Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Μαΐου 2023)

at 5:21 μμ
202

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά δημιουργώντας σου έντονα την επιθυμία να διατηρήσεις την τάξη και την αρμονία στη ζωή σου, έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις ή και κανόνες. Η προσπάθεια και η υπευθυνότητα σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν και να εκτιμηθούν ανάλογα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να δεχτείς νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές και διαπραγματεύσου τους όρους και τους κανόνες, μιας και ο λόγος σου είναι ισχυρός. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχες ούτε τον χρόνο, ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τον αγαπημένο σου, όμως τώρα η Αφροδίτη σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Νέες γνωριμίες σου ξυπνούν και σου υπενθυμίζουν την ανάγκη της συντροφικότητας.

Ταύρος
Το κλίμα γύρω σου σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις και να αποφασίσεις ποιους τομείς της ζωής σου θα βάλεις σε προτεραιότητα και πως θα κινήσεις τα νήματα προκειμένου να οδηγηθείς στην επιτυχία. Η ροή των εξελίξεων στα εργασιακά φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα, μιας και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Παρά τις καθυστερήσεις, το κλίμα είναι αισιόδοξο. Αποπνέεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον ερωτικό σύντροφο σου αλλάζοντας στάση απέναντι του και αφιερώνοντας του περισσότερο ουσιαστικό χρόνο. Κατά συνέπεια και εκείνος από πλευράς του γίνεται πιο εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ζύγισε τα θετικά και αρνητικά μιας νέας γνωριμίας ή και μιας επανασύνδεσης. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει επιτέλους να προστατεύεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα και οι όψεις της σε βοηθούν να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σου, τις σχέσεις και την καθημερινότητα σου. Μην αμελείς να φροντίζεις το σώμα σου και επανέφερε τώρα που είναι ευκολότερο, τις διατροφικές σου συνήθειες. Γενικότερα, κάνε πράγματα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η δημιουργικότητα σου αυξάνεται στα εργασιακά, καθώς και η αποφασιστικότητα σου. Υποθέσεις που είχες βάλει στο συρτάρι και πιθανά φοβόσουν να πιστέψεις, ήρθε καιρός να τις επανεξετάσεις και να τις προωθήσεις. Τώρα η ερωτική σου ζωή γίνεται εξαιρετικά σημαντική για σένα και σε συνδυασμό με τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μπορούν να παρθούν αποφάσεις μιας συγκατοίκησης ή και μιας δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανατροπή ή και μια απογοήτευση που συνδέεται μια νέα γνωριμία, αντιμετώπισε τη με χιούμορ και μην απογοητεύεσαι.

Καρκίνος
Ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αρκετά πιέστηκες τις προηγούμενες εβδομάδες και τώρα ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις, μιας και πολλά πράγματα δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Ξεκίνα τη βδομάδα σου λοιπόν με χαμόγελο μιας και δεν γίνεται αλλιώς και αποφασισμένη να μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει τα σχέδια σου και κυρίως να σου χαλάσει τη διάθεση. Οι διπλωματικές ικανότητες σου καιρός να αξιοποιηθούν στα εργασιακά, μιας και οι επόμενες μέρες φέρνουν νέες ευκαιρίες και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Η ευγένεια και η γοητεία σου δίνουν ένα άλλο χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αφιέρωσε του χρόνο και κάλυψε τα κενά των προηγούμενων ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τα νέα φλερτ και τις νέες γνωριμίες που ναι μεν μπορεί να σου υπόσχονται πολλά, όμως δεν είναι σε θέση να τα τηρήσουν.

Λέων
Ξεκίνησε την εβδομάδα σου αισιόδοξα μιας και οι επόμενες μέρες κρύβουν και φέρνουν εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κόποι και οι θυσίες σου επιτέλους πιάνουν τόπο και οι εξελίξεις επιβραβεύουν τις επιλογές σου. Κάποιες στιγμές μπορεί να σε αιφνιδιάσουν καταστάσεις και γεγονότα στα εργασιακά, που αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα διαπιστώσεις πως τελικά νιώθεις τόσο ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό σου, που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τις ισορροπίες σου. Πρόσεξε και απόφυγε τις λεκτικές ακρότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Γίνεσαι εύθικτη και το παραμικρό μπορεί να σε ενοχλήσει. Οι προθέσεις του είναι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες ή μια παλιά σχέση που έχει διακοπεί πρόσφατα και που μπορεί να σε έχει κουράσει με τη στασιμότητα και την αναποφασιστικότητα, αρχίζουν να εξελίσσονται και να δικαιώνουν την επιμονή αλλά και τη διαίσθηση σου.

