Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

at 12:09 πμ
340

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια σημαντική ιδέα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σημαντικό μονοπάτι με το σημερινό πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο. Μπορεί επίσης να δεις ένα παλιό πρόβλημα με μια καινούρια ματιά. Γενικά η σημερινή μέρα φέρνει νέα ενέργεια στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Είναι ευκαιρία να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σου που θα ενισχύσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Βλέποντας ένα παλιό πρόβλημα με έναν άλλο τρόπο μπορείς να οδηγηθείς σε νέα ξεκινήματα με μακροχρόνιες προοπτικές και δυνατότητες. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο τους πόρους σου, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των αντικειμένων και των ταλέντων. Αντιμετώπισε την αναβλητικότητα σου στα εργασιακά. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, λάβε υπόψη σου τα σημάδια που λαμβάνεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Είναι μια σημαντική στιγμή για να επιδιώξεις τους προσωπικούς στόχους σου, να εκφραστείς ανεξάρτητα και να φροντίσεις τις ανάγκες σου. Αρχίζεις να βλέπεις πρόσφατες αποφάσεις ή σχέδια κάτω από ένα άλλο πρίσμα και πιο αισιόδοξα. Προσπάθησε να ξαναβρείς τον έλεγχο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Απόλαυσε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου σε γενικές γραμμές εξελίσσεται όμορφα με αρετές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η μέρα σε προκαλεί να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και να φροντίσεις περισσότερο την ψυχική σου ισορροπία. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις ένα μυστικό ή να αντιμετωπίσεις ένα παλιό pattern συμπεριφοράς με καινούρια ματιά. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην πιάνεσαι από μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες προκαλούν το ενδιαφέρον σου για την προσωπική σου ευτυχία, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει περισσότερο αντίκτυπο από ότι συνήθως, για αυτό θα πρέπει αν είσαι προσεκτική σε αυτά που λες. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε τις κόντρες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Παρθένος
Είσαι σε φάση να τσεκάρεις ξανά πρόσφατα επιχειρηματικά έργα, αποφάσεις ή ιδέες σου αυτές τις μέρες. Η σκέψη και ο προβληματισμός για την κατεύθυνση της ζωής ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου μπορεί να φέρει καρπούς. Δείξε υπευθυνότητα στα όσα έχεις αναλάβει επαγγελματικά. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και μην λες ή κάνεις πράγματα που δεν πρέπει.

Ζυγός
Δώσε προσοχή σε νέες πληροφορίες και ιδέες που σου έρχονται τώρα. Μπορεί να υπάρξει μια νέα κατανόηση των προηγούμενων θεμάτων που τελικά τροφοδοτούν επιτυχημένα νέα σχέδια και αρχές. Η μέρα ενθαρρύνει το πνεύμα σου να αναπτυχτεί και να επεκταθεί πέραν του συνηθισμένου. Απόφυγε νέες συμφωνίες στα εργασιακά. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό προς το παρόν. Όποιος θέλει πραγματικά κάτι, επιμένει.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα μπορεί να πυροδοτήσει την επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα αίσθημα δυσαρέσκειας που θα σε οδηγήσει σε αλλαγές. Κάποιες αποκαλύψεις ή εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο σου και ανάλαβε τις δικές σου ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες δημιουργούν ισορροπία στις σχέσεις σου. Μπορεί να σημειωθεί μια νέα αρχή σε μια σημαντική σου σχέση. Γενικότερα, αυτές τις μέρες η συντροφικότητα, οι ανάγκες σου και οι στόχοι σου στον τομέρα αυτό, βρίσκονται στο επίκεντρο. Προστάτευσε τις επαγγελματικές σχέσεις σου από την ένταση της στιγμής ή από πιθανές διαφωνίες. Η συντροφική σου ζωή περνά από ένα μεγάλο τεστ. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην δεσμεύεσαι σε καταστάσεις που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί.

Αιγόκερος
Από σήμερα ανοίγει ο δρόμος για βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, καθώς νέες ιδέες που έχεις τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς προς το σωστό δρόμο. Υπάρχει η ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα πριν κάνεις μια νέα αρχή. Καθημερινές ευθύνες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να γίνεσαι φορτική.

Υδροχόος
Για να ανοίξεις τον δρόμο σε ένα νέο ξεκίνημα μετά τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί να φροντίσεις κάποια ημιτελή σχέδια. Αυτά τα έργα ή οι ενώσεις που σε εμποδίζουν να εκφράσεις τον αυθεντικό, δημιουργικό εαυτό σου ενδέχεται να τεθούν υπό έλεγχο. Η μέρα σου στα εργασιακά εξελίσσεται ικανοποιητικά. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κυρίως πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αν φλερτάρεις μέσα στον εργασιακό χώρο σου κάνε το με διακριτικότητα.

Ιχθείς
Εάν δεν έχεις αποφασίσει για την έναρξη ενός έργου, μια κίνηση ή μια προσωπική αλλαγή, η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Προς το παρόν στόχευσε στη στρατηγική και στον προγραμματισμό. Κάποιες εκκρεμότητες στα εργασιακά επανέρχονται και μάλιστα ιδιαίτερα απαιτητικές. Γκρίνιες και ξεσπάσματα δεν βοηθούν στο να σταθεροποιηθεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ελκύει επικίνδυνα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top