Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάρτιος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου

at 6:45 μμ
344

Κι όμως, φτάσαμε Μάρτιο! Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο νέος μήνας θα είναι σχετικά ήρεμος, καθώς δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, αλλά και στην καθημερινότητα σου. Όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τα σχέδια σου, ωστόσο θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις λογαριασμούς και να δημιουργήσεις αποθεματικό για το μέλλον. Η αύρα σου γοητεύει και η αλήθεια είναι πως γίνεσαι περιζήτητη στον εργασιακό χώρο σου. Οι προτάσεις είναι έκπληξη, ωστόσο δεν θα ήταν κακό να μην βιαστείς σε τίποτα χωρίς να κάνεις τις αντιπροσφορές σου. Έχεις μαζί σου αυτήν τη στιγμή τόσο την Αφροδίτη όσο και τον Δία τον πλανήτη της επέκτασης και τα θαύματα είναι με το μέρος σου. Η Αφροδίτη θα παραμείνει μαζί σου έως τις 16/3 για αυτό ανεξάρτητα με το αν είσαι ελεύθερη ή δεσμευμένη, εστίασε στη γοητεία σου και τον αισθησιασμό. Η Πανσέληνος στη ζώνη και τον τομέα της παραγωγικότητας σου στις 7/3 σε φέρνει σε ένα σημείο καμπής σχετικά με την κορύφωση ή το τέλος σε μια κατάσταση, σχέση με μια κατάσταση εργασίας ή ένα θέμα υγείας. Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά χρησιμοποίησε τη βδομάδα που περιβάλλει αυτήν την Πανσέληνο προς όφελος σου. Επίσης μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 21/3, σου ανοίγει μια πόρτα για να κυνηγήσεις τα μεγαλύτερα σχέδια, τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σου. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στις 23/3 σου δίνει μια γεύση του τι θα επακολουθήσει στη ζωή σου τα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να είναι στη ζωή σου θα ξεθωριάσουν στο παρελθόν, καθώς προσελκύεις ισχυρές νέες συνδέσεις. Εάν διατηρείς μια σταθερή και μόνιμη σχέση μην επιτρέψεις σε κρυφούς εχθρούς και ανησυχίες να κλονίζουν τις ισορροπίες σου.

Ταύρος
Ενώ ο μήνας ξεκινά με κάπως πιο αργό και αντανακλαστικό τρόπο, ειδικά με την Αφροδίτη και τον Δία να χορεύουν στον τομέα της ξεκούρασής σου, θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πολύ κοινωνικός τόνος σε ολόκληρο τον μήνα. Η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο στις 16/3 και θα παραμείνει μαζί σου μέχρι τις 11/4. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ρομαντισμός, η ομορφιά και η ευχαρίστηση θα είναι μέρος της καθημερινότητας σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Άρης θα τροφοδοτεί επίσης τον τομέα των οικονομικών σου μέχρι τις 25/3 οπότε θα είσαι αρκετά απασχολημένη με τις δαπάνες και τις επενδύσεις σε αγορές μεγάλης κλίμακας. Μια Πανσέληνος στον τομέα του πάθους σου στις 7/3, φέρνει μια κορύφωση ή μια καμπή σε θέματα καρδιάς. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη βδομάδα που εμπεριέχει αυτό το φεγγάρι, όπου θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική για τη ζωή σου γνωριμία. Αργότερα μια νέα Σελήνη στις 21/3 σε ενθαρρύνει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να εμπιστευτείς τις επαγγελματικές σου ιδέες. Ανάλογα με το πόσο σκληρά έχεις εργαστεί και κοπιάσει, ένα ένδοξο επίτευγμα θα μπορούσε να σε ανταμείψει. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να αρχίζει να αδυνατίζει, καθώς εκτιμάς τους αληθινούς φίλους και όχι απλώς ένα ευρύ δίκτυο. Η ερωτική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές ευχαρίστησης ή και έκπληξης.

