Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

at 12:09 πμ
222

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ενώ μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία νωρίς σήμερα, θωρείς φυσικό να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους καθώς η μέρα προχωρά. Λαχταράς περισσότερη διασκέδαση. Η φιλική ενέργεια κυριαρχεί και είναι μια καλή στιγμή για συντροφιά. Οι συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από προσωπικά ενδιαφέροντα είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο η Αφροδίτη μόλις έχει μετακομίσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 7/5 έχεις μια ισχυρότερη ανάγκη για ένα αίσθημα ασφάλειας στη ζωή σου.

Ταύρος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου αναδεικνύει τους ευρύτερους στόχους σου. Ενώ το πρωί μπορεί να προκαλέσει αρκετή ανησυχία, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση όσο προχωρά η μέρα. Εκπέμπεις καλή ενέργεια και τείνεις να προσελκύεις θετική προσοχή ως αποτέλεσμα. Είσαι πιο άνετη για να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα των πόρων σου, όπου θα παραμείνει έως τις 7/5 κι έρχεσαι σε επαφή περισσότερο με τα συναισθήματα, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κατανοήσεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση και τις θεμελιώδεις ανάγκες σου.

Δίδυμοι
Η ανάγκη σου να παρατηρήσεις και να στοχαστείς είναι σε πλήρη ισχύ σήμερα. Επεξεργάζεσαι τις πρόσφατες εμπειρίες σου, αλλά επίσης ελκύεσαι από καταστάσεις που εμπλέκουν τα συναισθήματα σου και σε απορροφούν. Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο ζώδιο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 7/5, και αυτός ο υπέροχος κύκλος σε συνδέει με τις δυνάμεις έλξης σου. Εκφράζεσαι πιο ελεύθερα και οι άλλοι το παρατηρούν. Το να απολαμβάνεις και να περιποιείσαι τον εαυτό σου μπορεί να φανεί έντονα. Τις τελευταίες εβδομάδες με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να κράτησες τα συναισθήματα ιδιωτικά ή μακριά. Τώρα μπορεί να αισθάνεσαι ότι ξεκινάς έναν νέο κύκλο στον έρωτα ή υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην ευχαρίστηση και την αγάπη.

Καρκίνος
Οι άλλοι γοητεύονται από τις ιδέες και την ευφυΐα σου σήμερα. Απόφυγε να σκέφτεσαι υπερβολικά και να συλλογίζεσαι πράγματα που χειρίζονται καλύτερα με την καρδιά. Οι ενέργειες του σημερινού πρωινού μπορεί να φαίνονται χαοτικές ή πιεστικές, αλλά όσο περνούν οι ώρες το κλίμα αποκαθίσταται. Υπάρχει κάτι ωφέλιμο ή πολύτιμο που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και είναι πιο εύκολο να εξαφανίσεις τις διαφορές με τους άλλους. Ωστόσο η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 12ο οίκο σου και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και τρέχοντα συναισθήματα.

Λέων
Αν χρειάζεσαι υποστήριξη η σημερινή μέρα είναι καλή για να την αποκτήσεις. Υπάρχει η τάση μικρά προβλήματα να εμφανίζονται νωρίς σήμερα, αλλά όσο κυλούν οι ώρες τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Το να φροντίζεις τις λεπτομέρειες και να δίνεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικές προτεραιότητες ή στην υγεία σου μπορεί να σε ικανοποιήσεις περισσότερο. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της φιλίας σου όπου θα παραμείνει έως τις 7/5, φέρνοντας θετική ενέργεια στην κοινωνική σου ζωή και στις δραστηριότητες δικτύωσης. Κερδίζεις περισσότερη ικανοποίηση μέσω δραστηριοτήτων με άλλους. Το να δίνεις στους φίλους σου περισσότερο χώρο και ελευθερία είναι σημαντικό τώρα.

Παρθένος
Οι πρωινές ενέργειες μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι ανήσυχη. Μπορούν επίσης να τραβήξουν την προσοχή σου σε προβληματικές περιοχές που χρειάζονται τη φροντίδα σου. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες, η διάθεση σου βελτιώνεται. Η Σελήνη περνά στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου και είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να απολαύσεις και να εκτιμήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Έχεις επενδύσει συναισθηματικά και νοητικά στις εγκάρδιες επιδιώξεις σου. Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όπου θα παραμείνει έως τις 7/5 και απολαμβάνεις περισσότερο τον καθορισμό των στόχων σου. Οι κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω επαγγελματικών συναλλαγών ή δραστηριοτήτων τις επόμενες βδομάδες.

