιθώριο.

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας σταθμεύει κα γυρίζει ανάδρομος σήμερα, καθιστώντας φρόνιμο το να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις και να αφήσεις την ένταση. Ενώ η μετατόπιση που συμβαίνει τώρα μπορεί να είναι ελαφρώς μπερδεμένη, ο ίδιος ανάδρομος κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 6/12 σε βοηθά. Η επανεξέταση, η ενδοσκόπηση και η αναποφασιστικότητα για επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μια νέα προοπτική. Τελικά αναζητάς έμπνευση και αν την έχεις προμηθευτεί από λάθος μέρη, μπορεί να συμβεί μια ανακατεύθυνση τώρα. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εξερευνήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου και να εξετάσεις εάν συνδέεσαι μαζί τους καθώς επιδιώκεις τις εγκόσμιες υποθέσεις σου.

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας γυρνά ανάδρομος σήμερα και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 6/12. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση γύρω από γεγονότα και αριθμούς ή αυξημένη ευαισθησία, καθώς η αλλαγή συμβαίνει αυτές τις μέρες. Ωστόσο ο ίδιος ανάδρομος κύκλος είναι μια καλή στιγμή για να απομακρυνθείς από τα ιδανικά και τα όνειρα σου και να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για αυτά. Ενώ μπορεί να χάσεις λίγο αέρα από τα πανιά σου προς το παρόν, αυτός ο κύκλος μπορεί τελικά να επιφέρει περισσότερη ισορροπία. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και ευγενική με τον εαυτό σου τις επόμενες μέρες, εάν αισθάνεσαι κάποια απώλεια ενέργειας ή κινήτρων, αλλά τους επόμενους μήνες θα επωφεληθείς από αυτό τον κύκλο που σου δίνει την ευκαιρία να δεις τα όνειρα σου με νέο πρίσμα.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top