Ζώδια: Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη. Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

at 12:09 πμ
186

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα συναισθήματα φτάνουν σήμερα στα ύψη. Μια Σεληνιακή έκλειψη φέρνει συνειδητοποιήσεις γύρω από τα οικονομικά θέματα. Τις επόμενες εβδομάδες αυτός είναι και ο τομέας που θα σε απασχολήσει -χρέη, επενδύσεις, φόροι. Θα ασχοληθείς επίσης με τις στενές σχέσεις σου, καθώς και με ζητήματα εμπιστοσύνης που ενδεχομένως να προκύψουν. Επιπλέον χρήματα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου ή μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές. Αυτή η έκλειψη φέρνει θαμμένες καταστάσεις στην επιφάνεια. Ίσως καταλήξεις σε μια συμφωνία, ίσως αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο εξαρτάσαι από τους άλλους.

Ταύρος
Ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Ωστόσο τα γεγονότα ίσως σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις τις προσκολλήσεις σου που έχουν να κάνουν κυρίως με εσένα και με το πού οδηγείσαι αυτές τις μέρες. Με μια έκλειψη στο αντίθετο ζώδιο σου, η προσοχή σου στρέφεται στην προοπτική σου, αλλά και στις ανάγκες κάποιου σημαντικού για σένα ανθρώπου. Αυτό, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των πραγμάτων αφού τώρα τελευταία ήσουν κυρίως εστιασμένη στα δικά σου σχέδια. Μπορεί να αισθανθείς καταβεβλημένη.

Δίδυμοι
Η σημερινή έκλειψη είναι μέρος ενός συνόλου εκλείψεων που σε βοηθούν να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης. Αυτό το σετ των εκλείψεων ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και συνεχίζεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αυτή η συγκεκριμένη έκλειψη σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις προθεσμίες, θέματα φυσικής κατάστασης ή θέματα οργάνωσης. Οι συνειδητοποιήσεις και οι αποκαλύψεις τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σε παρακινήσουν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ισορροπημένη. Οι επόμενες εβδομάδες επίσης είναι δυνατές για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν.

Καρκίνος
Οι επιρροές στον χάρτη σου συνεχίζουν να μεταμορφώνουν την κοινωνική σου ζωή, τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις πρωτοβουλίες σου. Η σημερινή έκλειψη Σελήνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγκη σου για αναψυχή, ρομαντισμό και δημιουργική έκφραση. Κάτι που έχεις αμελήσει και τώρα σου υπενθυμίζεται η σημασία τους. Τα συναισθήματα είναι ισχυρά με τόσους ανθρώπους γύρω σου να διεκδικούν την προσοχή σου. Ο επαναπροσανατολισμός είναι μια καλή ιδέα και αυτή η έκλειψη τον προκαλεί. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις ή ειδήσεις γύρω από τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι ή τις δημιουργικές αναζητήσεις.

Λέων
Αυτήν την εποχή δίνεις έμφαση στην καριέρα σου και εστιάζεις στην κατεύθυνση της ζωή σου. Εάν αισθάνεσαι λίγο εκτός ισορροπίας, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβραδύνεις και να αποφύγεις να ενεργείς παρορμητικά. Δώσε προσοχή στις προοπτικές και τις αποκαλύψεις αυτής της εβδομάδας. Η σημερινή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και φέρνει συνειδητοποιήσεις. Συναισθήματα που έχεις συγκρατήσει ή δεν έχεις ακόμα αναγνωρίσει, είναι αδύνατο να τα αγνοήσεις τώρα. Γεγονότα και αποκαλύψεις θα ανοίξουν τελικά τον δρόμο για βελτιώσεις στη ζωή σου.

Παρθένος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα των επικοινωνιών και των μεταφορών σου. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, ιδέες και αλλαγές στη νοοτροπία ή τη στάση σου. Πρόσεξε την παρορμητική έκφραση, αλλά δώσε βάρος στα συναισθήματα και τη διαίσθηση σου. Το γράψιμο, η μάθηση, η δημοσιότητα και η προώθηση είναι θέματα που φτάνουν σε σημείο καμπής. Αυτή η έκλειψη σου υπενθυμίζει να συνδεθείς με τα αληθινά σου συναισθήματα σχετικά με αυτά που μαθαίνεις, επικοινωνείς και μοιράζεσαι. Τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα έντονα, αλλά η ψυχική ενέργεια μπορεί να προκαλέσει σύγχυση τουλάχιστον προς το παρόν.

