Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
140

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σου συστήνει μια πιο πρακτική εκδοχή της καθημερινότητας. Μείνε προσηλωμένη στα καθήκοντά σου και η ζωή θα σου φανεί αμέσως πιο απλή και σκόπιμη. Χρειάζεται να εξοπλιστείς με αυτοπειθαρχία, προκειμένου να λύσεις ζητήματα που αφορούν τα συναισθηματικά και τις σχέσεις. Το να κάνεις λίστες και σχέδια θα είναι παρήγορο. Όταν ξέρεις τι περιμένεις αισθάνεσαι πιο χαλαρή και πιο
παραγωγική. Αν αυτά που συμβαίνουν τώρα, συνέβαιναν κάθε μέρα θα βαριόσουνα γρήγορα. Αυτή η διέλευση όμως έρχεται την πιο σωστή στιγμή, για να νιώσεις αναζωογόνηση και όχι βαρεμάρα.

Ταύρος
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από μια επαναστατική διάθεση. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατή σε νοητικό επίπεδο, οικοδομεί την εμπιστοσύνη σου και σε ωθεί να πιστέψεις πως είσαι ικανή να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Οπλίζεσαι με υπομονή και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αρχίζεις και σκέφτεσαι πιο ρεαλιστικά και αυτό σε ωφελεί. Νιώθεις ικανοποίηση. Σήμερα έχεις μια καλή αίσθηση των δυνατοτήτων και των προσδοκιών σου. Ο προγραμματισμός τώρα αλλά και η λήψη αποφάσεων σου φαίνονται πιο απλά. Η υποστήριξη φίλων και οι συμβουλές τους θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σε αυτή την φάση.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα, αλλά η μέρα θα είναι πολύ παραγωγική. Με τον Ήλιο στον τομέα των πόρων σου και σε αρμονία με τον Κρόνο, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο ασφαλής . Αυτή η διέλευση σε βοηθά και σε ενθαρρύνει στο να είσαι καλύτερα οργανωμένη και προετοιμασμένη. Οι προσπάθειες για να εξασφαλίσεις μια θέση που θες καιρό, τώρα σκοπεύουν να ευδοκιμήσουν. Ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να κλειδώσεις ένα πιο σταθερό εισόδημα.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει κάπως ασταθής, αλλά στην πορεία θα έρθει η σταθερότητα και η ικανοποίηση. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να σχηματίζει ένα τρίγωνο με το Κρόνο, νιώθεις πως είναι η σωστή στιγμή για να τακτοποιήσεις ορισμένους τομείς της ζωής σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, γιατί αφενός μπορείς, και αφετέρου θα νιώσεις ακόμα πιο ισχυρή και παραγωγική.

Λέων
Σήμερα δίνεις περισσότερη προσοχή σε κανόνες, δομές και στόχους. Με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι μια καλή στιγμή να εμπιστευτείς περισσότερο τους γύρω σου αλλά και να πιστέψεις στις δικές σου δυνατότητες. Η μέρα έχει εξαιρετική ενέργεια. Ανάλαβε ευθύνες άφοβα. Είναι καιρός να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να νιώσεις πιο δυνατή. Συναισθηματικά ή οικεία θέματα επωφελούνται από σαφέστερες προσδοκίες.

Παρθένος
Με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι μια καλή στιγμή να βάλεις σε μια τάξη, καθημερινές σου υποθέσεις, επικοινωνίες και σχέσεις. Σήμερα ίσως καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις χρήσιμες συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις σε αυτά που είναι σημαντικά. Το γεγονός πως μπορείς να βασίζεσαι σε ένα φίλο ή και στον σύντροφό σου είναι παρηγορητικό. Θέσε κανόνες. Βάλε όρια. Ακολούθησε οδηγίες.

Ζυγός
Αισθάνεσαι τελείως αποδιοργανωμένη σήμερα. Μήπως τώρα να αρχίσεις να δομείς λίγο πιο σωστά την καθημερινότητά σου; Βάλε προτεραιότητες. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις όλα όσα θες. Ένας πολύ χρήσιμος φίλος θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ορισμένες από τις ανησυχίες και τα προβλήματά σου.

Σκορπιός
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο περίεργα αλλά κατά την διάρκειά της θα βρεις τα πατήματά σου. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σήμερα σε ωθεί να απολαύσεις. Αισθάνεσαι πιο σίγουρη για την σχέση σου. Νιώθεις πως βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση και πως μπορείς να επωφεληθείς από τις χρήσιμες και ώριμες συμβουλές του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Είναι επίσης μια όμορφη στιγμή για να εργαστείς σε δημιουργικά projects. Το σύμπαν σου δείχνει πως το να βάλεις λίγη τάξη στη ζωή σου είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα.

Τοξότης
Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού βάζει τάξη στη ζωή σου. Και αυτό ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα. Βλέπεις
τα πράγματα πιο καθαρά και ρεαλιστικά. Η εμπιστοσύνη σου σε άτομα και καταστάσεις ενδυναμώνεται. Το ίδιο και η ικανότητά σου για λήψη αποφάσεων. Είναι καιρός να ενισχύσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να είναι λίγο ευάλωτοι ώστε να μπορείς να αντέξεις τις προκλήσεις αργότερα.

Αιγόκερως
Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου αβέβαια και εσύ να μην έχεις ιδέα που να εστιάσεις την προσοχή σου και για ποιον σκοπό να θυσιάσεις την ενέργειά σου, παρόλα αυτά γρήγορα βρίσκεις τρόπους για να απλοποιήσεις τα πράγματα. Πρακτικές συμβουλές των γύρω σε κάνουν να νιώσεις πως το έχεις. Τα πόδια σου είναι στο έδαφος κι αυτό
είναι ένα συναίσθημα, που σε γεμίζει πίστη και δύναμη. Η αποδοχή των περιορισμών σου απελευθερώνει το άγχος
της υπέρβασης και μειώνει την πίεση. Οι παραγωγικές συζητήσεις παίρνουν πράσινο φως σήμερα. Οι σχέσεις, εργασιακές και μη, γίνονται πιο σταθερές και διαχειρίσιμες σήμερα.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώσεις λίγο διασκορπισμένη ή αποκομμένη νωρίς σήμερα, αλλά η μέρα προχωρά με περισσότερη διαύγεια. Αξιοποίησε το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού για να οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Είναι καιρός για τακτοποίηση. Ευνοούνται οι οικονομικές και επιχειρησιακές κινήσεις. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις με μια πιο ρεαλιστική οπτική τα ταλέντα, τους πόρους σου αλλά και τα διάφορα θέματα υγείας και ευεξίας που σε απασχολούν.

Ιχθύες
Σήμερα αναρωτιέσαι αν υπάρχει πιο άμεση οδός προς τους στόχους σου. Η απάντηση είναι “όχι”. Το τρίγωνο Ήλιου –Κρόνου σε βοηθά να αποδεχτείς τις ευθύνες σου και είναι πιθανό να απολαύσεις το αίσθημα της ολοκλήρωσης κάθως δειλά-δειλά βάζεις τσεκ στα bullet points της to-do list σου. Μείωσε την πίεση. Έχεις ανάγκη από λίγη αναζωογόνηση. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεις σε μαθησιακές, δημιουργικές ή διανοητικές εργασίες μπορεί να φέρει ανταμοιβές. Οι σημερινές διελεύσεις σε φέρνουν σε καλύτερη θέση για να δεις τι είναι πραγματικά πολύτιμο για σένα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top