Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
176

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι πιο ακριβής και άμεση σήμερα. Ευτυχώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν άγχος ή αγωνία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ρομαντικές σχέσεις, τα παιδιά, τις δημιουργικές αναζητήσεις ή τα χόμπι. Είσαι έτοιμη να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις μια κατάσταση. Εσύ αναλαμβάνεις την ηγεσία ή αναλαμβάνεις την ευθύνη και μπορεί απλώς να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι έλκονται από τη θεραπευτική, προληπτική και φυσικά σίγουρη προσέγγιση σου. Είναι η στιγμή να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να αγκαλιάσεις νέες ιδέες και ευκαιρίες.

Ταύρος
Μπορεί να νιώσεις ότι οι ενέργειες της μέρας σε ωθούν να καλύψεις τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Οι αισθήσεις σου είναι ισχυρές και μπορεί να εργάζονται υπερωρίες. Ωστόσο μπορείς να βρεις τον εαυτό σου σε μια πιο άνετη θέση σχετικά με ένα θέμα σπιτιού ή οικογένειας σήμερα κι αυτό είναι ικανοποιητικό. Οι καταστάσεις που προηγουμένως ήταν απογοητευτικές μπορούν να βρουν λύση με μια δημιουργική, δυναμική προσέγγιση. Ίσως χρειαστεί να απελευθερώσεις τώρα την απογοήτευση και έχεις μεγάλη ενέργεια για να το κάνεις με το τρίγωνο Άρη – Χείρωνα.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις ζωντανεύουν τις σκέψεις και τις συζητήσεις σου. Μπορείς να βρεις τον εαυτό σου αρκετά συγκεντρωμένο σε ενδιαφέροντα έργα ή προσωπικά ενδιαφέροντα. Ίσως ανακαλύψεις ένα νέο στοιχείο που θα σου αρέσει σε ένα έργο. Μπορεί να παρακινηθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον. Η εφαρμογή μιας ιδέας μπορεί να είναι μια έντονη επιθυμία. Στην πραγματικότητα με τον Άρη σε αρμονία με τον Χείρωνα είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για την επίλυση πρόσφατων προβλημάτων που σχετίζονται με την επικοινωνία.

Καρκίνος
Είναι πιο πιθανό να επενδύσεις επιπλέον ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου σήμερα. Οι διελεύσεις ευνοούν την επίλυση ενός επαγγελματικού ή οικονομικού προβλήματος ή ενός ζητήματος σεβασμού σε μια σχέση. Η επιθυμία να αφήσεις κάτι πίσω σου μπορεί να οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση που λειτουργεί υπέρ σου ή σε μια πρακτική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Το να είσαι άμεση και ειλικρινής μπορεί να είναι πολύ ανακουφιστικό και αποκαλυπτικό. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να αντιληφθείς περιουσιακά στοιχεία που παραβλέπονται, να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και τιμαλφή και να ανακαλύψεις τρόπους για να ενισχύσεις την άνεση σου.

Λέων
Κάτι που είχες δουλέψει είναι πιο λογικό για σένα σήμερα. Είσαι έτοιμη να κάνεις θετικές ενέργειες για να κάνεις βελτιώσεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να μάθεις για τις πεποιθήσεις των άλλων ή να μάθεις νέα ενδιαφέροντα, νέα θέματα και ιδέες. Οι διελεύσεις εφιστούν επίσης τη έντονη προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες -ειδικά τις ανεκπλήρωτες. Η κυκλοφορία των ιδεών και τα σχόλια που λαμβάνεις ενώ αλληλεπιδράς σε εμπνέουν. Ακόμα κι αν πρόκειται για την αντίθετη κατεύθυνση, εξακολουθεί να είναι μια αντίδραση σε κάτι που ακούς.

Παρθένος
Η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να είναι έντονη σήμερα. Οι ανακαλύψεις για τον εσωτερικό ή τον προσωπικό σου κόσμο και τα συναισθήματα σου μπορεί να είναι συναρπαστικές. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις από το παρελθόν ή να επανασυνδεθείς μαζί του μπορεί τώρα να σε ξεπεράσει. Τα αναδυόμενα συναισθήματα μπορεί να σε εκπλήξουν, καθώς μπορεί να αφορούν σε θαμμένο θυμό ή επιθυμίες. Με το σημερινό τρίγωνο Άρη – Χείρωνα μπορείς να φτάσεις σε μια καλύτερη θέση κατανόησης για ένα ιδιωτικό, προσωπικό ή παρελθοντικό θέμα και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να απελευθερώσεις ένα βάρος.

