Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

at 12:09 πμ
398

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα συμβαίνει σήμερα, υπενθυμίζοντας σου να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου. Οι ευφάνταστες ή δημιουργικές δραστηριότητες είναι πιο ελκυστικές. Μπορεί χρειαστεί να κάνεις μια προσωπική θυσία ή να βοηθήσεις κάποιον. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στα πρακτικά σου θέματα, η φαντασία σου είναι σε πλήρη άνθιση. Ο στόχος σου είναι να συνδεθείς με τα όνειρα σου, για αυτό αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Η απελευθέρωση της αγανάκτησης και η αποδοχή, ιδιαίτερα σχετικά με θέματα του παρελθόντος που εξακολουθούν να σε απασχολούν, μπορεί να είναι χρήσιμα αυτήν τη στιγμή.

Ταύρος
Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα ψευδαισθήσεων με τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη σου για σύνδεση σε βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να φροντίσεις τους άλλους, ίσως πάλι να είσαι εσύ αυτή που θα αναζητήσεις την υποστήριξη. Ταυτόχρονα μπορεί να συνειδητοποιήσεις προβληματικά σημεία μιας σχέσης. Ευτυχώς είναι μια εποχή μεγάλων ονείρων για μακροχρόνια ευτυχία. Αυτές οι μέρες μπορεί να περιλαμβάνουν κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς παλεύεις με τις προσδοκίες σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να σχεδιάσεις ή να ονειρευτείς σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η συμφιλίωση με το παρελθόν σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις φιλοδοξίες σου. Δεν αφήνεις τα μικρά προβλήματα να σε επηρεάσουν, προτιμώντας να κοιτάξεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση, τα όνειρα, η φαντασία και τα ιδανικά σου έρχονται στο προσκήνιο. Αυτή η ετήσια σύνοδος σε εμπνέει να κάνεις μεγάλα όνειρα. Έχει επίσης έναν τρόπο να φωτίζει τους υψηλότερους στόχους σου, ευνοώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά όχι απαραίτητα την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος
Μια ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα συμβαίνει σήμερα, πολλαπλασιάζοντας τη φαντασία. Αυτή η διέλευση προάγει την απελευθέρωση της έντασης και της αγανάκτησης, καθώς και την αγκαλιά της συμπόνιας. Ευνοείται η εκμάθηση νέων πραγμάτων, οι νέες εμπειρίες και προοπτικές. Ταξίδια, αλλά και οικονομικές ιδέες μπορεί να προκύψουν με ασυνήθιστους τρόπους. Το να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές περιπέτειες. Αν και είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτή σε νέα συναισθήματα, προσπάθησε να κρατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος, καθώς ονειρεύεσαι πολύ. Διαχειρίσου τις προσδοκίες σου.

Λέων
Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα, φωτίζοντας τις επιθυμίες και τις πνευματικές σου ανάγκες -ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τις σχέσεις. Αν έχεις νιώσει έλλειψη σε οικείο επίπεδο αυτό μπορεί επίσης να μεγεθύνεται. Ίσως υπάρξουν ερωτήματα σχετικά με τα όρια ή σύγχυση σχετικά με τους κοινόχρηστους πόρους που μπορεί να απαιτούν κάποια επαγρύπνηση. Σκέψου ότι αν έχεις επενδύσει πραγματικά σε κάτι μπορεί να είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά αυτές τις μέρες. Υπάρχει μια τάση να ξεφεύγεις πέρα από τα λογικά όρια κι αυτό μπορεί να πιέσει τα πράγματα τόσο ώστε να μην αποδώσουν καρπούς.

Παρθένος
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει τα θέματα της φαντασίας, των ονείρων και της δημιουργικότητας. Βλέπεις τα πράγματα και τους ανθρώπους με διαφορετικό βλέμμα. Είναι καλύτερο να προσέχεις την ωραιοποίηση των καταστάσεων ή των ανθρώπων που εξαντλούν την ενέργεια σου αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχει μια τάση να παρερμηνεύονται τα λόγια ή οι πράξεις. Το δύσκολο είναι να τεθούν όρια. Η λαχτάρα για κάτι περισσότερο στις σχέσεις σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα, αν αισθάνεσαι έλλειψη σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο αυτή η διέλευση θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μαγική σύνδεση με κάποιον. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που αναγνωρίζεις τι λείπει ή τι θέλεις από τις σχέσεις σου.

