Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
143

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας σου σήμερα και ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια ταξινόμηση και οργάνωση. Οι διελεύσεις ευνοούν τη σύνδεση και την επικοινωνία. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί, το μυαλό σου είναι ακόμα πιο αιχμηρό από το συνηθισμένο και η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες ευκαιρίες. Οι συνομιλίες είναι δημιουργικές και εμπνευσμένες. Κάποιος αυθορμητισμός έχει νόημα τώρα και ακόμα κι αν αισθάνεσαι λίγο αβέβαιη στη διαδικασία, μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.

Ταύρος
Μπορεί να αναπτύξεις δυνατές ιδέες που θα αποφέρουν χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό και την ενασχόληση με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Θα εκμεταλλευθείς την εμπειρία και τις γνώσεις σου για να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Νέοι τρόποι προσέγγισης των πόρων σου μπορούν να προκύψουν τώρα και να σου φτιάξουν τη διάθεση. Ο βασικός στόχος της μέρας είναι να δεις τις διαταραχές στο πρόγραμμα σου ως ευκαιρίες ώστε να ανακαλύψεις νέες προσεγγίσεις.

Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες μέχρι τις 26 σε βοηθάει να εκφραστείς, να πάρεις πιο αιχμηρές αποφάσεις και να ευχαριστήσεις τους άλλους με τις επικοινωνίες σου. Σήμερα θα νιώσεις μια ωραία έκρηξη ψυχικής ενέργειας και οι συζητήσεις καθώς και οι σκέψεις μπορεί να είναι καθοριστικές. Εκφράζεσαι με περισσότερη ευκολία, κάτι που προσελκύει νέες ευκαιρίες. Θα μπορούσες επίσης να βρεις τρόπους να ανανεώσεις τη ζωή σου σε τομείς που έχουν γίνει πολύ βαρετοί ή άψυχοι.

Καρκίνος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μιλήσεις και να σκεφτείς τα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις σου. Αυτή η διαμετακόμιση παραμένει μαζί σου για λίγο περισσότερο από δυο μέρες. Ο Ερμής στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ωστόσο σε κρατά λίγο απομονωμένη ώστε να οργανωθείς. Έχεις την τάση να αναθεωρείς, να εργάζεσαι στα παρασκήνια και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο να τσεκάρεις τις αποφάσεις σου. Βλέπεις τη ζωή λίγο διαφορετικά και συλλέγεις πληροφορίες που σου διέφυγαν στο παρελθόν, μιας και ήσουν πολύ απασχολημένη για να παρατηρήσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και νιώθεις πιο ανεξάρτητη αυτές στις μέρες. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη σύνδεση και την επικοινωνία. Γενικά με τον πλανήτη της επικοινωνίας στον κοινωνικό σου τομέα αυτές τις μέρες είσαι σε ισχυρή θέση για δικτύωση. Θα μπορούσε να έχεις μια πιο χαλαρή σχέση με συνεργάτες, φίλους και δίκτυα. Είναι επίσης μια ενεργή περίοδος για καινοτόμο και επιχειρηματικό τρόπο σκέψης. Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα σου με πολύτιμους τρόπους.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο σήμερα, αυξάνοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι καιρός να ακούσεις πιο προσεκτικά τα συναισθήματα σου. Τα σχέδια πρέπει να είναι μάλλον ευέλικτα σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα. Η σκέψη είναι κοφτερή και βλέπεις επιλογές που δεν φαινόταν να υπάρχουν στο παρελθόν -σχετίζονται με μεγάλους στόχους, καριέρα και οικονομικά θέματα. Μπορεί να βασίζεσαι σε προηγούμενες εμπειρίες σου για να χειριστείς τις λεπτομέρειες του παρόντος με δημιουργικούς τρόπους.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου για μερικές μέρες, δείχνοντας την ανάγκη να απομακρυνθείς λίγο από τη συνηθισμένη ρουτίνα για να ξεκουραστείς, να προβληματιστείς και να επαναπροσανατολιστείς. Το να αποκτήσεις λίγο επιπλέον χρόνο για συναισθηματική ξεκούραση και ανανέωση μπορεί να κάνει θαύματα. Αν και χρειάζεσαι επιπλέον χώρο ή τουλάχιστον μικρές ελευθερίες γα να νιώσεις άνετα σήμερα, είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για ενδιαφέρουσες ανταλλαγές. Άφησε χώρο για νοητικές εξερευνήσεις. Μια επιρροή Ερμή – Παλλάς ενθαρρύνει υπέροχα τη δημιουργική σκέψη.