Δίδυμοι
Το σύμπαν και ο μήνας αλλάζει την πορεία σου με πολλούς τρόπους και είναι κομβικός για αυτό το ταξίδι. Τα κύρια θέματα στις αρχές του μήνα περιστρέφονται γύρω από την κοινωνική σου ζωή λόγω του Δία και της Αφροδίτης, που φέρνουν χαρά και μαγεία στις φιλίες και τις σχέσεις σου, καθώς και στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Αυτός ο μήνας, ειδικά πριν από τις 16, είναι μια καλή περίοδος για να παρακολουθήσεις εκδηλώσεις, να δικτυωθείς ή να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης, ο πλανήτης του σεξ, της ενέργειας και της ορμής θα ολοκληρώσει την εξαιρετικά μακρά παραμονή του στο ζώδιο σου στις 25/3. Αυτό σημαίνει πως ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να σπεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να φυτέψεις τους σπόρους σου με τους οποίους θα ήθελες να χτίσεις τα επόμενα δυο χρόνια. Μετά από αυτό ο Άρης παρελαύνει στον οικονομικό σου τομέα μέχρι τις 20/5, κάτι που θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδα σου. Με την Πανσέληνος στις 7/3 ίσως χρειαστεί να παρέμβεις δυναμικά για να χειριστείς μια οικογενειακή υπόθεση, να μετακομίσεις, να ανακαινίσεις ή να διακοσμήσεις ξανά τον χώρο σου. Μια νέα Σελήνη στην κοινωνική σου ζωή στις 21/3 θα σε βοηθήσει να νιώσεις υποστήριξη και να προσθέσεις στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Τελευταία θα είναι η κίνηση του Πλούτωνα ο οποίος θα χορέψει λίγο στον τομέα της επέκτασης σου από τις 23/3 έως το καλοκαίρι και στο διάστημα αυτό πραγματικά θα έχεις έντονη την επιθυμία για μεταμορφωτικές εμπειρίες που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Με τον έρωτα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φαίνεται να παίζεις πραγματικά ένα κρυφτούλι με αποκαλύψεις αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Ένας σημαντικός μήνας που θα σε οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις εξελίσσεται μπροστά σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρεται είναι ότι θα έχεις μεγάλη επαγγελματική εύνοια ιδιαίτερα πριν τις 16/3, με την Αφροδίτη και τον Δία να περιφέρονται γύρω από αυτόν τον τομέα. Συναρπαστικές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου κι αν θέλεις πραγματικά να σημειώσεις πρόοδο είναι ο καιρός να αναλάβεις δράση. Μετά τις 16/3 η Αφροδίτη και μέχρι τις 11/4 θα εκτινάξει την κοινωνική σου ζωή στα ύψη. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, οι πιθανότητες γνωριμιών αυξάνονται κατακόρυφα. Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, περνά επιτέλους στο ζώδιο σου στις 25/ 3 όπου και θα παραμείνει έως τις 20/5. Αυτό διασφαλίζει ότι θα νιώσεις ένα κύμα δύναμης, καυσίμου και σεξ, γι’ αυτό δώσε ώθηση στη προσωπική σου ζωή. Χρησιμοποίησε αυτήν την περίοδο για να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες και να χτυπήσεις όσο το σίδερο είναι ζεστό. Μια νέα Σελήνη θα ανοίξει μια πόρτα στην επαγγελματική σου ζωή, οπότε ξεκίνησε να σχεδιάζεις στρατηγικές και να βάζεις τα κομμάτια του παζλ που ήδη έχεις στη θέση τους. Σε κάθε περίπτωση και με πολλά πλανητικά φαινόμενα, ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ένας καθοριστικός μήνας για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σου και που από αυτόν θα εξαρτηθεί η εξέλιξη σου. Παράμεινε ψύχραιμη, νηφάλια και να είσαι βέβαιη πως όχι μόνο δεν θα χάσεις, αλλά θα κερδίσεις και τα ανέλπιστα.