Ζυγός
Μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη για κάτι διαφορετικό ή ιδιαίτερο στη ζωή σου που θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας παρατάσσονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα μπορούσες να νιώσεις την επιθυμία να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου στην πράξη. Το να βοηθάς τους άλλους  μπορεί να είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Για αυτό δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να υποστηρίξεις τους άλλους.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα μεγεθύνοντας τα όνειρα σου. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τα συναισθήματα και να φέρει στην επιφάνεια συγκεκριμένες ανάγκες, που είχες αγνοήσει. Είναι μια όψη που επηρεάζει έντονα τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και μπορεί αυτή να είναι μια περίοδος σημαντικών συνειδητοποιήσεων. Θα υπάρξει ένα αίσθημα ηρεμίας και θα συνειδητοποιήσεις αν κάτι σου λείπει και τι είναι αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς τις πτυχές του Ποσειδώνα είναι να εργαστείς για να φτιάξεις τη δική σου ευτυχία, αντί να στραφείς σε άλλους να σου τη δώσουν ή να στη φτιάξουν.

Τοξότης
Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου και πάλι σήμερα. Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, νιώθεις έντονα την επιθυμία για καλύτερες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί επίσης να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή που απελευθερώνεις αρνητικά ή πνιγμένα συναισθήματα και απολαμβάνεις περισσότερη συμπόνια. Ο Ήλιος αναδεικνύει προβλήματα που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Μπορεί να αναζητάς μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού. Η τεχνική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να μην τραβήξει τόσο μεγάλη προσοχή όσο τα δημιουργικά στοιχεία τώρα. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με τις πνευματικές ανάγκες και τα όνειρα σου. Μπορείς να επικοινωνείς με ιδιαίτερα δημιουργικούς τρόπους και οι ιδέες για στρατηγικές μάρκετινγκ ή προώθησης ξεχωρίζουν πλέον ως μοναδικές. Αυτή η διέλευση έρχεται ως μια υπενθύμιση για να επιβραδύνεις και να ακούσεις τις ανάγκες σου. Ενώ ο Ποσειδώνας διεγείρει τη δημιουργικότητα, μπορεί επίσης να μπερδέψει ή να θολώσει τα όρια και θα πρέπει να προσέξεις για πιθανές λανθασμένες επικοινωνίες.

Υδροχόος
Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις ή τα ιδανικά σου βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση από το συνηθισμένο και είναι μια καλή στιγμή να συνδεθείς μαζί τους. Αλλά μπορεί επίσης να δώσεις περισσότερη προσοχή σε τομείς που έχεις παραμελήσει ή σε έχουν απογοητεύσει. Ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση θα καταλάβεις τι αλλαγές πρέπει να κάνεις. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φωτίζει την επιθυμία σου για πιο ιδανικές συνθήκες. Μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή για δημιουργικές ιδέες.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν το ζώδιο και τον κυβερνώντα πλανήτη σου τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια πραγματική ώθηση. Αποπνέεις μια θετική, αισιόδοξη και ευχάριστη αύρα σήμερα που σε κάνει αγαπημένη στους άλλους. Η έμφυτη συμπονετική και ιδεαλιστική φύση σου έρχεται έντονα στο προσκήνιο. Ο Ήλιος αναδεικνύει τα όνειρα και τα ιδανικά σου με την ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις τρόπους για να συνδεθείς. Διαφορετικά μπορεί να ονειρευτείς κάτι νέο που να αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες σου. Εάν έχεις παραμελήσει τις πνευματικές σου ανάγκες, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αισθάνεσαι περισσότερη λαχτάρα και επιθυμείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Πηγή

Σχετικά

Back to top