Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

at 12:09 πμ
251

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια παραμονή ενός μήνα. Πρόκειται για μια περίοδο όπου θα αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση και τον προβληματισμό. Θα προκύψουν όμως και αρκετές αναθεωρήσεις. Αν έχεις αναλάβει πάρα πολλά το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να φροντίσεις να αποφορτιστείς από υποχρεώσεις, αλλά και άγχη. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να δώσεις λίγη περισσότερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Ταύρος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή ενός μήνα. Θα είναι ένα διάστημα όπου θα έχεις έντονη την επιθυμία για αλληλεπίδραση, για συναντήσεις με φίλους, για κοινωνικοποίηση. Επίσης, είναι η περίοδος που θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Μέχρι τις 20/3 η συνεργασία μπορεί να είναι ένα πιο δυνατό και ενδιαφέρον θέμα. Η συμμετοχή με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ικανοποιητική και το να βάλεις στο πλάι τις ανάγκες του εγώ, υπέρ των ομαδικών προσπαθειών είναι χρήσιμο. Το να μοιράζεσαι με τους άλλους σου δίνει ώθηση και η ενέργειά σου επηρεάζει θετικά τους άλλους.

Δίδυμοι
Η σημερινή μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, φέρνει ένα νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου και μετατοπίζει μέρος της προσοχή σου στην εργασία, την απόδοση και τις ευθύνες. Είναι μια περίοδος αυξημένης προβολής και διαρκεί περίπου ένα μήνα. Η πραγματοποίηση αλλαγών σε μακροπρόθεσμους στόχους ή εστίαση στην επίτευξη υπαρχόντων στόχων μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο. Είσαι περισσότερο περήφανη για τον εαυτό σου και τις επιδόσεις σου και ως εκ τούτου τα κίνητρα σου για επιτυχία αυξάνονται.

Καρκίνος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου σήμερα και θα περάσει τον επόμενο μήνα σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για ζωηρές, αυθόρμητες δραστηριότητες και αναζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις, να μάθεις, να μοιραστείς, να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Η απομάκρυνση από τη ρουτίνα που και που είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου για να έχεις μια αίσθηση της ευρύτερης εικόνας.

Λέων
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα την επίσκεψη του στον τομέα της οικειότητας σου, ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση μέχρι τις 20/3. Είναι μια εποχή του χρόνου που επιδιώκεις να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Φαίνεσαι πιο αποφασισμένη να βελτιώσεις τη ζωή σου. Επίσης, οι στενές σχέσεις, η οικονομική και η συναισθηματική υποστήριξη γίνονται πιο δυνατές. Εκτιμάς περισσότερο μια σχέση ή ένα έργο που σε κινητοποιεί. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η έρευνα και η ανάλυση σε εξιτάρουν ιδιαίτερα.

Παρθένος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή μέχρι τις 20/3. Ενεργειακά μπορεί να μην είσαι στα καλύτερα σου, αλλά οι σχέσεις ενισχύονται. Είσαι περήφανη για το πόσο καλά τα πηγαίνεις με τους άλλους και βρίσκεις αρμονία και ισορροπία στο προσωπικό σου περιβάλλον τις επόμενες εβδομάδες. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι οι άλλοι κατευθύνουν τη ζωή σου με κάποιον τρόπο. Εάν έχεις επικεντρωθεί πάρα πολύ στα προσωπικά σχέδια σου ή αν η ζωή σου έχει χάσει την ισορροπία της, αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσεις περισσότερη αρμονία.

Ζυγός
Ο Ήλιος μεταβαίνει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/3. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη με το να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου ρουτίνες. Τις επόμενες εβδομάδες στο προσκήνιο είναι συχνά η δουλειά, η φυσική σου κατάσταση, οι καθημερινές υποθέσεις και οι προσωπικές συνήθειες. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να σκαλίσεις και να αναλύσεις τις λεπτομέρειες της ζωής σου, να λύσεις προβλήματα και να εφαρμόσεις τις αλλαγές που ήδη έχεις σκεφτεί.

Σκορπιός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα αναδεικνύοντας τις πιο παιχνιδιάρικες, εξωστρεφείς ιδιότητες σου. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος και για κάποιες από εσάς ιδιαίτερα ρομαντική. Ανοίγουν νέοι δρόμοι για αυτοέκφραση και ψυχαγωγία και η ανάγκη για θετική ανατροφοδότηση είναι ισχυρή. Αυτός ο οίκος προβολής και αφήγησης έχει να κάνει με τη φυσική έκφραση των ταλέντων, των ικανοτήτων και των συναισθημάτων σου. Σου φαίνεται πιο εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου.

Τοξότης
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και έτσι τις επόμενες εβδομάδες νιώθεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογενειακή ζωή ή τους στενότερους δεσμούς σου. Από πολλές απόψεις αυτή είναι μια στιγμή για σταθεροποίηση σε ψυχολογικό επίπεδο και για μπόλικο συναίσθημα. Είναι μια πολύτιμη περίοδος για να αποκτήσεις ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου. Η επικέντρωση σε γνωστές δραστηριότητες μπορεί να σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του έξω κόσμου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του εδώ, επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Η περιέργεια σου αυξάνεται και η ανάγκη σου για πνευματική διέγερση παρακινεί πολλά από αυτά που κάνεις δίνοντας τους ώθηση. Σε ενθουσιάζει να μοιράζεσαι τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αυτός ο κύκλος αφορά περισσότερο στην ανακάλυψη και στην κοινωνικοποίηση. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται τόσο που πιθανά σε εκπλήσσει.

Υδροχόος
Ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο σου και εισέρχεται στον πρακτικό 2ο οίκο σου σήμερα, ενθαρρύνοντας μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή σου τον επόμενο μήνα. Προχωράς παρακάτω και είναι πιθανό να βγεις από πολλά αδιέξοδα. Μέχρι τις 20/3 βάλε στόχο να εκμεταλλευτείς αυτήν την ενέργεια για να εστιάσεις στο να είσαι πιο συναισθηματικά παρούσα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα φυσικά σου ταλέντα και τις ικανότητες σου. Εμφανίζονται ευκαιρίες που σε κάνουν να αναλάβεις τον έλεγχο των εισοδημάτων σου.

Ιχθείς
Ο Ήλιος μεταβαίνει σήμερα στο ζώδιο σου και βρίσκεσαι σε μια ετήσια προσωπική κορύφωση. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις δράση, αντί να αντιδράς απλώς σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Έχεις περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο για να κάνεις αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις που βελτιώνουν πραγματικά τη ζωή σου. Τώρα βρίσκεις το θάρρος για να πάρεις πρωτοβουλίες και να δεις τα όνειρα και τα σχέδια σου να πραγματοποιούνται. Για αυτό απόλαυσε τη μέρα παρά τις μικρές δυσκολίες της και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top