Λέων
Αυτόν τον μήνα θα θελήσεις να εξερευνήσεις νέες κατευθύνσεις, προσωπικά αλλά και νοητικά. Αυτό θα οφείλεται στο ότι ο Δίας και η Αφροδίτη ενισχύουν τις δυνατότητες σου για να δεις πρόοδο σε σχέση με τις προσπάθειες σου, την πνευματικότητα αλλά και τα ταξίδια. Μετά τις 16/3 η Αφροδίτη θα εκτινάξει την επαγγελματική σου εξέλιξη, ενδυναμώνοντας σε να πάρεις αποφάσεις ακόμα και να ρισκάρεις. Τώρα θα ήταν μια ισχυρή στιγμή για να φτάσεις ψηλότερα ή να αναζητήσεις την έγκριση αυτών που βρίσκονται στην εξουσία. Ο Άρης θα τελειώσει το ταξίδι του στον κοινωνικό σου τομέα έως τις 25/3, ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του σε αυτήν τη θέση θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, γιορτή, πάρτι και νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στις 7/3 γίνεται μια μεγάλη εστίαση στην οικονομική σου ζωή και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια αύξηση, μια νέα προσφορά εργασίας και μια σημαντική βελτίωση. Η νέα Σελήνη του μήνα στον τομέα επέκτασης σου δίνει ώθηση να σχεδιάσεις το πως μπορείς να αναπτυχθείς, να ευδοκιμήσεις και να προχωρήσεις σε συναρπαστικές κατευθύνσεις. Πιθανότατα το προηγούμενο διάστημα να είχες αντιμετωπίσει ένα αίσθημα μοναξιάς, σαν να ήταν ολόκληρος ο κόσμος εναντίον σου και να σε ανάγκασε να δώσεις μια δύσκολη μάχη για τα πάντα. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας φαίνεται να είναι καθοριστικός για την εξέλιξη σου, όμως κι εσύ θα πρέπει να είσαι σε διαρκή εγρήγορση. Είναι κρίμα να αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και να αφήσεις να σε κυριεύσουν οι φόβοι και ανασφάλειες σου. Ο έρωτας σε κάθε περίπτωση σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις, όμως είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις και να διεκδικήσεις την ικανοποίηση των δικών σου αναγκών.

Παρθένος
Το πρώτο θέμα που θα πρέπει να ασχοληθείς αυτόν το μήνα είναι η ανάπτυξη της εμπιστοσύνης, της οικειότητας ή του πλούτου στη ζωή σου, ιδιαίτερα πριν τις 16/3, επειδή θα έχεις την Αφροδίτη και τον Δία να εργάζονται υπέρ σου. Μετά τις 16/3 η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις με νέους τρόπους. Αυτή η τάση διαρκεί έως τις 11/4. Εάν έχεις ακολουθήσει τη σωστή προσέγγιση στις προωθήσεις, τη δόξα ακόμα και τη φήμη θα μπορούσες από εδώ και πέρα να απολαύσεις τις ανταμοιβές. Μετά τις 25/3 θα αισθάνεσαι ότι κάνεις ένα γύρω νίκης μέχρι τις 20/5, καθώς ο Άρης ζεσταίνει τον κοινωνικό σου τομέα φέρνοντας στον δρόμο σου νέες ευκαιρίες, ακόμα και ερωτικές -εάν είσαι μόνη. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο σου στις 7/3 σε φέρνει στο προσκήνιο και μπορεί να δεις μια κορύφωση σε σχέση με ένα προσωπικό στόχο ή έργο. Μια νέα Σελήνη αμέσως μετά στον τομέα της οικειότητας και του πλούτου σου θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα στον εαυτό σου. Εξέτασε το ενδεχόμενο για μια επένδυση ή την εξόφληση ενός δανείου. Με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφο σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι έχεις ανάγκη, τι εισπράττεις και τι δίνεις. Εάν είσαι μόνη, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει εντελώς. Πλέον ξέρεις τι θέλεις και πως να το διεκδικήσεις. Να είσαι βέβαιη πως οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, απλά εσύ κάποιες στιγμές δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου.

