Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023)

at 5:22 μμ
219

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Πολλά αστρολογικά φαινόμενα αυτή τη βδομάδα θα καθορίσουν την εξέλιξη σου, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Ωστόσο η εβδομάδα περιλαμβάνει εντάσεις, γι’ αυτό μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά και όσους αγαπάς. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Ίσως κάποιες εκκρεμότητες να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Απέφυγε εντάσεις ή διαφωνίες με συναδέλφους προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου φήμη. Προσπάθησε να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου και σε ευχάριστες δραστηριότητες και όχι σε γκρίνιες και διαφωνίες. Εάν είσαι μόνη δεν αποκλείεται κάτι ή κάποιος από το παρελθόν να εμφανιστεί και να σε επηρεάσει αρνητικά, ρίχνοντάς σου την διάθεση. Εκμεταλλεύσου σωστά την κοινωνικότητα σου, η οποία αυτή την εβδομάδα ενισχύεται.

Ταύρος

Έχεις τη διάθεση να εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά το επόμενο διάστημα. Ωστόσο η εβδομάδα σου είναι αρκετά απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων. Κάποια σχέδια σου ίσως δεν εκπληρωθούν, όπως θα περίμενες, γι’ αυτό και ενδεχομένως θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις για κάποια από αυτά. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τα νεύρα στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς τα πάντα εκεί τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Οι προϊστάμενοί σου θα σε πιέσουν αρκετά, αλλά θα είναι προς όφελος σου, αν τους αντιμετωπίσεις με υπομονή και καλή διάθεση. Απόλαυσε όσο περισσότερο μπορείς τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Φτιάξτε μαζί το πρόγραμμα του καλοκαιριού ή των διακοπών σας, σεβόμενοι ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Εάν είσαι μόνη, μη μελαγχολείς και αναγνώρισε τις πραγματικές σου ανάγκες. Εάν ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεσαι, σίγουρα οι επιλογές σου από εδώ και στο εξής θα είναι σοφότερες.

Δίδυμοι

Ξεκινά για σένα μια περίοδος ενδοσκόπησης και περισυλλογής γι’ αυτό δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να έρθουν στο μυαλό σου παλιές ευχάριστες αναμνήσεις, που ναι μεν σου δημιουργούν μια μελαγχολία, από την άλλη όμως η νοσταλγία σε κάνει χαρούμενη. Κάποιες απρόβλεπτες εργασιακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες του παρελθόντος ίσως να σε πιέσουν λίγο και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Άλλωστε τακτοποιώντας τα πάντα, θα καταφέρεις να απολαύσεις το επόμενο διάστημα. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης έχει τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά είναι στο χέρι σου να διορθώσεις τα πράγματα και να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη νέες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου, αλλά και παλιές μπορεί να επανέλθουν.

Καρκίνος

Αυτή τη εβδομάδα παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου με τον Ήλιο, αλλά και τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Βάζεις σε προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον εαυτό σου. Παρελθοντικές καταστάσεις, πρόσωπα και πιθανοί έρωτες επανέρχονται στο προσκήνιο και ίσως σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης. Αυτό το διάστημα υπάρχει η τάση να επανέρχονται στο τραπέζι παλιές συζητήσεις και συμφωνίες. Μη βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα ή να δεσμευτείς σε καταστάσεις που ίσως δε γνωρίζεις αρκετά. Απέφυγε την ένταση ή τις διαφωνίες. Απέφυγε και με τον αγαπημένο σου τις αντιπαραθέσεις και απολαύστε το κλίμα που απαιτεί αρμονία, ζεστασιά και γλυκύτητα. Εάν είσαι μόνη, ίσως είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν. Ναι μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις παζάρια και υποχωρήσεις.

Λέων

Όσο νιώθεις ότι ο χρόνος περνά τόσο περισσότερο νιώθεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Αν και ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης για σένα δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Απόλαυσε το κλίμα γύρω σου και περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος κυρίως στα εργασιακά, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους. Παρόλο η εξέλιξη σού γίνεται εμμονή, είναι προτιμότερο να βρεις τρόπους να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να προτιμήσεις να εργαστείς συλλογικά. Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας μπορεί να φέρουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια που έχετε κάνει με τον αγαπημένο σου. Αντιμετωπίστε τις με καλή διάθεση και μην τα βάζετε ο ένας με τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σου. Ένα πρόσωπο που στο παρελθόν δεν σου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρθένος

Καιρός να χαλαρώσεις λιγάκι και να ξεκουράσεις όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό σου. Γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να περνάς όμορφα. Τη δυνατότητα να διαμορφώσεις εσύ τις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου, την έχεις. Κάποιες ωστόσο καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η υπομονή κρίνεται απαραίτητη. Ένα παλιό πλάνο, σχέδιο ή πρόταση πιθανά να επανέλθει γύρω στο τέλος της εβδομάδας, αλλά δεν είσαι διατεθημένη να προβληματιστείς τώρα. Οπότε το αναβάλλεις για αργότερα. Πολλές συνειδητοποιήσεις στον συναισθηματικό τομέα σε κάνουν να στρέφεσαι ή να επιστρέφεις στο παρελθόν. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, θέλεις και μπορείς να επαναφέρεις το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και σιγουριά.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Γι’ αυτό αφιερώνεις το μεγαλύτερο χρόνο σου στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τη διακόσμηση και την αλλαγή του προσωπικού σου χώρου. Δείξε στα αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο τα σκέφτεσαι και πόσο σημαντικά είναι για εσένα με μικρές χειρονομίες. Όσο μπορείς συγκεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην προβληματίζεσαι με τις περίεργες συμπεριφορές κάποιων συνεργατών που σου προκαλούν έκπληξη. Μια αναθεώρηση στη ερωτική – συναισθηματική ζωή σου ίσως είναι απαραίτητη. Εάν είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου και είτε επιδίωξε μια επανασύνδεση είτε βάλε ένα τέλος, έτσι ώστε να κάνεις χώρο στην καρδιά σου για κάτι καινούργιο. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα συναρπαστική αρχή χωρίς διαφωνίες.

