Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

at 12:09 πμ
203

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να υπάρξουν νέες πληροφορίες τώρα σχετικές με την καριέρα, τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τα προσωπικά σου ζητήματα και θα σε οδηγήσουν μπροστά στο παιχνίδι. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για κάτι ή κάποιον. Υπάρχει ευχάριστη ένταση στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. Ένα βουητό ενθουσιασμού περιβάλλει εσένα και τις δραστηριότητες σου. Μπορεί να ανακαλύψεις χρήσιμους πόρους ή η διερεύνηση ενός θέματος σε βάθος θα αποφέρει ανταμοιβές. 

Ταύρος
Μια ευκαιρία να αλλάξεις προς το καλύτερο μη ικανοποιητικά στοιχεία της ζωής σου μπορεί να προκύψει σήμερα. Έχεις την αίσθηση ότι μια σχέση ή ένα έργο εξελίσσεται ακριβώς όπως θα ήθελες.  Ευτυχώς ένα κοινό όραμα ή κάτι προς το οποίο πρέπει να εργαστείς μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον ξεχωριστό. Η επιθυμία να βελτιώσεις, να μάθεις και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου είναι κίνητρο σήμερα. Μια ιδιαίτερη περιπέτεια ή προσπάθεια μπορεί επίσης να σε κάνει να προχωρήσεις. 

Δίδυμοι
Ενώ χρειάζεσαι ξεκούραση, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς πάνω σε κάτι που αγαπάς και να κάνεις το παρακάτω βήμα. Θα ασχοληθείς και θα επιλύσεις προβλήματα ή θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες. Είσαι πιο αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις. Κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το μοίρασμα της εξουσίας στη σχέση θα σε βοηθήσουν τώρα να την εξελίξεις. 

Καρκίνος
Έρχεσαι σε επαφή με τις πιο βαθιές σου ανάγκες σήμερα κι αυτό σε ηρεμεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Κάποιος στη ζωή σου δίνει μια χαρούμενη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου. Οι αλληλεπιδράσεις τώρα είναι απολαυστικές και σε μεταμορφώνουν. Όχι μόνο είσαι σε θέση να μηδενίσεις τις προβληματικές περιοχές, αλλά και έτοιμη να κάνεις βελτιώσεις. Το να εκφράζεσαι με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα στις σχέσεις μπορεί είναι πολύ χρήσιμο τώρα. 

Λέων
Είσαι πιο ικανή να εστιάσεις σε αυτό που θέλεις σήμερα. Είσαι σε τέλεια φόρμα και αφιερώνεις την ενέργειά σου στη δουλειά. Είναι μια καλή φάση αυτή για να κάνεις ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Και μια καλή φάση επίσης για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς εξυπνότερες μεθόδους εργασίας. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους βελτιώνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα αμοιβαία οφέλη. 

Παρθένος
Επίλεξε να ασχοληθείς και να αφιερώσεις την ενέργειά σου σε κάτι που ιντριγκάρει και το μυαλό και την καρδιά σου. Θα μπορούσες να εστιάσεις τώρα σε ένα έργο που σε χαροποιεί κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχία και την πρόοδο. Η επιθυμία σου να γίνεις ευτυχισμένη και χαρούμενη βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τις προτεραιότητες σου. Οι διελεύσεις τονώνουν τις ερωτικές σχέσεις και ευνοούν τους δημιουργικούς στόχους. 

Ζυγός
Αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα είναι καλύτερο να βρεις τρόπους αποσυμπίεσης. Έχεις τη διαύγεια που απαιτείται ώστε να εστιάζεις και να αφιερώνεις την ενέργειά σου στα σωστά πράγματα. Η επίλυση προβλημάτων ή η διόρθωση λαθών του παρελθόντος μπορεί να είναι κάποια από αυτά. Προσπαθείς να χειριστείς λίγο καλύτερα τις πρακτικές και συναισθηματικές σου υποθέσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις μια αύξηση ή ένα έργο που έχει πραγματικές μακροπρόθεσμες δυνατότητες. 

Σκορπιός
Είσαι ιδιαίτερα γοητευτική σήμερα. Και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει κι ένα ακόμα πλεονέκτημα: οι άλλοι αντιλαμβάνονται αμέσως τη δυναμική σου και τις ικανότητές σου. Μπορείς τώρα να λύσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε και να κάνεις θετικές αλλαγές με μακροπρόθεσμη σημασία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κόψεις μια κακή συνήθεια ή για να αφήσεις πίσω σου μια δύσκολη κατάσταση, αφού η θέληση σου ενισχύεται και νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να αποκτήσεις νέες και πολύτιμες πληροφορίες σχετικές με ένα οικονομικό σου θέμα. Ίσως πάλι, να ρίξεις μια νέα ματιά σε ένα παλιό πρόβλημα που τώρα καταφέρνεις να λύσεις. Είσαι σε θέση πια να προωθήσεις έναν σημαντικό στόχο ή να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Το να βλέπεις πιο καθαρά μια κατάσταση τώρα σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση. 

Αιγόκερος
Η μέρα ενισχύει τη δύναμη της θέλησης σου. Αφιερώνεσαι σε στόχους και έργα που σημαίνουν πολλά για εσένα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενδυναμώσεις τις φιλίες σου. Η εκμάθηση κάτι καινούριου ή η περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χρησιμοποιήσεις την προσωπική σου δύναμη. Γνωρίζεις ενστικτωδώς τι λειτουργεί και τι έχει σημασία και μπορείς να καταλήξεις εύκολα σε ένα σημείο, ένα συμπέρασμα ή μια απόφαση. 

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη ένταση στην ημέρα που τελικά σε βοηθά να δεις τις προτεραιότητες σου. Θα απορροφηθείς ευχάριστα σε σκέψεις ή σε ένα σημαντικό για σένα πρότζεκτ. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στη διαμόρφωση στόχων, αλλά και για να ρίξεις μια δεύτερη ματιά σε παλιότερες ιδέες σου. Η ακαταστασία του μυαλού, που δημιουργείται από εκκρεμότητες που υπάρχουν, σε εμποδίζει να συγκεντρωθείς. Αφιέρωσε χρόνο για το απαραίτητο ξεκαθάρισμα.

Ιχθείς
Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση σήμερα. Η σχέση σου θα μπορούσε να φτάσει σε νέα επίπεδα σήμερα. Αφιέρωσε χρόνο για λίγη ενδοσκόπηση. Οι ενέργειες τώρα υποστηρίζουν τα προσωπικά ενδιαφέροντα, καθώς μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο. Το μοίρασμα ιδεών και εμπειριών τώρα μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλη πρόοδο. Το συναίσθημα και η ερωτική σου ζωή ενισχύονται. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top