Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2023

at 12:09 πμ
189

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 5/6. Τις επόμενες εβδομάδες θα βρεις περισσότερη χαρά στην οικογενειακή ζωή, θα απολαύσεις περισσότερη ψυχαγωγία και ευχάριστη ενέργεια. Είσαι λίγο πιο προστατευτική με την καρδιά σου και τείνεις να μένεις στο οικείο και στο ασφαλές. Τα θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται τώρα. Ωστόσο, η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι λίγο άβολη και τα ευάλωτα σημεία καθώς και οι ανασφάλειες είναι εμφανείς στις σχέσεις σου.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου κι έτσι περνάς σε μια περίεργη και φλύαρη φάση. Η γοητεία σου γίνεται ιδιαίτερη και η διπλωματία στην επικοινωνία σου αυξάνεται. Απολαμβάνεις περισσότερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, συνδέεσαι με φίλους και εξερευνάς ψυχικά ενδιαφέροντα. Σήμερα τα προϋπάρχοντα προβλήματα στις στενές σχέσεις μπορεί να λειτουργούν κοντά στην επιφάνεια και παρεμβαίνουν στα καθήκοντα και την εργασία. Εάν οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια μπορεί να αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σου και κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Η εστίαση είναι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σου. Η αγάπη αφορά περισσότερο στην ασφάλεια και την άνεση. Το να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις το εισόδημα σου. Οι σχέσεις ευνοούνται. Αυτή η διέλευση βοηθά στη σταθεροποίηση των συναισθημάτων σου τις επόμενες βδομάδες. Ωστόσο, μια μικρή σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να μεγεθύνει προσωρινά τις διαφορές.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο σου και θα είναι καλεσμένη σου μέχρι τις 5/6. Είχες τον χρόνο και την ευκαιρία να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με αυτά που κυρίως αφορούσαν στο παρελθόν. Έχεις θεραπεύσει τις πληγές σου πριν προχωρήσεις. Γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τις ανάγκες σου. Αν και μπορεί να μην είναι η πιο πειθαρχημένη σου στιγμή, είναι αναμφίβολα μια περίοδος για να κινηθείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ζεστασιά. Σήμερα ωστόσο ή Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και τα οικονομικά και ιδιοκτησιακά ζητήματα χρειάζονται λεπτό χειρισμό.

Λέων
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα είναι ενεργή μέχρι τι 5/6. Αυτός ο κύκλος σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου. Είναι μια όμορφη περίοδος για να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Ίσως υπάρχει κάποιο μυστήριο στην ερωτική σου ζωή. Στόχος σου είναι να απελευθερώσεις παλιές ή ξεπερασμένες συμπεριφορές και να ανοίξεις χώρο, ώστε νέες εμπειρίες και συναισθήματα να μπούνε στη ζωή σου. Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και έρχεσαι σε επαφή με μερικές από τις κρυφές δυνάμεις της ζωής σου που μπορεί να υπονομεύουν τις σχέσεις σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Μέχρι τις 5/6 οι στόχοι ευτυχίας είναι στο επίκεντρο και οι φιλίες μπορούν να πάρουν μια καλή ώθηση. Αυτή η διέλευση ξυπνά την ανάγκη σου να συνδεθείς με άλλους. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη ζεστασιά τώρα. Απολαμβάνεις επίσης την κοινωνική σου ζωή. Η απήχηση σου ως φίλη ή ως συνάδελφος αυξάνεται και γενικά γίνεσαι πιο προσιτή και συντροφική. Ακόμη κι έτσι, με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορείς να παλέψεις με υπενθυμίσεις απογοητεύσεων από το παρελθόν σου ή αισθήματα ενοχής.

Ζυγός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα, βελτιώνοντας την εμπειρία σου σε αυτούς τους τομείς έως τις 5/6. Μπορεί να απολαμβάνεις τη δουλειά και τις ευθύνες σου πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ή μπορεί να υπάρξουν ρομαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες δυσαρέσκειες ή φόβοι που σε αποσπούν προσωρινά από τις προτεραιότητες σου.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου κι απολαμβάνεις τώρα ευχάριστες εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό σου. Ίσως κάποιος να σου δημιουργήσει μια νέα προοπτική ή έναν νέο τρόπο σκέψης. Φαίνεται ότι τα καταφέρνεις καλύτερα σε καταστάσεις εκτός ρουτίνας, όσον αφορά στις ερωτικές σου σχέσεις. Η μέρα φέρνει και μια άβολη όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα δημιουργώντας ένα δίλημμα ή την ανάγκη να παρθεί μια δύσκολη απόφαση. Από τη μια μπορεί να λαχταράς περισσότερη ελευθερία, από την άλλη τα συναισθήματα είναι περίπλοκα καθώς ένα μεγάλο κομμάτι σου θέλει την ασφάλεια.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μέχρι τις 5/6 είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εργαστείς στους πιο περίπλοκους τομείς των σχέσεων σου. Είναι επίσης ισχυρή για την κατανόηση της δικής σου βαθύτερης πλευράς και των πιο εσωτερικών σου επιθυμιών. Από οικονομικής άποψης, μπορεί τώρα να βρεις υποστήριξη. Σήμερα ωστόσο μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδείξει κάποιες αμφιβολίες που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Ίσως να προκύψουν και παλιές δυσαρέσκειες.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου και μέχρι τις 5/6 ευνοούνται οι κοντινές σου σχέσεις. Είσαι πιο ανοιχτή στις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή γα να αντιμετωπίσεις βαθιά ζητήματα, αλλά είναι μια καλή περίοδος για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Η Αφροδίτη φέρνει περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση στις συνδέσεις σου και μερικές φορές ένα χρήσιμο άτομο στη ζωή σου. Σήμερα ωστόσο είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου, με μια άβολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα παραμείνει μέχρι τις 5/6. Αυτός ο κύκλος σε βοηθά να φέρεις αρμονία στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στη δουλειά. Μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένων κοινωνικών ευκαιριών. Φροντίζεις περισσότερο και απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου. Σήμερα ωστόσο θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις κάποιου περιορισμούς ή εμπόδια με την Αφροδίτη να σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου και θα σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις τη χαρά μέχρι τις 5/6. Η φυσική σου γοητεία λάμπει και ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, την ψυχαγωγία, τον ελεύθερο χρόνο, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αυτή η διέλευση ξυπνά την επιθυμία σου να εξερευνήσεις διασκεδαστικά ενδιαφέροντα. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια τριβή λόγω αυξημένης ευαισθησίας. Η άμυνα και η αντίσταση είναι δυνατές με τη σύνδεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Εάν οι άλλοι πιέζουν τα κουμπιά σου προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top