Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 έως 12 Μαρτίου 2023)

at 5:21 μμ
339

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να ξεκινήσεις την εβδομάδα με λίγο μειωμένη ενέργεια και με λίγη απαισιοδοξία. Όμως οι μέρες περιλαμβάνουν την Πανσέληνο στις 7/3, που απαιτεί να οργανώσεις καλά τον χρόνο και τις προτεραιότητες σου με βαθμό αναγκαιότητας και σημαντικότητας. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια για να συγκεντρωθείς, προκειμένου να αποφύγεις λάθη που θα μπορούσαν να είναι καθοριστικά. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά έξοδα, καθώς εύκολα θα μπορούσες να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Η παρορμητικότητα σου μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λόγια σου, καθώς μπορεί άθελα σου να πληγώσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου υπόσχεται ευκαιρίες και εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν θετικά και ριζικά τη ζωή σου.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τη βδομάδα σου, φέρνοντας κάποια προβληματάκια στην καθημερινότητα, αλλά και τη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου. Κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή αλλαγές απρόβλεπτες, ίσως χρειαστούν την υπομονή και διαύγεια σου. Ωστόσο βάζεις στόχο τη σταθεροποίηση στη ζωή σου και είσαι έτοιμη να διαχωρίσεις το συναίσθημα από τη λογική. Σε αυτήν την περίπτωση η αντιμετώπιση των τρεχουσών ευθυνών σου, αλλά και η λήψη αποφάσεων γίνεται πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Η Αφροδίτη σταθεροποιεί τη συναισθηματική σου ζωή. Η επιθυμία σου να καλύψεις τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε μια δέσμευση, αρκεί να μην παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Όμως να θυμάσαι πως θα κάνουν ενδιαφέροντα πρόσωπα την εμφάνιση τους στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και έχει μια θετική επιρροή επάνω σου. Νέοι στόχοι, όνειρα και επιθυμίες κερδίζουν το ενδιαφέρον σου και ανεβάζουν την ενέργεια σου. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Πάρε τον έλεγχο των επαγγελματικών σου υποθέσεων στα χέρια σου και μην βασίζεσαι τόσο στη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας φέρνουν νέες ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η Αφροδίτη ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αναταραχή στη συναισθηματική σου ζωή, καθώς οι δικές σου ανάγκες ίσως και οι καταπιεσμένες, κερδίζουν έδαφος και γίνονται προτεραιότητα σου. Ευνοεί βέβαια εσένα που είσαι μόνη, αλλά αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις.

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βγεις από το λήθαργο, να αναλάβεις δράση και να στοχεύσεις ψηλότερα. Επαναξιολογείς καταστάσεις και έχεις τη διαύγεια να κρίνεις τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Διαπραγματεύσιμη είναι η οικονομική σου κατάσταση και οι τυχόν εκκρεμότητες σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες στα επαγγελματικά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Δέξου νέες προτάσεις και δείξε τις πραγματικές ικανότητες σου χωρίς να φέρεσαι προκλητικά. Με στόχο σου την εξέλιξη και την επιτυχία και προχωρώντας ένα βήμα τη φορά θα καταφέρεις περισσότερα. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Σε γενικές γραμμές η Αφροδίτη λειτουργεί σταθεροποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή ένα νέο ειδύλλιο είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων
Οι ενέργειες δηλώνουν πως έχεις μια δραστήρια και ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά σου, ευνοώντας οικονομικές διαπραγματεύσεις και ολοκαίνουρια επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Μια συνεργασιακή σχέση ισχυροποιείται αυτήν τη βδομάδα και οι ρυθμοί ανεβαίνουν μαζί με τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως την παρορμητικότητα και κάποιες στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Στόχος σου είναι να προχωρήσεις μπροστά, να αποκτήσεις συμμάχους και να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Η Αφροδίτη δίνει ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδανική για όνειρα και σχέδια. Μοιράσου τις ανάγκες, τις αγκαλιές μαζί του και μην διστάσεις να δώσεις υποσχέσεις που πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να τηρήσεις. Για σένα που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά και καλά. Νέα ειδύλλια και νέοι έρωτες πιθανά να προέρχονται από τον εργασιακό χώρο σου.

