«Κάγκελο» η Καινούργιου! Είδε μπροστά της στο πλατό τον τενόρο, Βασίλη Κούρτη!

at 1:02 μμ
261

«Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα. Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα. Δέχτηκα άπειρα μηνύματα μίσους από γυναίκες, με λένε μιλφάρα, λυσσάρα και ότι κάνω σεξουαλική παρενόχληση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα όμορφο σχόλιο προχθές στον γοητευτικό τενόρο, Βασίλη Κούρτη, και άκουσε τα σχολιανά της. 

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γεια σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;», είπε με χιούμορ προχθές η παρουσιάστρια.

Και χθες ξέσπασε λέγοντας στον αέρα της εκπομπής της: «Παιδιά πραγματικά, θέλω λίγο να το συζητήσουμε, ειλικρινά. Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά.

Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές. Το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά; Τι επίθεση; Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια».

Σήμερα λοιπόν είδε τον όμορφο τενόρο μπροστά της στο πλατό και είπε χαρούμενη:

«Τον Βασίλη μου φέρατε; Δεν το πιστεύω. Βασίλη μου! Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα. Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω τι ωραίο παιδί! Κι έκανα λίγο πλάκα και μετά δέχτηκα άπειρα μηνύματα μίσους από γυναίκες φίλες. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που έλεγα “εδώ ο κόσμος πεθαίνει” και βγαίνουν και με λένε μιλφάρα, λυσσάρα και ότι κάνω σεξουαλική παρενόχληση. Μετά όμως χάρηκα γιατί μου έστελναν πολλά παιδιά το Instagram σου, τις δουλειές σου, τις συνεργασίες σου. Μπήκαν και σε έψαξαν και χάρηκα γιατί τουλάχιστον έγινε και κάτι καλό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top