Σκορπιός
Η μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα, σε βοηθάει να απομακρύνεις τα προβλήματα. Μπορείς να επωφεληθείς από μια σύντομη αλλαγή εστίασης. Η εστίαση μπορεί να είναι στους στόχους ευτυχίας ή στην κοινωνική σου ζωή σήμερα και αύριο. Η μέρα υπόσχεται πολλά για τη δημιουργία συνδέσεων ή τη θετική επικοινωνία. Υπάρχει μια χαρούμενη αίσθηση ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε μια πρόκληση. Ταυτόχρονα μπορείς να εμπλακείς περισσότερο και να ενδιαφερθείς με πάθος για τα έργα, τις μελέτες, τις συζητήσεις και τις σκέψεις σου, με τον Ερμή στον ηλιακό 8ο οίκο σου αυτές τις μέρες.

Τοξότης
Η συνεργασία με κάποιον είναι στο επίκεντρο σήμερα. Ο στόχος είναι να αλληλεπιδράσεις ως ίση και να δεις κάποιον ως σύνολο, αντί να εστιάσεις στα ελαττώματα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου σε βοηθούν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ιδέες σου αυτές τις μέρες, καθώς οι συνομιλίες ξεκινούν εκ νέου τις διαδικασίες σκέψης σου. Κάποιος μπορεί να σε ενθαρρύνει να σκεφτείς ή να εκφραστείς καλύτερα και πιο ελεύθερα. Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά.

Αιγόκερος
Δίνεις ιδιαίτερη σημασία τώρα στις λεπτομέρειες. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται και γίνεται εύκολα. Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας να νιώσεις μια ανησυχία -θα περάσει. Κάποιες απογοητεύσεις ίσως σε κάνουν να συμπεριφερθείς με τρόπους που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου. Η λύση βρίσκεται στο να αναζητήσεις τους λόγους που σου προκαλούν αυτήν την ταραχή. Η μέρα μπορεί να φέρει και ευχάριστες αλλαγές.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα για πάνω από δυο μέρες και συνδέεσαι με την ανάγκη για μεγαλύτερο βάθος στις σχέσεις ή με την επιθυμία για περισσότερη ενδοσκόπηση. Ακόμα κι έτσι οι σημερινές ενέργειες ευνοούν επίσης κάποια παιχνιδιάρικη διάθεση και ζωηρές αλληλεπιδράσεις. Έχεις εμπιστοσύνη στο να μοιράζεσαι τις ιδέες και τις σκέψεις σου με άλλους και μπορεί κάλλιστα να ξεχωρίσεις για τις μοναδικές σου απόψεις ή την ευφυΐα σου. Η μέρα μπορεί να φέρει καλές ευκαιρίες για να εκφραστείς δημιουργικά ή στοργικά.

Ιχθείς
Σήμερα το πρωί η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της συνεργασίας σου. Αυτός ο τομέας που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ηλιακού σου χάρτη σε προκαλεί να δεις τη ζωή σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Εστιάζεις στον σύντροφό σου περισσότερο και στην επιθυμία σου για συντροφικότητα. Η μέρα φέρνει αξέχαστες συζητήσεις και σχέδια με την οικογένεια. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με νέες ιδέες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top