Ζυγός
Παρά την τάση να εμφανίζονται μικροπροβλήματα από νωρίς, η μέρα είναι πολύ πιο άνετη καθώς περνούν οι ώρες. Αναζητάς εξοικείωση και ησυχία με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα. Η επίλυση των διαφορών έρχεται απίστευτα φυσικά μέσω συζητήσεων. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 9ο οίκο σου και η επιθυμία για νέες εμπειρίες σε καλεί. Είναι ένας υπέροχος κύκλος για πιο ελεύθερη έκφραση και απόλαυση και διαρκεί μέχρι τις 7/5. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για δραστηριότητες προώθησης, εκδόσεις και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή η διέλευση σε ενισχύει και σε υποστηρίζει σε επίπεδα γοητείας, έλξης και ισορροπίας τις επόμενες βδομάδες.

Σκορπιός
Μια αντίθεση Σελήνης – Άρη νωρίς σήμερα μπορεί να σε βρει να νιώθεις κάπως αποσυνδεδεμένη, καθώς μπορεί να σε προειδοποιήσει για ένα προβληματάκι που αναδύεται ξανά στην επιφάνεια και χρειάζεται την προσοχή σου. Ωστόσο η μέρα εξομαλύνεται όμορφα καθώς προχωράει. Η περιέργεια σου σε παρασύρει σε νέες εμπειρίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και ενδιαφέρεσαι πιο ενεργά για να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με άλλους. Μπορεί να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια άλλων. Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα της οικειότητας σου και μέχρι τις 7/5 είσαι σε καλή κατάσταση για να προχωρήσεις λίγο βαθύτερα, να δεσμευτείς με κάποιον, ένα έργο ή τον εαυτό σου.

Τοξότης
Έχεις την τάση να θέλεις να μείνεις σε κάτι σταθερό σήμερα αντί να πρωτοπορείς ή να καινοτομείς. Τα συναισθήματα σου είναι σταθερά με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στις φυσικές και άνετες ανάγκες σου. Απόφυγε να αντιδράς αμυντικά νωρίς σήμερα. Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα της συνεργασίας σου και μέχρι τις 7/5 είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς με τους άλλους. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις χρήσιμους ανθρώπους στη ζωή σου ή να ενισχύσεις μια στενή σχέση.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου κι εσύ αναζητάς κανάλια για να εκφραστείς. Ενώ μπορεί να υπάρξει λίγη ενέργεια ώθησης νωρίς σήμερα, όσο περνούν οι ώρες η μέρα γίνεται δυνατή για να συνδεθείς με άτομα ή έργα που αγαπάς. Οι συζητήσεις είναι εμπνευσμένες και λαχταράς τη συμμετοχή. Ωστόσο βρίσκεις ευχάριστες δουλειές με την Αφροδίτη τώρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, για μια διαμονή μέχρι τις 7/5. Αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος για να φέρει αρμονία στην καθημερινή σου ζωή και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τη δουλειά ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Η δουλειά και η γοητεία συνδέονται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί επίσης να σου αρέσει ιδιαίτερα να υποστηρίζεις και να βοηθάς τους άλλους.

Υδροχόος
Με τη σημερινή Σελήνη χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ή χώρο για να επεξεργαστείς, να αφομοιώσεις, να θεραπεύσεις και να χαλαρώσεις. Η παύση του πολυάσχολου προγράμματος σου είναι πιο κατάλληλη τώρα, εάν μπορείς να το διαχειριστείς. Προς το παρόν έχεις την τάση να κρατάς χαμηλό προφίλ αλλά η επίλυση προβλημάτων είναι φυσική. Το να συζητάς πράγματα με τους αγαπημένους σου μπορεί επίσης να είναι δυνατό και θετικό. Ωστόσο η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 5ο οίκο σου και έτσι αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να απολαύσει τον εαυτό σου τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τις 7/5 όπου θα παραμείνει σ’ αυτόν τον τομέα είναι ένας κύκλος πιο διασκεδαστικός και παιχνιδιάρικος.

Ιχθείς
Ενώ μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία νωρίς σήμερα θεωρείται φυσικό να εστιάζεις σε μακροπρόθεσμους στόχους καθώς η μέρα προχωρά. Η θετική ενέργεια κυριαρχεί και είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου. Οι συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από προσωπικά ενδιαφέροντα είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο η Αφροδίτη μόλις έχει μετακομίσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένεια σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 7/5, έχεις μια ισχυρότερη ανάγκη για ένα αίσθημα ασφάλειας στη ζωή σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top