Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

at 12:09 πμ
263

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα είσαι σε μια παιχνιδιάρικη και σε πιο εκφραστική διάθεση. Είναι η σωστή μέρα για τη φροντίδα και την απόλαυση της φιλόδοξης πλευράς σου και είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Μπορείς επίσης να αξιολογήσεις τις προσκολλήσεις σου και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εξομολογείται τα συναισθήματα του κι αυτό απογειώνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από ενδιαφέρουσες ειδήσεις και μηνύματα.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην εξομάλυνση ορισμένων δύσκολων πτυχών της ζωής σου. Μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συνομιλία μπορεί να είναι μέρος της μέρας. Οι συζητήσεις τείνουν να οδηγούν προς όλες τις σωστές κατευθύνσεις, παρόλο που ενδέχεται να μην είναι ιδιαίτερα δομημένες. Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας η μέρα σου περνά ευχάριστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τη διαίσθηση σου που σου επισημαίνει ότι το σύμπαν δουλεύει για σένα.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη μέρα έχεις τη διάθεση να αναλύεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου. Οι δυνάμεις της δημιουργικής φαντασίας είναι εξαιρετικές και μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα διαισθητικά. Καθώς χαλαρώνεις και νιώθεις άνετα καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Κάνε όνειρα και σχέδια για το επόμενο διάστημα με τον αγαπημένο σου και θέστε γερές, νέες βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται πολύ θετικά.

Καρκίνος
Με τη θέση της Σελήνης σήμερα σκέφτεσαι τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και άνετη. Θέλεις να απολαύσεις τα απλά πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή σου και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιθανό να είναι εκτός από ικανοποιητικές και θεραπευτικές. Έχεις τη διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις και τα όνειρα σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις μια πρώτη κίνηση.

Λέων
Επιθυμείς τη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου σήμερα για αυτό και τις επιδιώκεις. Νιώθεις εξαιρετικά ανανεωμένη και ξεκινάς τη βδομάδα αισιόδοξη και χαρούμενη. Επίσης είσαι σε θέση να λύσεις ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα, καθώς η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει στις σωστές πληροφορίες. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σου αποσπάσει εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να αξιολογήσεις τις αξίες και τα χαρίσματα σου.

Παρθένος
Οι ενέργειες ευνοούν το ξεκίνημα της εβδομάδας και βρίσκονται σε συντονισμό με τις εσωτερικές επιθυμίες σου. Διαθέτεις περισσότερη ενέργεια και προσωπικό μαγνητισμό και ο λόγος σου έχει περισσότερη ισχύ. Μπορείς επίσης να φτάσεις σε μια χρήσιμη νέα άποψη για ένα θέμα που κάποτε σε προβλημάτιζε. Μοιράσου αυτήν την καλή και δημιουργική διάθεση με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και ξέχνα τη μοναξιά σου.

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη διεγείρει τη φιλικότητα σου και οι επικοινωνίες τείνουν να σε χαλαρώνουν και να απελευθερώνουν τις σκέψεις σου. Είναι μια μέρα που κατανοείς τα πάντα με ελάχιστες εξηγήσεις ή οδηγίες. Θέλεις να βιώσεις διαφορετικές εμπειρίες και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Σκορπιός
Με το φεγγάρι να βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος καθώς ξεκινά η μέρα, μπορεί να είσαι στο προσκήνιο ή να εστιάζεις στους μεγαλύτερους, μακροπρόθεσμους στόχους σου. Υπάρχει μια δυναμική ενέργεια που σε κάνει ιδιαιτέρως δημιουργική, αλλά και όσο χρειάζεται υπομονετική. Αυτό σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Η φαντασία σου ενισχύεται κι έτσι μπορείς να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και ανέβασε τα στάνταρ σου.

Τοξότης
Η μέρα σε ενθαρρύνει να δεις τις καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς η φαντασία σου ζωντανεύει. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για να ονειρευτείς και να εξερευνήσεις τις λεπτομέρειες που αφορούν στις υποθέσεις σου. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και κάνε τις όποιες ερωτικές επιθυμίες σου πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, ανακαλύπτεις πως έχεις κρυφούς θαυμαστές.

Αιγόκερος
Συναισθηματικά σήμερα προκύπτουν βαθύτερες και πιο ικανοποιητικές συζητήσεις και εμπειρίες. Δεν είναι η ώρα για βιαστικές αποφάσεις, αλλά για υπομονή και εξερεύνηση. Η απομάκρυνση από προβλήματα προς το παρόν θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες και τα κρυμμένα. Είναι εύκολο να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου και να του υποσχεθείς πράγματα που μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα καθώς φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος
Η μέρα και οι ενέργειες της σε βοηθούν να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική ανάλυση ή σκέψη. Οι συνομιλίες μπορεί να σε εμπνεύσουν και να τονώσουν την αντικειμενικότητα σου, να σε βοηθήσουν να κάνεις σχέδια, αλλά και να αποφύγεις την υπερβολική προσκόλληση στις λεπτομέρειες. Έχεις την ανάγκη να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς ιδέες με ειλικρινείς τρόπους. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί, όχι όμως με την ίδια δυναμική.

Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινά με δυναμική ενέργεια και η σημερινή μέρα σε βοηθά να απομακρυνθείς από τα προβλήματα και να αφήσεις τη διαίσθηση σου να εμπλακεί και να σε καθοδηγήσει. Οι συζητήσεις μπορούν να εμπνεύσουν εσένα και τους συνομιλητές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου διαθέτει όλη τη μαγεία που χρειάζεται μια σχέση προκειμένου να διατηρηθεί ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου ξεκαθαρίζουν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top