Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13 έως 19 Φεβρουαρίου 2023)

at 5:21 μμ
270

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σχέσεις και συνεργασίες αυτήν τη βδομάδα έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά, κυρίως με τα άτομα που με τη συμπεριφορά τους νιώθεις να αμφισβητούν τις ικανότητες και τις ιδέες σου. Μείνε πιστή σε αυτές και ακολούθησε το δικό σου πρόγραμμα. Η διάθεση σου είναι λίγο άστατη, μιας και η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αμελείς τον σύντροφο σου. Άλλωστε πρέπει να παραδεχτείς πως είναι η πηγή της ενέργειας σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι στο νέο και κλείσε την πόρτα στο παρελθόν. Κανονικά θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που ήρθαν έτσι τα πράγματα και απαλλάχτηκες από τον μπελά του. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και επίτρεψε να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Έχεις μάθει πια να προστατεύεις τον εαυτό σου και να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες.

Ταύρος
Αυτήν τη βδομάδα αναζητάς την έμπνευση και το κάτι νέο που θα δώσει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου. Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να τα αλλάξεις όλα, όμως δεν την έχεις αυτήν τη δυνατότητα, τουλάχιστον προς το παρόν. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα τις αλλαγές με βαθμό προτεραιότητας και αναγκαιότητας για σένα, θέτοντας τις στρατηγικές σου σταδιακά σε εφαρμογή. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου δεν είναι στα καλύτερα της. Πιθανά να φταίει το ότι είσαι μόνη σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σε αυτούς τους χώρους θα γνωρίσεις και τον μεγάλο έρωτα. Η εβδομάδα έχει τις ευκαιρίες της κυρίως προς το τέλος της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με τον σύντροφο σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς άδικα για πράγματα που μόνο στο μυαλό σου βρίσκονται και χαλάς τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι
Με ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η εβδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή αλλά δεν σου έβγαιναν με τίποτα. Ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους και ένα – ένα να μπαίνουν σε τάξη. Μην δεσμεύεσαι και μην δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Προστάτευσε δοκιμασμένες σχέσεις και συνεργασίες και μην επηρεάζεσαι με αυτά που λένε διάφοροι καλοθελητές. Εσύ και ο σύντροφος σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε έναν χώρο που ούτε φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σου καλείσαι να πάρεις αυτήν τη βδομάδα, για αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων ή απροετοίμαστη. Η θέση του Ερμή λειτουργεί βοηθητικά για τις συζητήσεις των επαγγελματικών σου κι έτσι μπορείς ευκολότερα να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου. Μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται κι έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας εις βάρος του συντρόφου σου. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω και να χτίσει σταθερές βάσεις.

Λέων
Τα οικονομικά σου θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτήν τη βδομάδα, μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα, να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι και που θα αποδώσουν καρπούς στη συνέχεια. Πρόσεξε να μην υποσχεθείς και δεσμευτείς σε καταστάσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου στα εργασιακά. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειες σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφο σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης προς το τέλος της εβδομάδας που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και τα στάνταρ σου έχουν ανέβει. Η αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ακαταμάχητη και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και με την ευχέρεια του λόγου που διαθέτεις, μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου αρκεί να είσαι υπομονετική και μεθοδική. Νέες επαγγελματικές προτάσεις να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Μέσα σε όλα αυτά πρόσεχε και λίγο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Φρόντισε να κοιμάσαι περισσότερο, να ξεκουράζεσαι και να απολαμβάνεις προσωπικές στιγμές. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη. Αν και κουρασμένη, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφεια σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και αυστηρή με τον αγαπημένο σου. Ό,τι κάνεις εσύ δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Ασχολήσου μαζί του και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά σου.

Ζυγός
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση φυσικά. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν. Απόφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει κι αυτή σχεδόν όλη τη βδομάδα, καθώς η λύση που επιβάλλεται δεν περνάει μόνο από το δικό σου χέρι. Σε επηρεάζει όμως ψυχολογικά και συναισθηματικά, για αυτό και θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις σου. Θέλεις να ερωτευτείς και θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι αδύνατον να σου αντισταθεί με την γοητεία σου να ξεπερνά κάθε όριο. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου.

Σκορπιός
Στόχος σου αυτήν τη βδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Μπαίνουν καινούρια άτομα στη ζωή σου και μάλιστα σημαντικά. Άτομα που θα πιστέψουν σε σένα και θα στηρίξουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξεις, γιατί πίσω από την πλάτη σου παίζονται πολλά σενάρια. Έντονο παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί βέβαια κάποια στιγμή θα σε εκπλήξει. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασε του εκπλήξεις και δείξτε όλο το ερωτικό ταμπεραμέντο που κρύβεις μέσα σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, διεύρυνε την κοινωνικότητα σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί φαίνεται να σε περιμένει μια έκπληξη.

Τοξότης
Αν και αρκετά κουρασμένη από τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις αυτήν τη βδομάδα. Οι θετικές όψεις της εβδομάδας δεν είναι λίγες και θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις τις πραγματικές σου αξίες στα εργασιακά. Είσαι διατεθειμένη να δουλεύεις μέρα νύχτα προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφο σου αυξάνονται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας.
Εσύ που είσαι μόνη και παρόλο που σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός σου τομέας, αυτήν τη βδομάδα δεν κάνεις τίποτα για αυτό. Ασχολείσαι περισσότερο με φίλους, οικογένεια και κυρίως δουλειά. Είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και κυρίως θέματα που αφορούν σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή πιθανές οφειλές σου.

Αιγόκερος
Οργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου. Από την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική για εσένα και αυτό σου δημιουργεί στρες. Προώθησε με μεγαλύτερη ευκολία αυτήν τη βδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που σχετίζονται πιθανά και με το εξωτερικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτήν τη βδομάδα, για αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου. Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στον σύντροφο σου και πάρε τα μέτρα σου προτού φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματα σου και μίλησε του για τις ανάγκες σου.

Υδροχόος
Οργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδια σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς απέναντι σου. Έχεις το χάρισμα να συγχωρείς εύκολα και να ξεχνάς επίσης.
Μπορεί να θέλεις και να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς, σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο από το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μια σου ματιά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με τον σύντροφο σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες. Μάθε να τον εμπιστεύεσαι κι αυτό θα καλύψει τις όποιες αποστάσεις υπάρχουν μεταξύ σας.

Ιχθείς
Αυτήν τη βδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να τις εγκαταλείψεις.
Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική, για αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτική με τα πάντα. Κουράζεις τον αγαπημένο σου και άκρη δεν βρίσκεις. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές σου προκλήσεις

Πηγή

Σχετικά

Back to top