Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 15 Απριλίου 2023

at 12:09 πμ
249

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα κινήσου δημιουργικά και μην παραιτείσαι από τους στόχους και τα όνειρα σου. Η σύνδεση ή μια καλή επαφή με την οικογένεια ή έναν καλό φίλο λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη από συναισθηματική υποστήριξης ή από έναν άνθρωπο που μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Ετοιμάσου για αλλαγές, ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Οι κοινές επιθυμίες σας, σας εξασφαλίζουν μια όμορφη και ξέγνοιαστη μέρα και μια καλή αυριανή. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να μην κλειστείς στο σπίτι. Ευχάριστες εκπλήξεις σε κάνουν να παίρνεις τα πάνω σου.

Ταύρος
Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου και να συνδυάσεις την κατάνυξη της ημέρας με την ξεκούραση και απόλαυση σου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημα σου. Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφο σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, έστω κι αν χρειαστεί να κάνει ο καθένας τις δικές του υποχωρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τα συναισθήματα μοναξιάς σου με το να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι
Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα και τους στόχους σου με άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου και λίγο ως πολύ ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα βγεις και πιο πλούσια σε εμπειρίες ακούγοντας τους. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον σύντροφο σου. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να νιώσετε πιο κοντά στην αγάπη. Εσύ που είσαι μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις.

Καρκίνος
Σκέψου τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να πάρεις τις πιο συμφέρουσες για σένα αποφάσεις. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να λάβεις μέρος σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς απ’ τα άγχη και να απολαύσεις τη μέρα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται λίγη δουλίτσα από μέρους σου. Τα περιμένεις όλα έτοιμα κι αυτό, σ’ αυτή τη φάση δεν είναι εφικτό. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να φέρει στον δρόμο σου.

Λέων
Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και κάποιων μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό απ’ το φανταστικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου διευκολύνοντας τα πράγματα στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα σου να πείθεις και να επηρεάζεις με τις απόψεις και τον λόγο σου. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βράδυ Ανάστασης απόψε γι’ αυτό δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Παρθένος
Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης επίλυσης προβληματικών καταστάσεων αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου δίνοντας περισσότερη έμφαση στην αγάπη.  Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και κινητοποιήσου. Το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει στο παρελθόν δεν οδηγεί πουθενά και σου ρίχνει τη διάθεση.

Ζυγός
Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή ενός προβλήματος μπορεί να είναι βασική προϋπόθεση για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Αν το προηγούμενο διάστημα ένιωσες αποδιοργανωμένη, είναι καιρός να συγκεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι έχεις την ευχέρεια να περάσεις όμορφα και λίγο διαφορετικά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά και εμφανισιακά, γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα εισβάλλει στη ζωή σου.

Σκορπιός
Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Δείξε τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφο σου και γιατί όχι τις αδυναμίες και τις ευαισθησίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε περίπτωση, άνοιξε τους την καρδιά σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές και η σύγχυση που ήταν κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και θα καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

Αιγόκερος
Ο οικογενειακός σου τομέας γίνεται το απόλυτο επίκεντρο σήμερα. Μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου, φρόντισε να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να δώσεις λύσεις στα θέματα σπιτιού που εκκρεμούν. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί αποστάσεις. Άλλαξε στάση απέναντι του και μην ξεσπάς επάνω του κάθε συναισθηματική σου ανασφάλεια. Η μέρα απαιτεί και δημιουργεί αγάπη και σύνδεση. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου για μια ακόμα φορά. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Το απωθημένο σου δεν αποκλείεται να επανέρθει ή να δώσει σημάδια ζωής.

Υδροχόος
Θέλεις να προστατεύσεις σήμερα την ιδιωτική σου ζωή γι’ αυτό και φαίνεται να επιδιώκεις τη μοναξιά και την απομόνωση. Θέλεις να χαλαρώσεις, να απελευθερωθείς και να ξεκουραστείς. Αν κάποιοι σου παραπονεθούν πως δεν είσαι ιδιαίτερα προσιτή, μην νιώθεις τύψεις. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να μην πληγωθεί κανένας από τους δυο. Μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς ή με τον τρόπο που θα ήθελες.

Ιχθείς
Μια ανάσα καθαρού αέρα ή μια διαφυγή απ’ τη ρουτίνα είναι ότι χρειάζεσαι σήμερα και αύριο, γι’ αυτό και επίλεξε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Τα συναισθήματα ενοχής και την ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους θα πρέπει να τα μετριάσεις.  Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και δώσε μια πνοή ανανέωσης. Μια απόδραση συνιστάται και λόγω των ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που περιμένεις εναγωνίως να ξέρεις ότι καταφτάνουν.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top