Σκορπιός

Επικοινωνίες, επαφές και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτή τη βδομάδα. Στα εργασιακά δεν αποκλείεται να επανέλθουν καταστάσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις μια πίεση , όμως έχεις την ικανότητα να το ελέγξεις. Μια παλιά συνεργασία μπορεί να επανέλθει με άλλα δεδομένα πολύ πιο ικανοποιητικά για τα συμφέροντα σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και πολύχρωμα και η φαντασία σου, σου δίνει τη δυνατότητα να εκπλήξεις ευχάριστα αυτούς που αγαπάς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, το πάθος ανεβαίνει και οι εξομολογήσεις και από τις δυο πλευρές σας φέρνουν πολύ πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, παλιές γνωριμίες που επανεμφανίζονται αλλά και νέες σου κινούν το ενδιαφέρον και κάνουν αυτές τις μέρες πολύ πιο ευχάριστες.

Τοξότης

Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και αρχίζεις να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις πολύ πιο θετικά τα γεγονότα και τις εξελίξεις που έρχονται. Τα οικονομικά είναι ένα άγχος σου, όμως έχεις βάλει στόχο να βελτιώσεις την κατάσταση με όποιο τίμημα. Αξιοποίησε τη διαίσθηση σου σε εργασιακά θέματα που βαθιά μέσα σου ίσως λίγο φοβάσαι. Απέφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και προσπάθησε να προσθέσεις στην καθημερινότητα σας ευχάριστες δραστηριότητες. Κάνε την ανατροπή και δείξε σε όλους, φίλους και γνωστούς ότι δε θα τους επιτρέπεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μικρές συναισθηματικές ανασφάλειες αντιμετώπισε τες και φρόντισε να βρεις τρόπους να επουλώσεις τις πληγές σου. Εάν είσαι μόνη, μια επαναφορά ή μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή τη εβδομάδα ξαναφέρνει το χρώμα, τη ζωντάνια, το κέφι και την αισιοδοξία σου στο προσκήνιο. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να βελτιώσεις τις σχέσεις ή να βάλεις πλώρη για νέες περιπέτειες. Μην επιτρέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση ή να κλονίσουν σημαντικές για την καριέρα σου σχέσεις κάποιες μικρές εντάσεις στα εργασιακά ή κάποιες καθυστερήσεις. Προτίμησε να μιλήσεις στον αγαπημένο σου για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από κοντά του. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτης δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο δρόμο σου παλιές αγάπες και έρωτες όμως η επιφυλακτικότητα και πιθανά οι ανασφάλειες σου δε σου επιτρέπουν ενθουσιασμούς.

Υδροχόος

Αυτή τη εβδομάδα κάνεις λίγο στην άκρη τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και ασχολείσαι περισσότερο με τον εσωτερικό κόσμο σου. Ίσως οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σε βάζουν σε διαδικασία αναθεώρησης και ανασκόπησης του βαθύτερου εαυτού σου. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ωστόσο δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν άγχος. Μη μένεις αμετακίνητη στις απόψεις σου στα εργασιακά. Ίσως αν ακούσεις κάτι καινούργιο ή μια διαφορετική άποψη να βγεις από διλλήματα και να δώσεις λύσεις σε δυσκολεύουν θέματα που σε δυσκολεύουν καιρό. Μια εσωστρεφή στάση απέναντι στον σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Προτίμησε να του ανοιχτείς και να του επιτρέψεις να σε παρασύρει σε όμορφες ρομαντικές στιγμές. Εάν είσαι μόνη, ένας παλιός ή και πλατωνικός έρωτας, δεν αποκλείεται να δώσει νόημα στην καθημερινότητα σου.

Ιχθύες

Όσο κυλούν οι μέρες της εβδομάδας, τόσο οι ανησυχίες κατακλύζουν το μυαλό σου. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφες, ζεστές στιγμές μαζί τους. Αν και δεν είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένη στα εργασιακά, κάποιες υποθέσεις απαιτούν την προσοχή σου. Γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις ήρεμη έτσι ώστε να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Μην ξεφεύγεις από τους οικονομικούς προϋπολογισμούς σου. Μην επαναφέρεις στενάχωρες στιγμές του παρελθόντος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόλαυσε το πάθος και τον έρωτα και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα δώσε τους χρόνο. Εάν είσαι μόνη, είναι μια περίοδος ευκαιριών για καινούργια ξεκινήματα. Η επανασύνδεση ωστόσο με κάποιον πρώην είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top