Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

at 12:09 πμ
167

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα παραμορφώνει τις αντιλήψεις, κάνει τις επικοινωνίες αναξιόπιστες και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα υπάρξουν ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν σήμερα, να θυμάσαι όμως ότι προσωρινά το τοπίο είναι ομιχλώδες και δεν βλέπεις καθαρά. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για την αλήθεια μιας κατάστασης, ίσως τώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Κάτι που είναι ευχάριστο στο παρόν, μπορεί στη συνέχεια να είναι απογοητευτικό. Αργότερα σήμερα μια διέλευση Αφροδίτης – Δία μπαίνει στο παιχνίδι και σε βοηθάει να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τη φαντασία η οποία μπορεί να είναι ευχάριστη, μπορεί όμως και να σε παρασύρει. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως είναι καλύτερο να αφήσεις τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις για αργότερα που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους. Προς το παρόν οι ευσεβείς πόθοι τείνουν να θολώνουν μια κατάσταση. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο ελαφρύ και παρουσιάζεις τον εαυτό σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θετικότητα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις μια κατάσταση. Υπολόγισε ότι η σύγχυση σχετικά με τη γενικότερη κατεύθυνση της καριέρας σου, μπορεί να παίξει με το μυαλό σου και να μπερδέψει τις προσωπικές σου επιλογές. Αν κυνηγάς ένα όνειρο που σε κουράζει, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ένα όνειρο υποτίθεται ότι σε κάνει ευτυχισμένη και προσπάθησε να προσαρμόσεις ανάλογα τις προσδοκίες σου. Το δεύτερο μισό της μέρας επηρεάζεται από μια χαρούμενη όψη Αφροδίτης – Δία που ενθαρρύνει μια ευχάριστη παράκαμψη από τη ρουτίνα.

Καρκίνος
Είσαι πιο ευαίσθητη απ’ ότι συνήθως σε κοινωνικό επίπεδο το πρώτο μισό της ημέρας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επίγνωση των τρωτών σου σημείων. Προσπάθησε ωστόσο να μην αφήσεις τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες να θολώσουν την κρίση σου. Αυτά τα συναισθήματα οφείλονται σε ένα τετράγωνο της Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Η ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι έντονη και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στη συνέχεια, οπότε να είσαι καλή με τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Δία.

Λέων
Οι αναμνήσεις ή τα όνειρα μπορούν να σε παρακινήσουν και να σε οδηγήσουν σε νέες αντιλήψεις σχετικά με μια τρέχουσα κατάσταση. Ωστόσο το πού βρίσκεσαι σε ένα θέμα ή με κάποιον μπορεί να αποτελεί ένα σημείο σύγχυσης. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που προβληματίζεσαι και μπορεί να είσαι σε μια άβολη ψυχική κατάσταση. Εάν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα ίσως νιώσεις την αβεβαιότητα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να μην δεσμευτείς. Αργότερα σήμερα μια όψη επίσης της Αφροδίτης με τον Δία είναι ελαφριά και διασκεδαστική.

Παρθένος
Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας και φέρνει μια μικρή απογοήτευση, αν δεν έχεις δει κάποιον, μια σχέση ή μια κατάσταση, καθαρά. Υπάρχει η τάση να επιτρέπεις στους κοινωνικούς περισπασμούς να παρεμβαίνουν στις φιλοδοξίες σου. Οι προσδοκίες των άλλων είναι είτε πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές. Σήμερα αυτή η τάση μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου απόλαυση. Στόχευσε στο να αφήσεις πίσω σου ψευδαισθήσεις και απόφυγε να αφήνεις τη σύγχυση στην προσωπική σου ζωή να επηρεάζει τα καθήκοντα ή τις ευθύνες σου. Ευτυχώς καθώς κυλά η μέρα μπορεί να αξιοποιήσεις τις τονωτικές ενέργειες που σου προσφέρονται μέσω ενός εξαγώνου Αφροδίτης – Δία.