Παρθένος
Η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε οικονομικά θέματα αυτήν τη βδομάδα, κυρίως σε αυτά που σχετίζονται με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καιρός να τα βάλεις σε μια τάξη. Διαχειρίσου τις όποιες διαπραγματεύσεις με ψυχραιμία και μην χάνεις τον έλεγχο αν αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές δυσκολίες. Έχεις τη στήριξη ανώτερων σου στα εργασιακά, έστω κι αν δεν στο δείχνουν. Σε εμπιστεύονται, γι’ αυτό τόλμησε να θέσεις και να προτείνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου σε εφαρμογή. Τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχουν πάρει τον δρόμο τους. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα ουσιαστικό. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες και γνωριμίες. Βέβαια καλό θα ήταν, να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

Ζυγός
Επιστράτευσε αυτήν τη βδομάδα όλη τη διπλωματία σου, επέκτεινε και διατήρησε κάθε είδους σημαντικής σχέσης σου. Η ανάγκη να επιβάλλεις τους κανόνες σου και η ανάγκη των άλλων τις δικές τους, μόνο συγκρουσιακές σχέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στα εργασιακά. Τουλάχιστον εσύ μην μπλέκεις σε τέτοια παιχνίδια και φρόντισε να εξυπηρετήσεις τα δικά σου συμφέροντα και να τα πηγαίνεις με όλους καλά. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να πάρεις τις αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και έχουν αποδειχθεί και ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Βελτίωσε την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ούτε και να απογοητευτείς. Νέες γνωριμίες χρειάζονται τον χρόνο τους. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση φροντίζει για σένα.

Σκορπιός
Είναι καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Είσαι περισσότερο δίκαιη στα εργασιακά και έτοιμη να μοιραστείς απόψεις, εμπειρίες, ιδέες και φιλοδοξίες. Βρες συμμάχους και πείσε τους με επιχειρήματα να σε πιστέψουν και να σε ακολουθήσουν. Έτσι τα όνειρα σου θα διαπιστώσεις πως είναι εφικτά. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια με τον σύντροφο σου, τις ζήλιες και τις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να του εξασφαλίσεις μια ήρεμη, γεμάτη ρομαντισμό και πάθος ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, προμηνύονται πολλά ευχάριστα για τη συναισθηματική σου ζωή. Προετοιμάσου ψυχολογικά και πάρε τα πάνω σου τώρα που έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο στη διάθεση σου.

Τοξότης
Δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες αποσπούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έτσι αυτήν τη βδομάδα αποφασίζεις να μοιραστείς τις ιδέες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που όπως και να το κάνουμε, το τελευταίο διάστημα σε κάνουν να νιώθεις λίγες ενοχές. Έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και πιθανά να ακούσεις παράπονα. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά σε κρατά στο παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Έχεις την ικανότητα να πείθεις και να γοητεύεις ταυτόχρονα. Είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ασφάλειας και σιγουριάς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αρκεί να του υπενθυμίσεις με πράξεις τα όσα αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου εάν το παρελθόν αξίζει τον κόπο να του αφιερώνεις τόσο χρόνο και ενέργεια.

Αιγόκερος
Συγκράτησε τις επαναστατικές διαθέσεις σου και προσπάθησε με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εξυπηρετούν τα δικά σου σχέδια και ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Νέες δραστηριότητες και νέα καθήκοντα στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και φέρνουν τις δυνατότητες σου στην επιφάνεια, που ούτε και εσύ η ίδια δεν φανταζόσουν ότι διέθετες. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και κάνε γνωριμίες μέσα απ’ τις οποίες θα βοηθηθείς στο να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ξέφυγε απ’ τα συντηρητικά όρια σου και απελευθερώσου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ένας παθιασμένος έρωτας φαίνεται να εισβάλλει στη ζωή σου, εάν είσαι μόνη. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που συνθέτουν την καθημερινότητα σου.

Υδροχόος
Απόφυγε τις συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λειτουργείς με βάση τα απωθημένα του παρελθόντος. Υποτίθεται πως αυτά τα έχεις αφήσει πλέον πίσω σου. Εξαιρετικά δυσάρεστες θα είναι οι συνέπειες αν έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους στα εργασιακά. Όσο κι αν σε πιέζουν και απαιτούν από σένα πράγματα, κράτησε μια διαλλακτική στάση απέναντι τους και προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε τις σκληρές ή απόλυτες δηλώσεις αυτήν τη βδομάδα και παρά τις αντιρρήσεις και την καταπίεση που νιώθεις, προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμους και χαμηλούς τους τόνους. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες αλλά προστάτευσε την καρδιά και τα συναισθήματα σου.

Ιχθείς
Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη εξουσίας και μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Είτε πρόκειται για άτομα του οικείου περιβάλλοντος, είτε του εργασιακού μάθε να ακούς και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις τις ιδέες και απόψεις σου. Καιρός να κατασταλάξεις σε πιο ώριμες αποφάσεις στα εργασιακά. Η πορεία της καριέρας σου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και δεν επιτρέπει λάθη και κακές εκτιμήσεις. Τα δύσκολα πέρασαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και ήρθε καιρός να απολαύσεις τη συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ανανέωσε τη σχέση σου και πρόσθεσε φαντασία στην ερωτική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιθυμίες και οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις τις αξίες σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top