Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
187

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, δεν είναι εύκολο να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς σήμερα.  Οι συνομιλίες είναι περίπλοκες και η επίλυση των διαφόρων προβλημάτων σου δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Νιώθεις κουρασμένη και αυτό είναι λογικό, καθώς στερείς εδώ και καιρό στον εαυτό σου την ψυχολογική και σωματική ξεκούραση που έχει ανάγκη. Καιρός να εστιάσεις εκεί την προσοχή σου. Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια σύγχυση που σχετίζεται με θέματα εκπαίδευσης, επικοινωνίας ή μεταφοράς. Εάν διστάζεις για ένα έργο ή μια ιδέα, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για να διορθώσεις όλα εκείνα τα σημεία που δεν σου δημιουργούν σιγουριά.

Ταύρος

Σήμερα έχεις δημιουργική, παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά την ίδια στιγμή το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα καθαρά. Ενδεχομένως να έχεις εκτιμήσει λάθος τον χρόνο ή ακόμα και τους πόρους που απαιτούνται για να ολοκληρώσεις ένα επιχειρηματικό πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις τώρα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δώσε μεγάλη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

Βάλε στόχο να χρησιμοποιήσεις τη μέρα για να σκεφτείς. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Δώσε χρόνο στην αλήθεια να φανεί. Σήμερα το μέλλον να μοιάζει τελείως αβέβαιο. Δεν έχεις κατασταλάξει σχετικά με το ποια κατεύθυνση θες να ακολουθήσεις, όσον αφορά κυρίως την καριέρα σου, ωστόσο σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα να το κάνεις. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη και αυτό μπορεί να τροχοπεδήσει τις τρέχουσες συζητήσεις γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν.  Είναι προτιμότερο να παγώσεις για τώρα τυχόν εγχειρήματα και ιδέες.

Καρκίνος

Υπάρχει ένα ζήτημα συναισθηματικό που σε απασχολεί αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμη να το αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να αξιολογήσεις σωστά όλα όσα φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Σκέψου πως εύκολα μπορεί να ξεγελάσεις τον εαυτό σου σχετικά με έναν στόχο ή μια πεποίθηση. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα αυτή. Οι σημαντικές υποθέσεις της καθημερινότητάς σου μπορούν να περιμένουν για λίγο.

Λέων

Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, οι ευσεβείς σου πόθοι μπορεί να παρεμποδίσουν να δεις μια κατάσταση ξεκάθαρα, ιδιαίτερα όσον αφορά τις συναισθηματικές προσκολλήσεις, τις σχέσεις και τα οικονομικά. Προσπάθησε να ενημερώνεσαι διαρκώς για το τι συμβαίνει με τους κοινόχρηστους πόρους. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να φροντίσεις το πνεύμα σου. Χρειάζεσαι έμπνευση και μόνο έτσι θα την αποκτήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις μια προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης να σε αποθαρρύνει.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση στις αλληλεπιδράσεις σου. Καλό θα ήταν να είσαι σε εγρήγορση αυτή την περίοδο. Κράτα τις επιφυλάξεις σου και χρησιμοποίησε την κρίση σου για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Τουλάχιστον μέχρι να έχεις στα χέρια σου περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχουν κάποια καθήκοντα από τα οποία θέλεις να απαλλαγείς και αυτό μπορεί να συμβεί σε αυτή τη φάση. Παρόλα αυτά ορισμένοι παράγοντες επηρεάζουν την καριέρα σου και δεν την αφήνουν να εξελιχθεί όπως θα ήθελες. Νιώθεις πως έχεις στερέψει από ενέργεια και ενθουσιασμό αλλά αυτό είναι κάτι το προσωρινό.

Ζυγός

Επιθυμείς να βιώσεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, αλλά καλό θα ήταν να μην βιαστείς σήμερα. Οι συνθήκες της καθημερινότητά σου σε βάζουν στην διαδικασία να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Παραπλανητικές πληροφορίες αιωρούνται γύρω σου και η τάση να ξεχνάς ή να παραβλέπεις τα πράγματα είναι μεγάλη.