Ζυγός
Μαγικές στιγμές θα μπορούσαν να γεμίσουν τη ζωή σου αυτόν τον μήνα για πολλούς λόγους. Με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης και την Αφροδίτη τον πλανήτη της αρμονίας και της έλξης, θα διαπιστώσεις πως όλες σου οι σχέσεις είναι χαρούμενες. Αυτή είναι επίσης μια κομβική στιγμή για να κάνεις νέες γνωριμίες που μέσα από αυτές θα γνωρίσεις και θα συναντήσεις κάποιον, που θα εισβάλλει δυναμικά και ίσως καρμικά στη ζωή σου. Είσαι εξαιρετικά απασχολημένη με τα εργασιακά και τα θέματα καριέρας. Ξέρεις πως αυτό το διάστημα πρέπει να δουλέψεις σκληρά έτσι ώστε να εξασφαλίσεις μια προαγωγή, βραβεία, χειροκροτήματα ή ανταγωνιστικές προσφορές εργασίας. Η Πανσέληνος ωστόσο στις 7/3 σου υπενθυμίζει πως πρέπει να εστιάσεις στην ψυχική σου υγεία και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το δράμα στα παρασκήνια ειδικά σε σχέση με το παρελθόν ή ακόμα και με ένα μυστικό, θα μπορούσε να σε στοιχειώνει κάποιες στιγμές. Ακριβώς κάποιες τέτοιες στιγμές θα πρέπει να αποσυνδέεις τη πρίζα, να εξασφαλίζεις στον εαυτό σου χαλάρωση και περισσότερες ώρες ύπνου. Στη συνέχεια μια νέα Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου στις 21/3 ανοίγει τη πόρτα σε εσένα, αλλά και σε ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου για να κάνετε σχέδια, να μετακομίσετε ή να συζητήσετε ένα μακροπρόθεσμο όραμα. Τελευταία, ο Πλούτωνας ο πλανήτης της έντασης θα παρελάσει για λίγο στον τομέα του πάθους σου από τις 23/3 και θα σου δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Είσαι έτοιμη να βιώσεις ριζική μεταμόρφωση γύρω από την αληθινή αγάπη, τα χόμπι, τις επιθυμίες ή τη γονιμότητα και τα παιδιά. Οι καρμικές συνδέσεις σου δημιουργούν μια πραγματική δίψα για αγάπη πιο βαθιά ίσως από ποτέ.

Σκορπιός
Με μια χαρούμενη έμφαση στην παραγωγικότητα, την απασχόληση και την υγεία ξεκινάς τον μήνα, με την Αφροδίτη και τον Δία να αστράφτουν σε μια θεϊκή ευθυγράμμιση για σένα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό μέχρι τις 16/3 και είναι ιδανική η στιγμή για να εργαστείς και να χτίσεις ισχυρότερες σχέσεις με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, μέσω ανοιχτής επικοινωνίας περνώντας ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ωστόσο είναι και μια στιγμή που η ώθηση σου προς τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες θα είναι πιο δυνατή ίσως από ποτέ. Θα έχεις μια ισχυρή αποφασιστικότητα να πετύχεις αυτό που σκοπεύεις να κάνεις και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που απαιτείται για να το πραγματοποιήσεις. Το φυσικό σου χάρισμα και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσουν να δεις απτά αποτελέσματα γρηγορότερα. Τέλος, να είσαι ανοιχτή σε αλλαγές και νέες ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου αυτόν τον μήνα. Αγκάλιασε το άγνωστο και να είσαι πρόθυμη να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου. Είναι μια περίοδος ανάπτυξης και ανασχηματισμού και ταυτόχρονα είναι επίσης ένα δυνατός μήνας για να επικεντρωθείς περισσότερο στη ανακάλυψη του εαυτού σου και την προσωπική ανάπτυξη γι’ αυτό αξιοποίησε τον. Μετά τις 7/3 ο Κρόνος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι σε θέματα καρδιάς, αλλά σε ενθαρρύνει παράλληλα να παλέψεις για ότι είναι σημαντικό για σένα. Να βρεις νέους τρόπους για να δώσεις και να λάβεις αγάπη, καθώς και να γεμίσεις τη ζωή σου με περισσότερο χρώμα και έμπνευση.

