Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

at 12:09 πμ
213

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις μικρές αλλαγές που οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις. Βλέπεις εύκολα τομείς που θα ωφεληθούν από προοδευτικές προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένων έργων και συμπεριφορών. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτές τις μέρες. Είναι καιρός να αναπτύξεις νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σου. Είναι επίσης μια στιγμή για προοδευτικές προσεγγίσεις στα οικονομικά σου.

Ταύρος
Ίσως επιθυμήσεις μια παράκαμψη από τη συνηθισμένη ρουτίνα σήμερα. Αισθάνεσαι δυναμική και πιο πρόθυμη να εξερευνήσεις νέες ιδέες. Οι άλλοι σε αναζητούν για συζήτηση και είναι πιο προσεκτικοί απέναντι σου. Μπορείς να βιώσεις περισσότερη συναισθηματική διαύγεια αφού μοιραστείς τις σκέψεις ή τα συναισθήματα σου με έναν φίλο. Μια νέα ή ανανεωμένη φιλία μπορεί να αποτελέσει για σένα έμπνευση. Η όψη Ουρανού – Ήλιου σε γεμίζει με ελπίδες και σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι
Θα μπορούσαν να υπάρξουν ασυνήθιστες ευκαιρίες για να προωθήσεις ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ενδιαφέρον σήμερα και αύριο. Οι δημόσιες ή επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουν μια ωραία προοδευτική ροή και οι άνθρωποι, τα αφεντικά ή ακόμη και οι οργανισμοί τείνουν να είναι πιο πρόθυμοι ή ευέλικτοι. Είναι μια καλή μέρα για να αποκτήσεις έναν σύμμαχο, να τονώσεις τη φήμη σου ή να ενισχύσεις μια σχέση με αποδοχή. Το να ακολουθείς πολύ προσεκτικά τους κανόνες σήμερα μπορεί να επαναφέρει χαμένες ευκαιρίες.

Καρκίνος
Είσαι πιο συντονισμένη με την επιθυμία σου για νέες εμπειρίες, μάθηση και ενθουσιασμό. Μπορεί να μάθεις νέα πράγματα σήμερα και διευρύνεις το μυαλό των αγαπημένων σου προσώπων με τις ιδέες και τα συναισθήματα σου. Προκύπτουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση. Μπορεί να είναι μια περίοδος δημιουργίας συμμαχιών μέσω των σπουδών σου ή των διαφορετικών σου δραστηριοτήτων. Η όψη Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει σήμερα και αύριο μπορεί να σε εμπνεύσει. Αυτή επίσης μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για ενίσχυση της κοινωνικής και ψυχικής ενέργειας.

Λέων
Δώσε χρόνο στους πειραματισμούς αν θέλεις να έχεις καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα με λίγη ένταση, η καρδιά σου ανοίγει καθώς η μέρα προχωρά. Μπορείς να καταλήξεις σε εξαιρετικά συμπεράσματα και να αναπτύξεις ωραίες ιδέες όταν δεν ακολουθείς όλους τους κανόνες ή την πεπατημένη. Αυτό οφείλεται σε μια επικείμενη διέλευση Ήλιου – Ουρανού που ενθαρρύνει νέες προσεγγίσεις. Είναι μια ισχυρή επιρροή για θέματα καριέρας, σχέσεων, πιθανά με εκπληκτικές νέες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Παρθένος
Επειδή μπορείς εύκολα να μπεις στα παπούτσια των άλλων με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου, οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις είναι εξαιρετικές. Συχνά βρίσκεσαι σε ευχάριστη συμφωνία με εξίσου σημαντικούς άλλους. Σήμερα και αύριο είσαι ανοιχτή σε αλλαγές και το να ευθυγραμμιστείς με τους άλλους που κοιτάζουν το μέλλον, μπορεί να είναι εξαιρετικά ωφέλιμο τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για εμπειρίες που ανοίγουν το μυαλό και για συναρπαστικές αποκαλύψεις. Είναι μια εποχή του χρόνου που οι άνθρωποι συνεισφέρουν περισσότερο στη ζωή σου ή εσύ δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στη συνεισφορά τους.