Ζυγός
Χάνεσαι στις επιδιώξεις σου αυτές τις μέρες και ίσως χρειαστεί να πάρεις μια ανάσα αυτές τις μέρες. Οι πεποιθήσεις σου γύρω από τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου, οι προσωπικές αξίες και τα ταλέντα σου αποτελούν θέμα σκέψης τώρα, με μια έκλειψη Σελήνης που συμβαίνει στον τομέα των πόρων σου. Σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα σου και να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις που σε οδηγούν σε μια ισχυρότερη αίσθηση ασφάλειας. Πάρε τον χρόνο σου πριν πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και προσπάθησε να κατανοήσεις τα συναισθήματα που έρχονται ωμά και ακατέργαστα στην επιφάνεια τώρα.

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να έχεις μια συναισθηματική αφύπνιση αυτήν τη βδομάδα. Η αλήθεια που αντιμετωπίζεις αφορά σε κάτι που σε απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά δεν έχεις αναγνωρίσει ακόμα ή προσέξει πλήρως. Τα συναισθήματα είναι έντονα, ειδικά γύρω από ένα προσωπικό θέμα ή μια στενή σχέση. Παρά τον ενθουσιασμό, μπορεί να νιώθεις κουρασμένη. Οδεύεις προς μια σημαντική αποκάλυψη, πιθανώς σχετική με τα συναισθήματα σου για κάποιον, την εικόνα σου ή τον προσωπικό σου αντίκτυπο. Έχεις επικεντρωθεί πολύ σε άλλους ανθρώπους στη ζωή σου και κάνεις τις σχέσεις σου πιο δυνατές και ευτυχισμένες.

Τοξότης
Η εστίαση σου στην ευεξία, την εργασία και τις καθημερινές ρουτίνες συνεχίζεται, αλλά η σημερινή έκλειψη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για ένα διάλειμμα. Αυτή η έκλειψη υπογραμμίζει ενέργειες που φαίνεται να φέρνουν την ανάγκη σου για ξεκούραση στην επιφάνεια, παρά τις απαιτήσεις της δουλειάς. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις την υπερβολική σκέψη. Η έκλειψη φέρνει προβληματικές περιοχές στο προσκήνιο ώστε να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή και να σταματήσουν να αποσυντονίζουν τη ζωή σου. Απόφυγε να μιλήσεις πολύ νωρίς για ένα θέμα.

Αιγόκερος
Τα συναισθήματα είναι έντονα και σε καθοδηγούν σήμερα με μια έκλειψη Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας την κοινωνική σου ζωή, τις αναζητήσεις ευτυχίας, τις συναναστροφές με φίλους. Τα συναισθήματα σου για κάποιον, για μια σχέση ή γενικά για την κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι καθοριστικά τώρα, φτάνοντας σε ένα σημείο καμπής. Τελικά αυτή η έκλειψη φέρνει ισχυρές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Τα γεγονότα τις επόμενες βδομάδες τείνουν να σε ωθούν σε ένα πιο αυθεντικό μονοπάτι. Επίσης, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προβληματικές περιοχές που θα οδηγήσουν τελικά σε καλύτερες επιλογές.

Υδροχόος
Συνεχίζει να υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, των οικιακών θεμάτων και των προσωπικών θεμελίων, αλλά η σημερινή έκλειψη Σελήνης σε βοηθά να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του έξω κόσμου. Ευθύνες ή προβλήματα που έχουν παραμεληθεί ή παραβλεφθεί έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν την προσοχή σου. Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις την πορεία της ζωής σου και είναι μια πειστική προτροπή για να διευθετήσεις τη λεπτή ισορροπία μεταξύ σπιτιού και εργασίας στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Οι αναταραχές στη δουλειά, που σχετίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και την τρέχουσα πορεία που ακολουθείς για να τους φτάσεις, ανακατεύονται με αυτήν την έκλειψη και ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές.

Ιχθείς
Τα ενδιαφέροντα σου, οι καθημερινές σου υποθέσεις και οι σπουδές ή η μάθηση συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ωστόσο η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να σου δείξει που η ζωή σου έχει ξεφύγει από την ισορροπία, λόγω αυτής της εστίασης, δημιουργώντας καταπιεσμένη συναισθηματική ενέργεια. Αυτή η έκλειψη σε προτρέπει να εντάξεις περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή σου, υπενθυμίζοντας σου να διευρύνεις τις δεξιότητες και γνώσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες έντονες στιγμές ή ανυπομονησία και βιασύνη σε καταστάσεις που δεν πρέπει. Ώρες ώρες ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου και δεν το αξίζει πραγματικά.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top