Τοξότης
Αυτόν τον μήνα πολλά κοσμικά αστέρια θα ευθυγραμμιστούν και το πρώτο θέμα που θα σε χτυπήσει σαν κεραυνός θα είναι η έμφαση στον τομέα του πάθους σου με τον Δία τον πλανήτη της τύχης και τον κυβερνήτη σου, αλλά και την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αρμονίας να χορεύουν αρμονικά μέσα στα σύννεφα. Η Αφροδίτη παραμένει εδώ μέχρι τις 16/3 γι’ αυτό φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη μαγεία προς όφελος σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνη ή συνδεδεμένη. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες περιόδους εδώ και αρκετά χρόνια για την ερωτική σου ζωή. Στη συνέχεια ο Άρης θα συνεχίσει να χορεύει στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 25/3 και αυτό θα σε κάνει να εργάζεσαι για στόχους. Στη συνέχεια ο Άρης περνά στον τομέα της οικειότητας και του πλούτου σου μέχρι τις 20/5, κάτι που θα αυξήσει τη δίψα σου για εγγύτητα. Μια Πανσέληνος στον επαγγελματικό σου τομέα στις 7/3 πιθανότατα να φέρει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου. Η νέα Σελήνη στη ζώνη του πάθους σου στις 21/3, επαναφέρει την ανάγκη σου να ζήσεις τη στιγμή, να κυνηγήσεις τον ρομαντισμό και να αγκαλιάσεις τον αυθεντικό εαυτό σου. Τελευταία αναφορά θα είναι η μετατόπιση δυο ισχυρών πλανητών σε νέες αρένες. Ο Κρόνος ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής, έχει φέρει μεγάλο βάρος στον τομέα της επικοινωνίας και των ταξιδιών σου τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό λήγει στις 7/3 και θα μπορούσε να φέρει ευχάριστα νέα σχετικά με ιδέες, μάθηση, ταξίδια, μέσα ενημέρωσης ή αδέλφια το επόμενο διάστημα. Ωστόσο η οικογένεια, οι γονείς καθώς και το σπίτι και οι χώροι διαβίωσης θα μπορούσαν να γίνουν μια δύσκολη μάχη την επόμενη περίοδο. Αυτό δεν είναι για να σε τιμωρήσει, αλλά για να αφαιρέσεις ότι δεν χρειάζεσαι και να βελτιώσεις την πορεία σου προς τα εμπρός. Τέλος, ο Πλούτωνας θα χορέψει στην πνευματική σου ζωή στις 23/3 δίνοντας σου μια γεύση από τις τάσεις για τα επόμενα χρόνια. Λαμπρές ιδέες ακόμα και αυτές που μπορεί να σε τρομάξουν έχουν εξαιρετική ένταση και δύναμη. Ίσως νιώσεις λίγη ερωτική αναστάτωση οπότε μην πάρεις καμία απόφαση πριν τις 20/ 3 που τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Αιγόκερος
Το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλά γι’ αυτόν τον μήνα. Το πρώτο βασικό θα είναι η οικιακή σου ζωή, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σου εξασφαλίζουν καλά νέα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια, ειδικά μέχρι τις 16/3. Μετά από αυτό η Αφροδίτη περιστρέφεται στον τομέα του πάθους σου μέχρι τις 11/4. Αυτή είναι μια λαμπρή περίοδος ομορφιάς και μαγείας σε ότι αφορά στον ρομαντισμό, το σεξ, τη δημιουργικότητα και τη γονιμότητα -εάν είσαι μόνη. Ο Άρης μετά τις 25/3 πυροδοτεί τη ζώνη συνεργασίας σου μέχρι τις 20/5. Αυτό θα σε κάνει να δουλέψεις σκληρά με κάποιον άλλον. Η εργασία ως ομάδα θα σε πάει πολύ πιο μακριά. Η Πανσέληνος στις 7/3 θα φέρει μία κορύφωση όσον αφορά στη διερεύνηση της προοπτικής της ζωή σου. Η νέα Σελήνη στις 21/3 θα αναζωογονήσει την επιθυμία σου να κάνεις μια αλλαγή στην οικογενειακή σου ζωή. Η μετακίνηση του Κρόνου κάνει τα πράγματα πιο ακμαία και γενναιόδωρα. Αυτό διασφαλίζει το ότι θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς αρκετά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ή των έργων που σχετίζονται με την επικοινωνία. Ο Πλούτωνας θα φέρει έντονο μετασχηματισμό στο πως βλέπεις τον εαυτό σου και την αυτοεκτίμηση σου, καθώς και σχετικά με τον ποιον και τι εκτιμάς. Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Απλά απόφυγε ζήλιες, κτητικότητα και διαφωνίες.

