Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
187

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για επικοινωνία, ακόμα κι αν η μέρα ξεκινά με λίγη δυσκολία. Oι ιδέες σου είναι δημιουργικές. Το γράψιμο, η διδασκαλία και η επικοινωνία των ιδεών σου θα μπορούσε να είναι ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για μάθηση, καθώς είσαι αφοσιωμένη στο να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Μπορείς να κάνεις κάποιες διεγερτικές, χρήσιμες και θεραπευτικές συζητήσεις. Ενώ η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται, ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου για μια διαμονή ενός μήνα και ξεκινά ένα διάστημα που είναι εξαιρετικό για ενδοσκόπηση και ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου.

Ταύρος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, όπου θα εξάψει την περιέργεια σου για τον επόμενο μήνα. Οι σημερινές πτυχές του Ερμή σε ενθουσιάζουν και σε κρατάνε αφοσιωμένη στην προσπάθεια να φέρεις αποτελέσματα. Οι πρακτικές αναζητήσεις ευδοκιμούν. Νιώθεις πιο αποτελεσματική και προσωπικά ισχυρή, καθώς αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις μεγάλες βελτιώσεις που επηρεάζουν τη ζωή σου. Η καλλιέργεια και η οικοδόμηση ενός επιχειρηματικού έργου μπορεί να είναι γόνιμη και ανταποδοτική. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα η ανάπτυξη μιας ιδέας ή η ανάπτυξη ενός ταλέντου.

Δίδυμοι
Μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό σου και θα πρέπει να προχωρήσεις με αυτό το εποικοδομητικό συναίσθημα σήμερα. Το να είσαι χρήσιμη και παραγωγική ικανοποιεί μια βαθιά σου ανάγκη. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει κάποιες ιδιαίτερα ενισχυτικές πτυχές και μπορείς να νιώσεις πιο γενναιόδωρη με τον χρόνο και την ενέργεια σου. Η ικανότητα σου να επιλύεις προβλήματα ιδιαίτερα με τους άλλους ενισχύεται. Η επικοινωνία, η μάθηση και η μεταφορά ευνοούνται σήμερα και οι συναισθηματικοί δεσμοί με τους άλλους μπορούν να ενισχυθούν με ειλικρινή λόγια ή χειρονομίες.

Καρκίνος
Ο Ήλιος περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα που βάζει τα προσωπικά σχέδια σου και ενδιαφέροντα σε πρώτο πλάνο. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις άμεσες ανησυχίες και προβλήματα σήμερα. Θέλεις να αφήσεις πίσω σου εκκρεμότητες και ζητήματα και να αισθάνεσαι ότι έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Οι συζητήσεις μπορεί συχνά να στρέφονται στο παρελθόν και οι αναμνήσεις που ανακαλείς μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα και στο μέλλον. Οι επικοινωνίες είναι χρήσιμες και πολλά υποσχόμενες.

Λέων
Δραστηριότητες ή ιδέες που μοιράζεσαι με φίλους, δίκτυα ή ομάδες μπορεί να είναι μοναδικά θεραπευτικές και χρήσιμες αυτήν τη στιγμή. Ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για διαμονή ενός μήνα και ξεκινά ένας κύκλος λίγο περισσότερης ενδοσκόπησης και προβληματισμού απ’ ότι συνήθως. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι νοητικά ελκυστικές. Μπορεί να απολαμβάνεις μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας ή φιλίας και να καλλιεργήσεις μια σχέση με πνεύμα ανοιχτότητας και αποδοχής. Οι επικοινωνίες είναι πιο ισορροπημένες από το συνηθισμένο, αλλά είναι επίσης συναρπαστικές.

Παρθένος
Η εστίαση σε επαγγελματικές υποθέσεις αποδίδει καρπούς. Είναι μια στιγμή που μπορεί να καταλήξεις σε ένα σημαντικό συμπέρασμα ή να σκεφτείς μια εφικτή ιδέα σχετικά με την καριέρα σου. Οι επικοινωνίες σου τώρα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο οπότε είναι σημαντικό να επιλέγεις τις λέξεις προσεκτικά και με σύνεση ώστε να γίνεσαι πιο σαφής. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εικόνα, με κάποιον που εμπιστεύεσαι, ίσως σε θέση εξουσίας, όπως ένας γονέας ή αφεντικό.

