Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

at 12:09 πμ
198

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη, αν τα πράγματα δείχνουν να μην προχωρούν. Κάποια ασάφεια είναι πιθανή όσο προχωρά η μέρα, ωστόσο καταφέρνεις και ακολουθείς τη ροή. Η προσωρινή υποχώρηση από ένα πρόβλημα μπορεί να φέρει νέους τρόπους προσέγγισης. Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την εστίαση σε πρακτικές αλλαγές κι αυτό θα σε βοηθήσει παρακάτω. Είναι πιο εύκολο και πιο σωστό να κατευθύνεις τη δημιουργική ενέργεια σε καινούρια κανάλια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξετάσεις νέες ιδέες, μεθόδους και προσεγγίσεις.

Ταύρος
Κολλάς σε συναρπαστικές ιδέες σήμερα και αύριο και ο ενθουσιασμός αυξάνεται. Η επικοινωνία μπορεί να πυροδοτήσει την ελπίδα. Ωστόσο θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι καλύτερες ιδέες σου έρχονται μέσα από διαφωνίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου συνεχίζοντας να τονίζει τις προσωπικές σου ανάγκες ξεσηκώνοντας τον συναισθηματικό κόσμο σου. Είσαι πιο συγκεντρωμένη στην εξέλιξη, παρά στο παρελθόν και έχεις έντονη την επιθυμία να εκτονώσεις πνιγμένα συναισθήματα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενθαρρύνοντάς σε να βρεις χρόνο για περισσότερη ξεκούραση, κάτι που μπορεί να σε καθησυχάσει συναισθηματικά. Ιδιωτικά και συναισθηματικά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι επικοινωνίες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Επιδίωξε να χαλαρώσεις, να ανανεωθείς και να επαναφορτιστείς, αλλά εκμεταλλεύσου και την ευκαιρία να απελευθερώσεις το μυαλό σου με κάτι συναρπαστικό. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και μια ευκαιρία να επαναφορτίσεις την ενέργεια σου.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις σε κάνουν ανυπόμονη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντας χαλαρές συνδέσεις και συζητήσεις. Η επικοινωνία, οι φιλίες και η δικτύωση πάνε ιδιαίτερα καλά. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους κι αυτό σε κάνει πολύ ελκυστική και γοητευτική. Θετική και ενθουσιώδης ενέργεια περιβάλλει εσένα και την κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για συνεργασία με άλλους και νέες ιδέες μπορούν να έρθουν μέσα από μια συνεργασία ή μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Λέων
Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθούν να προχωρήσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Είσαι επίσης προετοιμασμένη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ή να βγάλεις από το πρόγραμμα κάποιες μικροδουλειές, καθώς αισθάνεσαι καλύτερα κάνοντας κάτι παραγωγικό. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε ωθεί να ονειρεύεσαι και να έχεις δημιουργικές ιδέες. Μπορεί να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες συνδέσεις καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου. Η επίλυση πρακτικών προβλημάτων και η προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας έρχονται φυσικά και εύκολα σήμερα.

Παρθένος
Σήμερα και αύριο είναι εξαιρετικές μέρες να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ενθουσιασμένη με αυτό. Σκέφτεσαι δημιουργικά και απολαμβάνεις διαφορετικές προοπτικές. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειας σου ευθυγραμμισμένη με τον Ουρανό και εναρμονισμένη με τον Ερμή και το να μοιράζεσαι ένα όραμα, μια πεποίθηση ή μια ιδέα μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό. Η συναισθηματική ανανέωση φαίνεται να αφορά στην ψυχική δέσμευση σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσεις ένα έργο ή να αναπτύξεις προοδευτικές νέες ιδέες για το επόμενο βήμα σου.

Ζυγός
Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάτι μένει στον αέρα το πρώτο μισό της ημέρας, δεν κολλάς σε προβληματικές περιοχές καθώς η μέρα προχωρά. Η συναισθηματική κάθαρση μπορεί να έρθει μέσω ειλικρινών συζητήσεων για προσωπικά θέματα. Το να εγκαταλείψεις κάτι για το καλό σου είναι ένα θέμα σήμερα και αύριο. Οι λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι μπορεί να είναι ιδιαίτερες σήμερα και οι νέες προσεγγίσεις στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα φαίνεται να είναι απαραίτητες.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας ίσως νιώσεις λίγο αποδιοργανωμένη και στάσιμη. Μικρά προβληματάκια φαίνεται να αποκαλύπτονται. Αν κάτι σε μπερδεύει τώρα, κάνε λίγο πίσω και επίτρεψε στον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Καθώς η μέρα προχωρά εστιάζεις σε αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, εναρμονίζεται με τον Ερμή και κάνει μια συζήτηση ή η μια συνεργασία αρκετά απελευθερωτική. Η ευκολία με την οποία χειρίζεσαι κοινωνικές καταστάσεις σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Τοξότης
Μπορεί να είναι λίγο “ομιχλώδες” το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα, για αυτό καλύτερα να κατευθύνεις την ενέργειά σου σε κάτι δημιουργικό. Τα πράγματα μπλοκάρουν όταν προσπαθείς εμμονικά κάτι. Δώσε λίγο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου κι επίτρεψε στο μυαλό σου να ξεκουραστεί λίγο. Η έλλειψη σαφήνειας είναι προσωρινή και διαχειρίσιμη. Στην πραγματικότητα όσο προχωρά η μέρα αναζητάς και βρίσκεις εύκολα στιγμές έμπνευσης. Μπορεί να βλέπεις τα οικονομικά και τα θέματα εργασίας με μια νέα ματιά και να βρίσκεις λύσεις.

Αιγόκερος
Σήμερα και αύριο είναι εύκολο να ξεφύγεις από τους συνηθισμένους τρόπους σκέψης σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας η αντίληψή σου μπορεί να θολώνει λίγο από τις επιθυμίες σου. Άφησε τον χρόνο να σου δείξει την αλήθεια ενός θέματος. Καθώς η μέρα προχωρά, η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθά να εκτιμήσεις τις απόψεις κάποιου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου και χρειάζεσαι μια αλλαγή τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, όπως και κάτι φρέσκο για να σκεφτείς ή να εστιάσεις . Η ανταλλαγή ιδεών είναι ενθαρρυντική.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει μια εσωτερική ασάφεια ή κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Η αδυναμία συγκέντρωσης μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Η παραπληροφόρηση μπορεί επίσης τώρα να είναι ένα ζήτημα. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεσαι πιο έντονη και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σου επιβάλλεται. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου, συναντά τον Ουρανό εκεί και εναρμονίζεται με τον Ερμή. Αυτό σου επιτρέπει να συνδεθείς με τις ανάγκες σου, αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθείς
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ασαφείς ή να προκαλούν σύγχυση. Ωστόσο το να κάνεις μια παύση από το να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι όσο προχωρά η μέρα είσαι έτοιμη για μια θετική, διαφορετική ή μοναδική προοπτική. Οι διελεύσεις διεγείρουν τις αισθήσεις σου και ορισμένες ιδέες και σχέδια μπορούν να σου δώσουν ενέργεια σήμερα και αύριο. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν το πιάνουν προς το παρόν είσαι σε καλή κατάσταση για να τακτοποιήσεις τα πράγματα μόνη σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top