Υδροχόος
Έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες έχεις μπροστά σου. Αυτό θα συμβεί για πολλούς διαφορετικούς λόγους, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας παρελαύνουν μέσα από την πνευματική σου ζωή. Μετά τις 16/3 η Αφροδίτη θα κοσμεί την οικιακή σου σφαίρα φέρνοντας ευχαρίστηση στο σπίτι και την οικογένεια σου μέχρι τις 11/4. Ακολουθεί ο Άρης και η χιονοστιβάδα του στον τομέα του πάθους σου μέχρι τις 25/3. Αυτό θα φέρει μια σειρά από ευκαιρίες για διασκέδαση, χόμπι, ρομαντισμό, σεξ, γονιμότατα και δημιουργικότητα. Αν είσαι μόνη, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να απελευθερωθείς και να βγεις έξω. Μετά τις 25/3 ο Άρης θα αυξήσει τον τομέα της παραγωγικότητας σου, κάνοντας σε να εργάζεσαι σκληρά σε έργα και σχέδια. Αυτή θα ήταν μια φανταστική στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια σχετικά με τη φυσική σου κατάσταση ή τη διατροφή ή να αναζητήσεις μια νέα δουλειά. Αυτή η ενέργεια θα διαρκέσει έως τις μέχρι τις 20/5. Μια Πανσέληνος στον τομέα του πλούτου και της οικειότητας σου στις 7/3 φέρνει πλεόνασμα ενέργειας επίσης σ’ αυτά τα θέματα. Η νέα Σελήνη στις 21/3 σε ωθεί να ασχοληθείς περαιτέρω με τη διανοητική πλευρά και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κάποιες από εσάς θα μπορούσαν ακόμα και να αποφασίσετε ότι είναι ώρα για ένα γρήγορο ταξίδι που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά. Οι μετατοπίσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα θα σε κάνουν να νιώσεις σαν ένας φοίνικας που ξαναγεννιέται, καθώς απελευθερώνεσαι από τα παλιά μοτίβα για να βρεις νέα που θα σου επιτρέψουν να αγκαλιάσεις την αυθεντικότητα, τη δύναμη και την ένταση σου. Αν και αυτή σίγουρα δεν είναι μια εύκολη περίοδος αναπόφευκτα θα διαπιστώσεις ότι μερικές από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ζωής σε περιμένουν. Οι τολμηρές προτάσεις και οι πρωτότυπες ιδέες σου βελτιώνουν ουσιαστικά την ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου κι αυτό μπορεί να φέρει εξαιρετικές εμπειρίες και γνωριμίες στον δρόμο σου.

Ιχθείς
Μια από τις σημαντικές περιόδους πρόκειται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα για σένα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του χρήματος και ο Δίας πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Επίσης πρόκειται να στρίψει στις 16/3 για να ενεργοποιήσει τη ζώνη επικοινωνίας και ταξιδιού σου μέχρι τις 11/4. Επίσης, ο Άρης θα ολοκληρώσει την περιήγηση του στην οικιακή σου σφαίρα στις 25/3. Μέχρι τότε θα μπορούσες να εργαστείς σκληρά για το σπίτι ή τα οικογενειακά σχέδια σου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή τη διακόσμηση. Μετά από αυτό, ο Άρης θα πυροδοτήσει τη ζώνη του πάθος σου μέχρι τις 20/5. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς θα νιώσεις ερωτευμένη με την ίδια τη ζωή. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στον ρομαντισμό και το σεξ, καθώς και στη δημιουργικότητα, τα χόμπι, τη γονιμότητα και τη σύνδεση με τα παιδιά -εάν φυσικά έχεις. Με τον πανίσχυρο Ήλιο να παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι τις 20/3 θα βγεις στο κέντρο και θα απολαύσεις τη δόξα. Θυμήσου ότι αυτήν την εποχή του χρόνου έχεις περισσότερη λάμψη και προβολή για να εκδηλώσεις αυτά που έχεις επιλέξει. Μια Πανσέληνος στον τομέα της συνεργασίας σου στις 7/3 θα μπορούσε να φέρει μια καμπή σε μια σχέση. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια περίοδος ένωσης ή αντίθετα μια περίοδος χωρισμού. Μια νέα Σελήνη αργότερα στον οικονομικό σου τομέα στις 21/3 θα μπορούσε να φέρει μια αύξηση, μια νέα προσφορά εργασίας, έναν επικερδή πελάτη ή ένα ενδιαφέρον για την καλύτερη κατανόηση του προϋπολογισμού σου. Τελευταία αναφορά θα είναι η μετατόπιση δυο ισχυρών πλανητών του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο από τις 7/3. Με κάθε ειλικρίνεια αυτή θα είναι μια δύσκολη περίοδος καθώς οι αδυναμίες θα φανούν και ξεπερασμένα σχέδια και σχέσεις θα ξεθωριάσουν. Ο Πλούτωνας ο πλανήτης της έντασης σου διασφαλίζει ότι θα αντιμετωπίσεις βαθιές εμπειρίες σχετικά με τις επιλογές της ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις τις σκοτεινές ενέργειες να σε στοιχειώσουν και φρόντισε να μετατρέψεις το παρελθόν ή τους φόβους σου σε πηγή δύναμης.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top