Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

at 12:09 πμ
139

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Κάποιες ανησυχίες που κρατούσες μακριά από τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου, την πορεία της ζωής σου, την καριέρα, τις ευθύνες ή τη φήμη σου είναι πιθανώς η ρίζα των σημερινών εντάσεων. Αντί να ενδώσεις στην παράλογη σκέψη, βάλε στόχο να εστιάσεις σε αδύναμα σημεία και να τα διορθώσεις σιγά σιγά. Αυτό που είναι πλέον θεραπευτικό είναι η δέσμευση για συστηματική επίλυση μικροπροβλημάτων. Κάτι ίσως προκαλεί σύγχυση, αλλά προσπάθησε να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου μέχρι να νιώσεις έτοιμη να το αντιμετωπίσεις.

Ταύρος
Σήμερα ασχολείσαι με πρακτικά θέματα. Η εκπλήρωση των καθηκόντων σου θα σε απελευθερώσει και θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αργότερα. Τα συναισθηματικά εμπόδια μπορεί να χαλαρώσουν στις σχέσεις σου. Η προσωπικότητα σου λάμπει και οι άλλοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα το να είναι κοντά σου. Η εύρεση νέων ή ανανεωμένων τρόπων έκφρασης μπορεί να είναι ικανοποιητική. Καθώς η μέρα προχωρά, μια οικονομική ανησυχία ίσως απασχολεί το μυαλό σου ή μια αβεβαιότητα για το επόμενο βήμα σου.

Δίδυμοι
Είσαι τόσο αισιόδοξη όσο και προσγειωμένη στο πρώτο μισό της ημέρας. Το να δεχτείς ή να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε κάποιον μπορεί να σε ανταμείψει. Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για οικογενειακές και στενές σχέσεις και σε βοηθάει πολύ που τώρα είσαι συναισθηματικά θαρραλέα. Ωστόσο οι επιρροές αργότερα σήμερα μπορεί να δυσκολέψουν τις ξεκάθαρες επιλογές. Αν νιώθεις έντονα την επιθυμία να απαλλαγείς από κάποια δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος, σκέψου να σχεδιάσεις μια καλή στρατηγική και όχι να βιάζεσαι.

Καρκίνος
Οι ενέργειες είναι δυνατές το πρώτο μισό της ημέρας για να αναπτύξεις έναν δεσμό, ιδιαίτερα όταν μοιράζεσαι ιδέες ή προηγούμενες εμπειρίες. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να συζητάς θέματα και προβλήματα, εστιάζοντας στη βελτίωση. Μια φιλία ή μια σχέση μπορεί να ωφεληθεί από βελτιώσεις. Αργότερα σήμερα μπορεί να είσαι και τόσο συγκεντρωμένη. Ασχολήσου όσο το δυνατόν με λιγότερες απαιτητικές δραστηριότητες για να αποφύγεις την αίσθηση του άγχους και της πίεσης.

Λέων
Τα συναισθήματα σου ζωντανεύουν και η ενέργεια σου αυξάνεται. Αυτό φαίνεται και από τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά. Είναι η στιγμή να δράσεις δυναμικά και να παλέψεις για τους στόχους σου. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη μαγεία, ένα βασικό συστατικό που λείπει, για αυτό οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικότητα ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Παρθένος
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα καριέρας, πειθαρχίας, ανάπτυξης και βελτίωσης μέσω μιας πιο ισχυρής δέσμευσης. Ανακαλύπτεις τη δυνατότητα σου να ηγηθείς και να αναλάβεις ευθύνες που σου αναλογούν και όχι μόνο. Ωστόσο είναι πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα προτιμώντας την ησυχία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου κι εκείνος απ’ τη μεριά του κρύβουν εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να χρωματίσεις τη μέρα σου και μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα του παρελθόντος.

Ζυγός
Θέματα προσωπικά, οικογενειακά και σπιτιού είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Θυμήσου πως η διαλλακτικότητα και ίσως ο προσωρινός συμβιβασμός θα διατηρήσει τις ισορροπίες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις της μέρας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις συζητήσεις ή τις συμφωνίες. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει ανάγκη απ’ την επιβεβαίωση και το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές αποκαλύπτονται και ίσως να σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Σκορπιός
Οι ενέργειες είναι ευνοϊκές για την παροχή συμβουλών αφού έχεις τη διαύγεια να βλέπεις τη ρίζα κάθε προβλήματος. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό και η σύνδεση με χρήσιμους ανθρώπους ή πληροφορίες μπορεί να ενισχύσουν τον συναισθηματικό και οικείο σου κόσμο σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες κι αυτό βοηθά στους επαγγελματικούς στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται δουλίτσα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Τοξότης
Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου. Είναι μια εποχή αυξημένης προσωπικής σημασίας και σκοπού, κυρίως μέσω των σχέσεων και των προσωπικών σου συμφερόντων. Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά του εαυτού σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ζεστασιά. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε να βρεις τρόπους που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερος
Οι προσπάθειες που καταβάλλεις προκειμένου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση μπορούν να ωφελήσουν τη δουλειά και τις ρουτίνες σου, ακόμα και την υγεία σου. Μια στοχαστική διάθεση συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά έχεις την τάση να εστιάζεις στους ευρύτερους στόχους σου καθώς προχωρά η μέρα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει και στους δυο ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Μοιράζεσαι σήμερα τις δημιουργικές σου παρορμήσεις με τόλμη και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να βάλεις λίγο φρένο στον ενθουσιασμό σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου στο πρώτο μισό της ημέρας και εστιάζεις στην ισορροπία και την αρμονία. Όσο περνούν οι ώρες όμως αναζητάς λίγο περισσότερη ένταση. Συναισθηματικά νιώθεις πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ιχθείς
Η υποστήριξη μπορεί να έρχεται από τα παρασκήνια ή αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για αναζωογονητικές δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να έχεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή και μπορεί να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της ζωής σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου συνεχίζει να σε κουράζει, όμως φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμη. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται κι εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες γνωριμίες που θα σε βγάλουν από τη χειμερία νάρκη σου.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top