Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 έως 18 Ιουνίου 2023)

at 5:21 μμ
173

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη νέα εβδομάδα σε περιμένουν αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις -και όχι μόνο. Ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, προσπάθησε να εκμαιεύσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδια σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μικρές εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας, προσπέρασε τες με χιούμορ και μην διακινδυνεύεις τις σχέσεις, κυρίως με ανώτερους σου. Ψυχρές συμπεριφορές απ’ την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Φρόντισε να ενδιαφερθείς και να τον ρωτήσεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η εβδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Πρόσφατες γνωριμίες που μέχρι εχθές έδειχναν αδιάφορες ή και στάσιμες αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά απ’ τα μέσα της εβδομάδα. Καλές είναι οι προοπτικές των οικονομικών σου καθώς η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

Ταύρος
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν, γι’ αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του, ούτε στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να το τακτοποιείς μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την υπερτονισμένη γοητεία και την αποφασιστικότητα σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η εβδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Γι’ αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες χωρίς να απογοητεύεσαι.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση σου να ενισχύονται σημαντικά. Σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις και συνεργασίες και να μπορέσεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη τον σύντροφο σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν επωφελές για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματα του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια.

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και αυτήν τη βδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματα σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν απ’ το κεφάλι σου, έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονίσεις τη θηλυκότητα σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον σύντροφο σου κράτα μόνο τον ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Γι’ αυτό αν και κουρασμένη μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες.

Λέων
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεων σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής και σνομπ. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ναι μεν έχεις την πρόθεση να μην τον επιβαρύνεις, όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς ότι κι εκείνος άθελα του αμφισβητεί τα συναισθήματα σου. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα.

Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή, απ’ το να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων. Αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να το καταφέρεις. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στον συναισθηματικό σου τομέα. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα που δεν αργεί.

Ζυγός
Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεση σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων αυτήν τη βδομάδα. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και στο το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεση σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε θέσει σε κίνδυνο έκθεσης. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας, γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους οι θαυμαστές σου. Χαλάρωσε λίγο, πες μια καλημέρα και ρίξε και ένα χαμόγελο κυρίως στον εργασιακό σου χώρο που φαίνεται κάτι να μαγειρεύεται.

Σκορπιός
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτο σου. Μην λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν -κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στον ερωτικό σύντροφο σου, προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια προτού τον αδικήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

Τοξότης
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική από κάθε άποψη φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμηση σου πριν αρχίσει τις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρα σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα.

Αιγόκερος
Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και για αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στους στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσα σας. Απελευθερώσου και δείξε του όλα αυτά τα όμορφα που νιώθεις γι’ αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, γι’ αυτό μην λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Υδροχόος
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Ότι περνάει απ’ το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στη σχέσης σας, είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσε τη.

Ιχθείς
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν σε οικονομικά είτε σε επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις με αυτά. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, γι’ αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να χωρίσετε. Πλησίασε τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησε τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν αργοί. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top