Ζυγός
Οι συμβουλές είναι πρακτικές και εφικτές και τα σχέδια τείνουν να είναι μακράς εμβέλειας σήμερα. Μπορεί να είσαι ενθουσιώδης για έργα, ιδέες και σχέδια και είναι πιθανό να θελήσεις να μοιραστείς αυτό το συναίσθημα με άλλους. Ωστόσο σε ενδιαφέρει πολύ να κάνεις παρά να μιλάς και να σκέφτεσαι. Είναι μια μέρα που το μυαλό φιγουράρει πιο δυνατά από την καρδιά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευγενικές και στοργικές στιγμές με ένα ιδιαίτερο φίλο ή με τον σύντροφο.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για έρευνα, παρατήρηση και νέες γνώσεις στις σχέσεις σου. Ενώ η μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα του πνεύματος σου ξεκινά μια περίοδο ιδιαίτερης προσοχής στο μυαλό και το πνεύμα σου, τείνεις να μηδενίζεις τον προσωπικό κόσμο σου σήμερα με την πρόθεση να διορθώσεις προβλήματα. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα ιδεών και η υποστήριξη αγαπημένων προσώπων σε ενθαρρύνει. Αφοσιώνεσαι σε ένα δημιουργικό έργο κι αυτό σε γεμίζει.

Τοξότης
Επικοινωνείς με σαφήνεια σήμερα και το να μοιράζεσαι δραστηριότητες με άλλους μπορεί να είναι συναρπαστικό. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σχέδια και να συνεχίσεις τα έργα που προωθούν τις φιλοδοξίες σου. Μπορείς να προωθήσεις την ατζέντα σου και να υποστηρίξεις άλλους στη διαδικασία. Μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις εντελώς το μυαλό σου, αλλά πιθανότατα θα το βρεις αναζωογονητικό παρά εξαντλητικό. Οποιεσδήποτε συζητήσεις ξεκινούν τώρα, μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητικές.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις αρκετά δυνατή και σίγουρη σε νοητικό επίπεδο. Δεν αρκείσαι στο να μιλάς μόνο για προβλήματα, θέλεις να κάνεις βήματα για την επίλυση τους. Αυτή επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να βρεις ουσιαστικούς τρόπους για να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις τους άλλους. Μοναδικά κανάλια ή μέθοδοι αυτοέκφρασης σε προσελκύουν. Μπορεί να σκέφτεσαι ειδικούς τρόπους για να βελτιώσεις την ευεξία σου, να βοηθήσεις ή να αφιερώσεις χρόνο στους άλλους.

Υδροχόος
Οι διελεύσεις σήμερα σε κρατούν ενεργή και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Ακόμα κι έτσι, παραμένει μια εξαιρετική στιγμή για να αλληλεπιδράσεις με άλλους χρήσιμους, υγιείς τρόπους. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι υπέροχα ειλικρινείς και προσανατολισμένες στη δράση. Θέλεις να λύσεις προβλήματα και να αφήσεις πίσω σου προκλήσεις. Νιώθεις πιο δυνατή και σίγουρη σε ρομαντικές σχέσεις ή δημιουργικά έργα. Είσαι πιο γενναία στο να μοιράζεσαι τις ιδέες και τις δημιουργίες σου και τα σχόλια από άλλους σήμερα είναι ενθαρρυντικά.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις ξεσηκώνουν τις αισθήσεις σου και σε παρακινούν να μάθεις, να λύσεις προβλήματα και να κάνεις συνδέσεις. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις ένα πνευματικό έργο ή μια απαιτητική δουλειά. Στην πραγματικότητα καλωσορίζεις τις προκλήσεις και μπορεί να τα πας απίστευτα καλά υπό πίεση ή σε ανταγωνιστική κατάσταση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την επιτυχή εξισορρόπηση της εργασίας και του χρόνου διακοπής, αλλά οι μετακινήσεις τώρα ευνοούν οικογενειακές υποθέσεις και συναισθηματικά θέματα. Η ειλικρίνεια με τους πιο κοντινούς ανθρώπους βοηθά στη βελτίωση των δεσμών.

Πηγή

Σχετικά

Back to top