Παρθένος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και το ξεκίνημα της εβδομάδας λειτουργεί βοηθητικά για τις οικονομικές κυρίως υποθέσεις σου. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, απαλλάξου από παλιά αγχωτικά βάρη και κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου, προκειμένου να δεις και να εισπράξεις τις ανταμοιβές των προσπαθειών σου. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα στα επαγγελματικά και οι συζητήσεις θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μια νέα πρόταση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον γι’ αυτό μην διστάσεις να πεις “ναι” βάζοντας και τους δικούς σου όρους. Φιλοσοφείς αλλιώς τον έρωτα γι’ αυτό και προσθέτεις το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρά τον εγωισμό σου καταφέρνεις να εξομολογηθείς, να υποσχεθείς και να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φέρνει μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή έναν νέο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Ζυγός
Η εβδομάδα σε βοηθά να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Για αυτό ξεκίνησε τη με χαμόγελο, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια και η παραγωγικότητα σου αυξάνονται όμως καταφέρνεις να εξοικονομήσεις και προσωπικό χρόνο ξεκούρασης και απόλαυσης. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητα σου για αυτό και καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να δείξεις και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Μια πιθανή νέα συνεργασία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης ανάδειξης. Η Αφροδίτη ανεβάζει τη σεξουαλική σου διάθεση και την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη διάθεση σου, σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις μια επανασύνδεση αν αυτό επιθυμείς, καθώς και το να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πιθανά προέρχονται μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον.

Σκορπιός
Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να στοχεύσεις και να πιστέψεις στα όνειρα και σχέδια σου. Η ενέργεια σου ανεβαίνει κατακόρυφα, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τονώσεις τον οργανισμό σου μέσα από την ξεκούραση και την αυτοφροντίδα. Οι γρήγοροι ρυθμοί στα επαγγελματικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, γι’ αυτό μην χάνεις τον έλεγχο. Ένα ενδεχόμενο προαγωγής και αναγνώρισης εκμεταλλεύσου το σωστά και αποκόμισε τα οικονομικά οφέλη. Η Αφροδίτη ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και πλέον νιώθεις την ανάγκη να θέσεις και να χτίσεις γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης σε απομακρύνει από επιπόλαιες γνωριμίες και ανούσιο φλερτ.

Τοξότης
Η εβδομάδα και οι όψεις της τονώνουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, φέρνοντας τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και κυρίως αυτά που αφορούν στον εαυτό σου. Είναι καιρός επιτέλους να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον βάλεις σε προτεραιότητα. Οι πνευματικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι διευρύνονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς νέα καθήκοντα και νέες προτάσεις φαίνονται δελεαστικές και διατίθεσαι να τα υπηρετήσεις. Περιόρισε την τάση αναβλητικότητας που είναι δεύτερη φύση σου και δείξε συνέπεια. Μια άκρως ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα έχεις μπροστά σου που εμπεριέχει πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν κάνεις δηλώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να κλείσεις παλιά, αδιέξοδα κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά. Ένας καινούριος έρωτας σου έχει στήσει καρτέρι.

Αιγόκερος
Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στα οικονομικά και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Νέες ιδέες ή επιθυμίες γίνονται εντονότερες βάζοντας σε στη διαδικασία αναζήτησης τρόπων πραγματοποιήσης τους. Η δημιουργική σου διάθεση στα επαγγελματικά και οι πρωτοποριακές ιδέες σου αναγνωρίζονται αυτήν τη βδομάδα και βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε συνεργάτες και ανώτερους. Μια νέα πρόταση ή συνεργασία προσπάθησε να την προσαρμόσεις στα μέτρα των δικών σου συμφερόντων. Στιγμές έντασης ή διαφωνιών αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σου. Αν και διακατέχεσαι από μια τάση εσωστρέφειας, ο ερωτικός σύντροφος σου καταφέρνει να σε κάνει να ανοιχτείς και να εκφραστείς ευκολότερα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην εβδομάδα σου. Αν και λίγο διστακτικά απολαμβάνεις το φλερτ και δίνεις την ευκαιρία να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις καθοριστικές και δυναμικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου και τη βελτίωση της ζωής σου. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. Κάποια θέματα ή οι ρυθμοί στα εργασιακά δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις να κλονιστούν οι συνεργασιακές σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση των οικονομικών σου. Μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου και μην παρασύρεσαι σε αγορές που δεν επείγουν. Εύνοια στα συναισθηματικά δημιουργεί η Αφροδίτη. Έχεις μια τάση ή και επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια και να εξασφαλίσεις το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να γυρίσεις σελίδα, να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος και πιθανά τις όποιες ενοχές και λάθη σου και να προχωρήσεις μπροστά. Ευκαιρίες να είσαι βέβαιη πως σου δίνονται.

Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αλλάζει τις προτεραιότητες δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να εξασφαλίσεις περισσότερη άνεση και να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με δική σου πρωτοβουλία θέτεις σε εφαρμογή τις αλλαγές και τις ιδέες σου στα εργασιακά οι οποίες αντικειμενικά ενθουσιάζουν. Η επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου βοηθώντας να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έχεις τη διάθεση να βάλεις στην άκρη τις συναισθηματικές ανασφάλειες σου και να ανοιχτείς περισσότερο στον ερωτικό σύντροφο σου. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και προσθέτει νέους θαυμαστές στο καρνέ σου. Τα μέσα δικτύωσης, όσο κι αν τα υποτιμάς, σου δίνουν τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top