Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

at 12:09 πμ
191

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Κάνεις προσπάθεια να φροντίσεις το σπίτι, την οικογένεια και τη δουλειά σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για συγκέντρωση και αφοσίωση γι’ αυτό και γίνεσαι ιδιαίτερα παραγωγική. Συνεχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο το παρελθόν και σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για να βγάλεις κάποιο νόημα από τις πρόσφατες σκέψεις. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα κομμάτι του παζλ που λείπει σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή δίλημμα. Σήμερα σου είναι εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Ο Κρόνος σχηματίζει μια ευχάριστη γωνία με τη θεά της δέσμευσης και της αφοσίωσης, βοηθώντας σε να δεις τις προτεραιότητες σου.

Ταύρος
Είσαι συμπονετική και ανεκτική, χαίρεσαι να εμπιστεύεσαι τους άλλους. Υπάρχει έντονη ενέργεια μαζί σου που υποστηρίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Είσαι πρόθυμη να εξυπηρετήσεις με κάποιον τρόπο τους ανθρώπους της ζωής σου, κάτι που κάνει καλό στην ψυχή σου. Νιώθεις καλά κάνοντας το καθήκον σου, κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης. Η μέρα είναι δυνατή για την οικοδόμηση σχέσεων με φίλους ή συνεργάτες. Είσαι σε μια ιδιαίτερα παραγωγική φάση και απόλυτα αφοσιωμένη σε ένα εγχείρημα ή ένα άτομο.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για να δουλέψεις σκληρά και να απολαύσεις το αίσθημα της παραγωγικότητας. Μπορείς να κερδίσεις ένα πλεονέκτημα τώρα στην καριέρα σου ή να καταλήξεις σε μια ισχυρότερη θέση ή σε ένα πιο ισχυρό σχέδιο για την επίτευξη των στόχων σου. Το να είσαι γενναιόδωρη και υποστηρικτική στους άλλους ίσως είναι το σημείο κλειδί σε αυτό. Η προσωπική σου εμπειρία, αλλά και η διαίσθηση σου βοηθάνε τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια δυνατή μέρα για να εμπνευστείς νέες ιδέες και να αναζητήσεις περισσότερο νόημα στις εμπειρίες σου. Μπορεί να ενθουσιαστείς πολύ και να επενδύσεις σε ένα εγχείρημα σήμερα. Η αφοσίωση και η απόλυτη εστίαση σε αυτό θα φέρει τεράστια πρόοδο. Υπάρχει ωραία ροή ενέργειας ανάμεσα σε σένα και τους φίλους και τους συναδέλφους σου. Η ανεκτικότητα, η φιλανθρωπία και η γενναιοδωρία είναι θέματα που σε απασχολούν στην κοινωνική σου ζωή. Η ικανοποίηση έρχεται από τη βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εκπληκτικές για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να εργαστείς σε ένα εγχείρημα που φέρνει χρήματα ή να προσπαθήσεις να βρεις κάτι χαμένο ή κρυμμένο. Η καριέρα και η φήμη σου ενισχύονται σήμερα. Κάποιος έχει ανάγκη τη βοήθειά σου και θα την προσφέρεις. Κάτι σου θυμίζει τις δεσμεύσεις σου με ευχάριστο τρόπο. Αισθάνεσαι υπέροχα όταν εργάζεσαι σε ένα έργο ή μια προσπάθεια που έχει σχεδιαστεί για να έχει διάρκεια.

Παρθένος
Αν εστιάσεις και αφοσιωθείς, μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα από ότι συνήθως σήμερα. Είσαι σε εξαιρετική θέση να συνεργαστείς με άλλους για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Αν στη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή σε μια φιλία, αφήσεις και κάτι να πέσει κάτω, να ξέρεις ότι αυτό θα ενισχύσει πολύ τη σχέση σας -και θα νιώσεις υπέροχα! Ίσως υπάρξει μια σύγχυση στα μελλοντικά σου σχέδια, στα οράματά σου, στους στόχους σου και στο που πηγαίνεις.

Ζυγός
Είσαι απόλυτα απορροφημένη σε αυτό που κάνεις σήμερα. Απολαμβάνεις την αποδοχή των άλλων και την κατανόηση των αναγκών σου. Αφιερώνεις χρόνο για να βοηθήσεις τους άλλους. Είναι μια έντονη περίοδος για δουλειά και έρευνα. Η εστίαση σε κάτι δημιουργικό μπορεί να κάνει θαύματα και νιώθεις ότι έχεις βρει τον σκοπό σου. Η αφοσίωση που δείχνεις σε ένα άτομο σου ανταποδίδεται και νιώθεις πολύ όμορφα.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις αυξάνουν τη δημιουργικότητα σου. Απολαμβάνεις τη σύνδεση με τους άλλους, τους κατανοείς καλύτερα κι αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση. Γενικότερα, το να πιστεύεις στους δικούς σου ανθρώπους, σου δίνει δύναμη. Σήμερα επίσης η παραγωγικότητα σου είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Συνήθως το βρίσκεις πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό το να κάνεις πράγματα μόνη σου, σήμερα όμως η ομαδική εργασία είναι ευεργετική.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σου δίνουν τη δύναμη να καταβάλεις πρόσθετη προσπάθειας στην εργασία. Απολαμβάνεις το να εξυπηρετείς τους ανθρώπους που αγαπάς κι αυτό σου δίνει δύναμη. Κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων κι αυτό έχει ευνοϊκά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου. Αφοσιώνεσαι απόλυτα σε κάτι συγκεκριμένο και  σημειώνεις πρόοδο. Η αυτοπειθαρχία έρχεται πιο φυσικά από το συνηθισμένο.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν τις επικοινωνίες σου. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να εκφράσεις την πίστη σου σε κάποιον, αλλά και για να προσφέρεις τη βοήθειά σου αν χρειαστεί. Οι σημερινές διελεύσεις επίσης βοηθούν να συντονίσεις τον εαυτό σου σε δημιουργικές αναζητήσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Η εστίαση σε ένα ιδιαίτερο έργο ή σε μια εγκάρδια συζήτηση μπορεί να είναι ικανοποιητική σήμερα.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την εργασία, την έρευνα και τη φυσική σου κατάσταση. Το κίνητρο για βελτίωση και πρόοδο είναι μαζί σου και αυτό σε τροφοδοτεί. Μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα από τα συνηθισμένα όταν είσαι αφοσιωμένη. Στο επίκεντρο είναι η συγχώρεση και η αποδοχή στις σχέσεις, ιδιαίτερα με την οικογένεια, αλλά αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες σχέσεις. Είναι πιο εύκολο να παραβλέψεις μικρά προβλήματα και να δεις την αξία των συνδέσεων σου συνολικά. Η εστίαση στην οικογένεια ή σε ένα πρακτικό έργο μπορεί να ανακουφίσει το άγχος.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εξαιρετικές για προσωπική έλξη και αυτοβελτίωση. Σου αρέσει πολύ να βοηθάς τους άλλους, κυρίως παρέχοντας τους συμβουλές. Μπορείς επίσης να είσαι οδηγός ή μεσολαβητής σήμερα, καθώς είσαι πρόθυμη να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια ή να εκφράσεις την αφοσίωση σου στις σχέσεις σου. Καλωσορίζεις μια αίσθηση τάξης και οργάνωσης στις καθημερινές υποθέσεις. Απολαμβάνεις τα ενδιαφέροντά σου και επικεντρώνεσαι στους στόχους σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top