Σκορπιός

Σήμερα τα μηνύματα είναι μπερδεμένα. Έχεις την αίσθηση ότι όλα τα θέματά σου είναι στον αέρα, ειδικά όσον αφορά τα χρήματα, την υποστήριξη και τις σχέσεις και αυτό δημιουργεί ένα κενό. Σκέψου ότι θα μπορούσε να
είναι μια κατάλληλη στιγμή για μια παύση που αναζωογονεί. Έχε το νου σου σε εξωτερικούς παράγοντες που διαστρεβλώνουν τις αντιλήψεις και τις αποφάσεις σου και χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να χαρίσεις στην καθημερινότητά σου μια πιο δημιουργική και δυναμική χροιά.

Τοξότης

Ανάμεικτα τα συναισθήματα που γεννά η σημερινή μέρα. Απολαμβάνεις να κάνεις διασκεδαστικές δραστηριότητες με άλλους, από εκείνες που σε βοηθούν να δικτυώνεσαι. Η διαπραγμάτευση είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες. Είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς, αλλά καθόλου ιδανική για δεσμεύσεις. Εάν έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο στο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων εις βάρος των δικών σου αναγκών, σήμερα θα νιώσεις την ανισορροπία.

Αιγόκερως

Γεννιούνται νέες δυνατότητες σήμερα, αλλά μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση στην πορεία της μέρας. Είναι
καλύτερο να μην περιμένεις συγκεκριμένα αποτελέσματα με τον Ερμή να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αισθάνεσαι κάπως εξοργισμένη και εξουθενωμένη, πως έχεις δηλαδή πιέσει πολύ τον εαυτό σου τελευταία ή έχεις παραμελήσει να τροφοδοτείς τη φαντασία σου. Το μυαλό σου είναι πιθανό να παρασυρθεί και να ξεφύγεις της πορείας που θέλεις να ακολουθήσεις. Κάνε ένα διάλλειμα από τις έντονες σκέψεις και τον εξουθενωτικό προγραμματισμό και αναζήτησε δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Υδροχόος

Το μυαλό σου είναι γεμάτο νέες ιδέες που θέλεις να μετατρέψεις σε κάτι πιο σταθερό. Παρόλα αυτά, ό,τι σκέφτεσαι σε αυτή τη φάση δεν σημαίνει πως συνάδει με τα θέλω σου. Κάποιοι από τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου προτιμούν να μην ακολουθήσουν τον δρόμο της αλήθειας, αλλά η κρίση σου είναι θολωμένη σε αυτή την φάση και μπορεί να μην το αναγνωρίσεις άμεσα. Αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει ή πως αποτυγχάνεις να ανταποκριθείς σε μια αρμοδιότητα που σου έχει δοθεί. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες κοινωνικές ή εργασιακές καταστάσεις που απαιτούν χρόνο προκειμένου να διασαφηνιστούν.

Ιχθύες

Σήμερα νιώθεις απογοήτευση και μια ελαφριά ανησυχία για τα πάντα. Για αυτό ευθύνεται το τετράγωνο Ερμή –
Ποσειδώνα για αυτό και είναι κάτι καθαρά προσωρινό. Αποδέξου πως σε αυτή την φάση η σαφήνεια και η σωστή
καθοδήγηση δε είναι εφικτές, αλλά θα επιστρέψουν. Υπάρχει μια κάποια σύγχυση στα πάντα μα κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια. Σε πιέζουν να δώσεις κάποιες απαντήσεις, αλλά εσύ δεν νιώθεις έτοιμη για τέτοιου είδους συζητήσεις και δεσμεύσεις. Νιώθεις πως είσαι στο κενό και αυτό σε απογοητεύει, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να διορθώσεις την κατάσταση αυτή. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top