Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

at 12:09 πμ
260

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ενώ η μέρα ξεκινά δυναμικά και είσαι αρκετά συγκεντρωμένη. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου αργότερα σήμερα και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου εστίαση μπορεί να είναι σε θέματα ευθύνης, απόδοσης και ακεραιότητας. Πρωταγωνιστούν καλλιτεχνικές, κοινωνικές και εφευρετικές δραστηριότητες που σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεις και τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτήν την κοινωνική περίοδο που έχεις μπροστά σου.

Ταύρος
Σήμερα έχεις έντονα την ανάγκη για περιπέτειες, μεγάλες ή μικρές δεν έχει σημασία. Θέλεις να βιώσεις κάτι καινούριο και συναρπαστικό. Αυτή τώρα μπορεί να είναι μια ιδανική στιγμή για να νιώσεις λίγο πιο σίγουρη και άνετη με αυτά που ήδη έχεις. Είναι μια εποχή που η συνεργασία με άλλους φαίνεται πολύτιμη. Είσαι πιο ικανή να εκφράσεις τις πνευματικές σου ιδέες και τις πεποιθήσεις με λόγια ή με πράξεις. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της συνεργασίας σου. Ενώ μπορείς να επικεντρωθείς στην ισορροπία και την αρμονία καθώς η μέρα προχωρά αναζητάς περισσότερη ένταση. Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα αλλά σχετικά εύκολα διοχετεύονται σε ευχάριστες δραστηριότητες. Οι ιδέες και απόψεις σου ενθουσιάζουν και ο ερωτικός σύντροφος σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Εάν είσαι μόνη, διανύεις ένα διάστημα ευκαιριών.

Καρκίνος
Συνεχίζεις να εστιάζεις στις λεπτομέρειες ή τα καθήκοντα σου, αλλά αργότερα και όσο προχωρά η μέρα, η κοινωνική σου ζωή σε τραβά περισσότερο. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου, η τάση είναι να χρειάζεσαι ανατροφοδότηση ή αλληλεπίδραση περισσότερο από το συνηθισμένο. Θετική ενέργεια ρέει σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Συνεχίζεις να συντονίζεσαι με τις ανάγκες για διασκέδαση, ένα μεγάλο μέρος της ημέρας. Ωστόσο η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αργότερα και η προσοχή σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να φροντίσεις τις επιχειρήσεις ή τα εργασιακά θέματα και υποθέσεις σου σε επίπεδο λεπτομερειών. Με την προθυμία να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου ανακτάς τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Παρθένος
Οι ήρεμες δραστηριότητες συνεχίζονται, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευση της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αργότερα περνά στον τομέα της δημιουργικότητας για λίγο περισσότερο από δυο μέρες διεγείροντας την επιθυμία σου να απολαύσεις και να εκφραστείς. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα εικόνα για τα κίνητρα των άλλων, την προσωπική σου ψυχολογία ή ένα οικονομικό θέμα.

Ζυγός
Μπορεί να είσαι ευχάριστα απασχολημένη σήμερα. Τα ενδιαφέροντα σου σταθεροποιούνται και η εστίαση σου ενισχύεται όσο εξελίσσεται η μέρα. Αργότερα αναζητάς την άνεση, την εξοικείωση και την ησυχία με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα της οικογένειας και της ψυχής σου. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Ο ερωτικός σου τομέας επηρεάζεται απ’ την εσωστρέφεια και ίσως από μια μικρή απογοήτευση.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα με πρακτικό πνεύμα και λαχταράς λίγη σταθερότητα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 3ο οίκο σου διεγείροντας την περιέργεια σου για λίγο περισσότερο από δυο μέρες. Είσαι σε καλή κατάσταση για συνεργασία και στρατηγική στα εργασιακά. Όσο για την ερωτική σου ζωή στο χέρι σου είναι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις πληγές και να προχωρήσεις μπροστά καθώς οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

Τοξότης
Η εστίαση σήμερα είναι στα συναισθήματα, στις συνδέσεις και στα προσωπικά σχέδια ή ενδιαφέροντα. Αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στο 2ο ηλιακό σου οίκο και προτιμάς να παραμείνεις σε οικεία και άνετα περιβάλλοντα και δραστηριότητες. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να επικεντρωθείς και να απολαύσεις τα μικρά πράγματα πριν επιταχυνθεί ξανά η ζωή σου. Η αναζήτηση συμβουλών και υποστήριξης βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου.

Αιγόκερος
Χρειάζεσαι ξεκούραση και λίγο χρόνο για να ανακτήσεις την ενέργεια σου. Στη διάρκεια της ημέρας, τα συναισθήματα χρειάζονται ξεκάθαρα κανάλια έκφρασης. Οι επόμενες μέρες είναι δυνατές για να απολαύσεις τους δικούς σου ανθρώπους και τα έργα σου. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι τη ζεστασιά και την αυτοπεποίθηση σου. Έχεις τα κίνητρα για να κάνεις βελτιώσεις, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή αλλά και σε όλους αυτούς τους τομείς που νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιούν αρκετά.

Υδροχόος
Υπάρχουν υπέροχες δημιουργικές ενέργειες για έμπνευση αυτές τις μέρες καθώς ακολουθείς τον δικό σου δρόμο με ιδέες και αποφάσεις. Είσαι πιο δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση και η συναισθηματική σου εστίαση είναι σε φίλους και σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου και φλέρταρε, αν είσαι μόνη. Απόφυγε περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της ημέρας σε κάνουν να αισθάνεσαι σταθερότητα και έμπνευση. Απολαμβάνεις τις υποστηρικτικές διελεύσεις που φέρνουν δημιουργικές ιδέες και καλύτερη οικονομική διαχείριση. Ενώ ξεκινάς τη μέρα αρκετά αποφασισμένη κι έτοιμη για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα, η φιλική ενέργεια αρχίζει να κυριαρχεί καθώς εξελίσσεται η μέρα και σε βοηθά να εκτονώσεις την ένταση. Ανάλαφρες συνομιλίες με τον σύντροφο ή τους θαυμαστές σου θα ανεβάσουν τη αυτοπεποίθηση σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top