Ζυγός
Υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα στην κοινωνική σου ζωή ή στα συναισθήματα σου σήμερα. Ένας φίλος ή ένα δίκτυο μπορεί να σου προκαλέσει ισχυρότερα συναισθήματα και πάθη. Μπορείς να καλλιεργήσεις τις υπάρχουσες συνδέσεις, αρκεί να τιμάς και την ελευθερία. Οι μεταφορές σήμερα εμπνέουν την ανάγκη σου για συντροφικότητα, σχόλια ή διαφορετική οπτική. Διλήμματα με φίλους, συνεργάτες ή μακροπρόθεσμους στόχους μπορεί να επιλυθούν, καθώς καταλαβαίνεις καλύτερα μια κατάσταση, οδηγώντας σε να αναλάβεις δράση.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αναλάβεις την ηγεσία ή να αναλάβεις την ευθύνη. Η συζήτηση για επαγγελματικά ζητήματα είναι αποδοτική. Οι διελεύσεις προσθέτουν θάρρος στη ζωή σου και είναι δυνατές για ατομικές προσπάθειες. Χρησιμοποιείς εύκολα τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι παραγωγική και να πάρεις την πρωτοβουλία. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα, τη φήμη ή τις ευθύνες ξεκαθαρίζουν ή έχουν νόημα και είναι υπέροχο να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και να αντιμετωπίζεις τα θέματα με σιγουριά.

Τοξότης
Ήρθε η ώρα να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου γιατί βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο. Μια άλλη πλευρά της ιδιαίτερης ενέργειας του σήμερα είναι ο ενθουσιασμός για τα προσωπικά σου σχέδια. Έχεις τώρα το θάρρος να κάνεις κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις. Το να αφιερώνεις λίγο χρόνο για προσωπική απόλαυση είναι ευπρόσδεκτο, δυναμωτικό και αναζωογονητικό. Οι προκλήσεις που σχετίζονται με την απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσης σου, τη μάθηση ή τη δημοσίευση μπορούν σήμερα να ξεκαθαρίσουν.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εξαιρετικές για νέες ιδέες και ανακαλύψεις σε ιδιωτικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς εύκολα να εκνευριστείς, αλλά έχεις την τάση να κρατάς τα πράγματα για τον εαυτό σου ή να μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό σου μόνο με κάποιον που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Η έκχυση συγκεντρωμένης ενέργειας σε ένα ειδικό έργο ή επιδίωξη μπορεί να είναι τώρα ισχυρή. Με μια σύνδεση Άρη – Χείρωνα σήμερα είναι εύκολο να κατανοήσεις μια δύσκολη κατάσταση, επιτρέποντας σου να προχωρήσεις. Η ανάληψη δράσης είναι ικανοποιητική τώρα και έχει να κάνει με την ανάπτυξη και τη βελτίωση σε μια σχέση, με χρηματικά θέματα και οικογενειακές ή εσωτερικές υποθέσεις.

Υδροχόος
Οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν την επιθυμία σου να δικτυωθείς. Είσαι σε εξαιρετική θέση να αποδεχτείς ή να επιλύσεις ένα θέμα σχέσης που μπορεί να σου έχει προκαλέσει κάποιο άγχος. Έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις δράση για ένα θέμα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα μιλήσεις για ένα πρόβλημα με κάποιον και θα απελευθερώσεις τις ανησυχίες ή απογοητεύσεις. Η συνεργασία μπορεί να λειτουργήσει αυτήν τη στιγμή ιδιαίτερα όταν επιλύεις ένα πρόβλημα.

Ιχθείς
Προσεγγίζεις τις καθημερινές σου ρουτίνες ή εργάζεσαι με πρόσθετη ενέργεια και πνεύμα σήμερα. Μπορεί να έχεις περισσότερα στο πιάτο σου απ’ ότι συνήθως, αλλά έχεις επίσης την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε χρειαστεί να κάνεις. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου σε εξαιρετική θέση για να επιλύσεις πρόσφατα προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία, τις ρουτίνες ή τις καθημερινές υποθέσεις. Διαφορετικά μπορεί να είναι καιρός να κάνεις προσαρμογές και να λάβεις μέτρα για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Με τη σημερινή σύνδεση Άρη – Χείρωνα είσαι σε ιδιαίτερα καλή θέση για να βρεις τρόπους θεραπείας, είτε πρόκειται για το μυαλό είτε για το σώμα σου ή και τα δυο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top