Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

at 12:09 πμ
242

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Έχεις θετική ενέργεια μαζί σου για να επικοινωνήσεις, να σχεδιάσεις και να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα μοτίβα σήμερα. Ακόμα κι αν χρειαστεί λίγο περισσότερη οργάνωση από το συνηθισμένο, σίγουρα θα σου βγει σε καλό. Η ζεστασιά στις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου για κάτι. Η ημέρα σου δίνει τα κίνητρα να είσαι παραγωγική. Οι επιρροές είναι εξαιρετικές για την επίλυση ενός προβλήματος, κυρίως μέσω της συνομιλίας με έναν έμπιστο φίλο ή τον σύντροφο.

Ταύρος
Είσαι σε θέση να υποστηρίξεις, να προστατεύσεις ή να υπερασπιστείς έναν φίλο ή συνεργάτη σήμερα. Επίσης, θα απολαύσεις ιδιαίτερα τη συντροφιά κάποιου. Στην πραγματικότητα υπάρχει έντονη ενέργεια που σε εμπνέει, έχεις καινούριες ιδέες και το μυαλό σου είναι ανοιχτό για να μάθεις από τους άλλους. Υποστηρικτικές και ευχάριστες συνδέσεις μπορούν να γίνουν τώρα. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν ή να αλλάξεις αντιλήψεις σχετικά με μια κατάσταση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα κι εσύ δίνεις περισσότερη προσοχή στο να καλύψεις τις εκφραστικές σου ανάγκες. Συνολικά είναι μια καλή μέρα για να κάνεις επαφές και συνδέσεις ή να αφιερώσεις χρόνο στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Επικεντρώσου σε αυτά που έχεις, σε αυτά που μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις ή να μεταποιήσεις κι αυτό θα αυξήσει την αίσθηση αφθονίας που υπάρχει στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις πως σχετίζονται οι άλλοι μαζί σου, αλλά κι εσύ με εκείνους και να αλλάξεις κάτι αν χρειαστεί.

Καρκίνος
Τα οικεία πράγματα γύρω σου, καθώς και η ευχάριστη ρουτίνα, σε ενδυναμώνει σήμερα. Ενώ είσαι περίεργη και λαχταράς κάποια πνευματική διέγερση, ταυτόχρονα έχεις την τάση να θέλεις να ελέγξεις και να χειριστείς τα πράγματα με ασφάλεια. Μπορείς τώρα να συνδυάσεις δημιουργικά την ηρεμία με τη διασκέδαση. Οι ενέργειες εξυψώνουν τις σκέψεις σου και εμπνέουν μια αίσθηση πραγματικής προόδου. Χρήσιμες συμβουλές μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου για αυτό κράτησε τα αφτιά σου ανοιχτά.

Λέων
Μπορείς να συνδεθείς με τη διαίσθηση σου πολύ εύκολα σήμερα, καθώς είναι μια στιγμή που κάτι από μέσα σου είναι έτοιμο να αξιοποιηθεί. Έχεις ενέργεια κι αυτό σε βοηθά στην επίλυση ενός συναισθηματικού σου προβλήματος ή στο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε κάποιο σχέδιό σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και η περιέργεια σου είναι έντονη. Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις προτεραιότητες όταν έχεις αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Αναζητάς λίγη σταθερότητα και είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις τρόπους για να αφήσεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές, ίσως μέσα από γήινες, ήρεμες δραστηριότητες. Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν επίσης την κοινωνικότητα και μπορείς να κερδίσεις πολλά από τη συνεργασία και την επαφή με τους άλλους. Το να μάθεις κάτι ωφέλιμο είναι πολύ πιθανό και ο ενθουσιασμός για τα έργα και τα ενδιαφέροντα σου έρχεται πολύ πιο εύκολα.

Ζυγός
Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι σκέψεις σου πρέπει να αλλάξουν ώστε να υπάρξει πραγματική πρόοδος και οι σημερινές ενέργειες ευνοούν αυτό ακριβώς. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και πλαίσιο. Οι εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας σήμερα. Είσαι ανοιχτή στη συμβολή των άλλων και σε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις. Ταυτόχρονα η δική σου σκέψη μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και οι επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις επιχειρήσεις μπορούν να πάνε ιδιαίτερα καλά.

Σκορπιός
Με τη σημερινή Σελήνη μπορεί να νιώσεις ισχυρότερη την επιθυμία να αποσυρθείς από υπερβολικά απαιτητικές ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Χρειάζεσαι ξεκούραση και χρόνο για προβληματισμό. Το να αποστασιοποιηθείς λίγο και να καθαρίσεις το μυαλό σου μπορεί να φέρει λύσεις και νέες ιδέες. Σειρά έχουν σημαντικές συναισθηματικές ανακαλύψεις. Ακόμη κι με ένα δύσκολο προσανατολισμό, είναι μια καλή μέρα για να εκφραστείς και να δημιουργήσεις κάτι νέο. Δείξε κατανόηση στον εαυτό σου ή στον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να νιώσεις καλύτερα σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά στον τομέα της φιλίας σου, στρέφοντας την προσοχή σου στην κοινωνική σου ζωή και τις προσωπικές δραστηριότητες. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τους στόχους ευτυχίας, τα ιδανικά και την ανάγκη σου για επαφή. Μπορεί να υπάρξουν καλές εμπειρίες εκμάθησης που θα σε βοηθήσουν να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ μιας κατάστασης. Μπορεί να νιώσεις μια ψυχική υποστήριξη και οι συζητήσεις προσωπικών θεμάτων σου βγαίνει πιο εύκολα. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις δεν είναι ρουτίνας και ως αποτέλεσμα καταλήγεις σε μοναδικές ιδέες ή λύσεις.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα σε βοηθούν να λύσεις ένα πρόβλημα. Φαίνεται να καταλήγεις σε λύσεις και συμπεράσματα πιο εύκολα μέσω της συζήτησης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, διεγείροντας τις επιθυμίες για επιτυχία, απόδοση και πρόοδο. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να θέσεις στόχους και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο οι συζητήσεις ξεχωρίζουν και μπορούν να είναι εξίσου αναζωογονητικές. Η συμβουλή σου μπορεί να βοηθήσει κάποιον και απολαμβάνεις τη βοήθεια που δίνεις.

Υδροχόος
Είσαι σε καλή φάση στα επαγγελματικά σου και δουλεύεις με χαλαρούς ρυθμούς. Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την πρακτική πλευρά των πραγμάτων, την αποτελεσματικότητα και το εάν τα πράγματα είναι εφαρμόσιμα μακροπρόθεσμα. Βλέπεις σημαντικά μοτίβα ειδικά σε θέματα εργασίας και υγείας. Το κλειδί για να κάνεις πολλά αυτές τις μέρες είναι να βρεις χαρά στη διαδικασία. Φυσικά ελκύεσαι από εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα και είναι μια δυνατή μέρα για να συμπληρώσεις μερικά κενά. Είναι επίσης μια καλή μέρα να κοιτάξεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ιχθείς
Είναι μια δυνατή περίοδος για δημιουργική σκέψη και εφαρμογή των ιδεών σου. Οι συμβουλές σου προς τους άλλους μπορεί να είναι χρήσιμες. Μπορεί να δεις μια νέα προοπτική στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Η σύνδεση με κάποιον μέσω ιδεών ή πεποιθήσεων μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι ενέργειες σήμερα σταθεροποιούν την αυτοπεποίθηση και τις προοπτικές σου, καθώς έχεις την τάση να αισθάνεσαι αισιόδοξα για το μέλλον. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη εστίαση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top