Ζυγός
Η έντονη προσωπικότητα σου σε συνδυασμό με την απίστευτη αποφασιστικότητα σου, γίνονται τα ισχυρά σου όπλα για να θέσεις νέους κανόνες στα εργασιακά. Η τόλμη και το θάρρος σου καθώς και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες αυξάνονται Φρόντισε απόψε τον ερωτικό σύντροφο σου και δείξε του τα συναισθήματα σου. Είναι καιρός να του αναγνωρίσεις τη στήριξη του. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου. Αναλώνεσαι άδικα σε αδιέξοδες καταστάσεις, νέες ή παλιές.

Σκορπιός
Σήμερα και αύριο είναι ιδανικές μέρες για να ονειρευτείς, για να εμπνευστείς και για να στραφείς σε διαφορετικά θέματα ή ενδιαφέροντα. Νέες προσεγγίσεις στις σχέσεις είναι χρήσιμες και λίγη επιπολαιότητα μπορεί να ενισχύσει τη σύνδεση. Εκφράζεσαι πιο ελεύθερα και παιχνιδιάρικα, δημιουργώντας ευκαιρίες. Ορισμένοι τομείς της ζωής σου χρειάζονται χώρο και εξερεύνηση και η απαλλαγή από κάποιους κανόνες ή προσδοκίες βοηθά στη βελτίωση τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές με τα χόμπι, τον ελεύθερο χρόνο, τα παιδιά, την αγάπη, τον ρομαντισμό και τη συνεργασία. Οι συγκυρίες σου υπενθυμίζουν ότι η ερωτική σου ζωή είναι ζωντανή και υποσχόμενη.

Τοξότης
Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στις οικογενειακές υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες. Απολαμβάνεις τις ελευθερίες που σου προσφέρει η αποδοχή και η υποστήριξη. Προσθέτεις “νοστιμιά” στη ζωή και τη δουλειά σου ή τις ρουτίνες σου στο σπίτι. Μπορεί να είσαι τολμηρή, να κοιτάς το μέλλον στον οικιακό κόσμο και τα εργασιακά προβλήματα είναι πιο εύκολο να επιλυθούν. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι γύρω σου ανοίγονται ευκολότερα ή σου αφήνουν τον χώρο να κάνεις τα δικά σου.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο ενθαρρύνουν το βλέμμα προς το μέλλον. Είναι καιρός να απολαύσεις τη διαδικασία της σκέψης, του μυαλού και νέους τρόπους σύνδεσης, καθώς έχεις μια αίσθηση προόδου και ευγνωμοσύνης. Εκτιμάς την ευκαιρία να πειραματιστείς και να εκφράσεις τα πιο μοναδικά σου χαρακτηριστικά. Αισθάνεσαι λίγο πιο ανάλαφρη και πιο αισιόδοξη. Η ευελιξία φέρνει τις περισσότερες ανταμοιβές με τις τρέχουσες διελεύσεις και ο πειραματισμός είναι πιο φυσικός. Οι αλληλεπιδράσεις είναι είναι αναζωογονητικές.

Υδροχόος
Η διορατικότητα σε ένα πρακτικό θέμα -ειδικά σε οικονομικό, μπορεί να έρθει όταν δεν το περιμένεις. Κάνοντας ένα μικρό βήμα πίσω σε ένα πρόβλημα μπορεί να φέρει μια φυσική λύση, ήπια. Μπορείς να κάνεις μικρά βήματα προς την επίτευξη ενός ισχυρότερου αισθήματος ασφάλειας τώρα, καθώς είσαι πιο ανοιχτή σε πιθανότητες. Είναι καιρός να προσεγγίσεις την οικογενειακή σου ζωή, τα οικονομικά και τις εσωτερικές σου υποθέσεις με ανανεωτικούς τρόπους και να κάνεις βελτιώσεις που οδηγούν στην αίσθηση ότι διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο.

Ιχθείς
Ο κόσμος σε εκτιμά περισσότερο απ’ ότι συνήθως και στο εκδηλώνει σήμερα. Ο Ήλιος και ο Ερμής αυτήν τη στιγμή στο ζώδιο σου σχηματίζουν πτυχές που ενισχύουν τη γοητεία σου, ιδιαίτερα μέσω των επικοινωνιών και των ιδεών σου. Οι συμφωνίες έρχονται εύκολα σήμερα. Ταυτόχρονα ανατρέπεις τη ρουτίνα σου ή προσεγγίζεις κάποιον με τον οποίο θέλεις να συνδεθείς. Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει σήμερα και αύριο είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς σε βοηθά να δεις ποια είναι τα στοιχεία αυτά στη ζωή σου που σε κρατάνε πίσω.

Πηγή

Σχετικά

Back to top