Ζυγός
Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να δείξει κάποια ασάφεια που παρεμβαίνει στην προσωπική σου απόλαυση το πρώτο μισό της ημέρας. Η αβεβαιότητα γύρω από την εργασία, τα καθήκοντα ή τα προγράμματα σου μπορεί να είναι μέρος αυτού. Είσαι πιο συμπονετική, αλλά κάπως ευάλωτη τώρα, εάν έχεις επενδύσει πολύ συναισθηματικά σε μια ιδέα ή πεποίθηση. Φρόντισε τον εαυτό σου μαζί και τους άλλους, χωρίς όμως δεσμεύσεις και ενοχές. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις σε πρακτικά ζητήματα σήμερα, καθώς η σκέψη σου είναι πιο δημιουργική. Αργότερα σήμερα οι ενέργειες γίνονται πιο θετικές και απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων.

Σκορπιός
Αν τώρα έχεις επενδύσει συναισθηματικά σε κάτι, μπορεί να μην είσαι ο καλύτερος κριτής της κατάστασης. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας είναι δύσκολο να δεις καθαρά ένα άτομο ή μια σχέση. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να λάβεις μια σταθερή δέσμευση από κάποιον ή σαφής απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. Οπότε είναι καλύτερο να μην λάβεις τελικές αποφάσεις αυτήν τη στιγμή και να περιμένεις λίγο. Τείνουμε να παρερμηνεύουμε καταστάσεις σήμερα, ακόμα κι εσύ μιας και παρεμβαίνει το συναίσθημά σου. Η διάθεση σου ωστόσο φτιάχνει όσο περνούν οι ώρες.

Τοξότης
Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υπογραμμίζει την ανάγκη σου να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Ο διελεύσεις στο πρώτο μισό της ημέρας καταρρίπτουν τα όρια. Εάν έχεις δώσει πάρα πολλά ή πολύ λίγα σε μια κατάσταση θα νιώσεις τώρα την ανισορροπία. Ίσως δυσκολεύεσαι να δεις ένα άτομο ή ένα θέμα αντικειμενικά και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά μέσα σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε μια δημιουργική αναζήτηση.

Αιγόκερος
Οι προσδοκίες σου από τους άλλους μπορεί να αποδειχθούν λάθος στο πρώτο μισό της ημέρας με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να επηρεάζει. Μερικά πράγματα είναι στον αέρα και ίσως είναι καλύτερο να αποδεχτείς αυτήν την ιδέα προς το παρόν. Η αβεβαιότητα εκεί που περίμενες ζεστασιά μπορεί σήμερα να σε απογοητεύσει. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, αλλά απόφυγε να εναποθέσεις όλες τις ελπίδες σου σε κάτι. Αφιέρωσε χρόνο για να καταλήξεις σε συμπεράσματα, καθώς ο χρόνος μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη δοκιμή μιας θεωρίας ή μιας αντίληψης.

Υδροχόος
Ενώ η μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου ενθαρρύνει μια αίσθηση τάξης σήμερα, με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες απαιτητικές  καταστάσεις. Αυτή η διέλευση καθιστά προσωρινά δύσκολο να δει ξεκάθαρα τους άλλους ή τα σχέδια σου. Το να παίρνεις ένα ρίσκο ή να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα πρόβλημα μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα υπό αυτήν την επιρροή. Επιδίωξε να επενδύσεις την καρδιά σου σε κάτι που έχεις και αγαπάς, αντί να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε κάτι απρόσιτο προς το παρόν.

Ιχθείς
Η επιθυμία σου για ασφάλεια, άνεση και ηρεμία είναι ιδιαίτερα έντονη με τη Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την αντίληψη σου για τα πράγματα και τους ανθρώπους που αγαπάς, το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη ή να λαχταράς κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Είσαι επίσης ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ανισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις τα συναισθηματικά άκρα και αφιέρωσε χρόνο για να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Εξερεύνησε τις ρίζες κάθε δυσαρέσκειας που προκαλείται σήμερα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top