Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

at 12:09 πμ
333

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ίδιο ηλιακό τομέα σήμερα. Είναι μια εποχή έμπνευσης για νέες ιδέες και στόχους και για μια πιο εγκάρδια επιδίωξη των στόχων ευτυχίας σου. Η αίσθηση της συνύπαρξης και της σύνδεσης είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις σου με φίλους και συνεργάτες ή από την υποστήριξη αυτών. Ένα υγιές επίπεδο απομάκρυνσης από τις προσωπικές ανησυχίες είναι καλό για σένα.

Ταύρος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 10ο οίκο σου αλλά μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα. Βιώνεις μια έκρηξη προσωπικής ενέργειας που σε βοηθά στην επιδίωξη επαγγελματικών στόχων, αλλά και στην ανάληψη των ευθυνών σου. Είσαι πιο ξεκάθαρη και αποφασισμένη να αφήσεις κάτι πίσω σου ώστε να προχωρήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να σχεδιάσεις τα νέα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Έχεις πια το κίνητρο να προχωρήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μόλις χθες εισήλθε στον 9ο ηλιακό σου οίκο και μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα. Αυτό το φεγγάρι παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να θέσεις σε κίνηση τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες και σε μια ισχυρότερη κατανόηση του σκοπού της ζωής σου. Χρησιμεύει σαν ώθηση για να ανταποκριθείς στην ανάγκη σου για μια πιο καθημερινότητα. Είναι μια εποχή νέων πρωτοβουλιών, αυξημένου θάρρους για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και τις ευκαιρίες. Μια διασκεδαστική και υγιής απόδραση ή εμπειρία που διευρύνει το μυαλό μπορεί να είναι στο προσκήνιο και μπορεί πραγματικά να είναι μια ανανέωση.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μετακόμισε στον ηλιακό 8ο οίκο σου χθες και σήμερα μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται εδώ. Μπορεί να σου δώσει την ώθηση ώστε να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο στη ζωή σου. Για καλύτερα αποτελέσματα στόχευσε να πετύχεις πιο δημιουργικά μοτίβα σχέσεων, αντί να εστιάζεις μόνο σε αυτά που σου λείπουν. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου κι αν χρειάζεσαι κάποια υποστήριξη θα διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να στην προσφέρουν. Αυτό το φεγγάρι μπορεί επίσης να διεγείρει την επιθυμία σου για συναισθηματική οικειότητα, αλλά δεν αφορά στην επιφανειακή αρμονία στις σχέσεις.

Λέων
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 7ο οίκο σου και μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε αυτόν τον τομέα σήμερα. Ανοίγει μια πόρτα για αλλαγή σε μια στενή σχέση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τις αλληλεπιδράσεις και τις διαπραγματεύσεις σου. Ένα νέο ξεκίνημα σε μια συνεργασία μπορεί να είναι ισχυρό τις επόμενες μέρες. Η συνεργασία με άλλους είναι τώρα στο επίκεντρο. Αυτό το καινούριο φεγγάρι μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές στις σχέσεις σου και να φέρει νέα ενέργεια ώστε να βρεις περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 6ο οίκο σου και σήμερα μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο και να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να οργανώθεις και να προετοιμάσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες. Μπορεί να υπάρχουν προσφορές εργασίας μπροστά σου ή να έχεις νέες προτεραιότητες και καθήκοντα να διαχειριστείς. Θα βρεις το κίνητρο ή την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα έργα εργασίας και ρουτίνες υγείας ή φυσικής κατάστασης. Απολαμβάνεις περισσότερο να κάνεις πράγματα, να εργάζεσαι, να βοηθάς, να καθοδηγείς ή να εξυπηρετείς.

Ζυγός
Ο Ήλιος μόλις πέρασε στον τομέα του χάρτη σου που κυβερνά την ατομικότητα και τη δημιουργική σου έκφραση. Μια νέα Σελήνη εμφανίζεται ήδη σε αυτόν τον οίκο φέρνοντας περισσότερη δύναμη για να κάνεις αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Σου ανοίγει πόρτες σε ρομαντικά και δημιουργικά μέτωπα τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να ξεκινήσεις νέα χόμπι ή να απολαύσεις νέους τρόπους ψυχαγωγία. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχεις αυξημένη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να βρεις κανάλια να διοχετεύσεις αυτές τις επιθυμίες.

Σκορπιός
Ο Ήλιος μετακόμισε στον ηλιακό 4ο οίκο σου μόλις χθες και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σήμερα, δίνοντας σου την ενέργεια για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή ή σε θέματα σπιτιού. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μακροπρόθεσμα, μελλοντικά, ασφαλή σχέδια, ανακαινίσεις ή να αναδιοργανώσεις το σπίτι και τις οικογενειακές δραστηριότητες. Ενδέχεται να κάνεις σημαντικές αλλαγές για να βελτιώσεις τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης σου. Απολαμβάνεις όμορφες αναμνήσεις ή δραστηριότητες που εστιάζουν στην άνεση, την ασφάλεια ή την οικειότητα.

Τοξότης
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 3ο οίκο σου χθες και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ίδιο τομέα. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις νέα συγγραφικά έργα, φιλίες, μαθήματα και να ανανεώσεις κάποιες σχέσεις σου. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις έναν καινούριο τρόπο επικοινωνίας που λειτουργεί καλύτερα και υπέρ σου. Η μάθηση, η σύνδεση και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι φανταστική ανοίγοντας σου πόρτες. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε ξεσηκώσει διανοητικά και να τονώσει την περιέργεια σου.

Αιγόκερος
Με μια νέα Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα μπορεί να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να φροντίσεις επιπλέον τα υπάρχοντά σου. Αυτό το φεγγάρι τροφοδοτεί τον ενθουσιασμό και την επιθυμία σου να πάρεις τον έλεγχο των προσωπικών θεμάτων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και των τομέων της ζωής που σε βοηθούν να αισθανθείς σταθερή, υποστηριζόμενη και ασφαλής. Στόχος να αρπάξεις ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά ή να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πιο παραγωγικό πρόγραμμα.

Υδροχόος
Ο Ήλιος μόλις μπήκε στα ζώδιο σου εχθές και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται επίσης στο ζώδιο σου. Αυτό το φεγγάρι σου δίνει περισσότερη δύναμη και μια ισχυρή αίσθηση μιας νέας αρχής. Νιώθεις μια έκρηξη ενέργειας που μπορείς να την αξιοποιήσεις για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου, ειδικά στην προσωπικότητα, στην εμφάνιση και στην εικόνα σου. Μπορεί σε κάτι να χρειαστεί να προχωρήσεις με λιγότερες αποσκευές και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στο μέλλον θα έχεις τεράστια υποστήριξη για να κάνεις αλλαγές που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ιχθείς
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε εχθές τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου και είναι ένας κύκλος ανάπαυσης και προβληματισμού. Σήμερα μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας ισχυρά συναισθήματα, αλλά  και τη διαίσθηση σου στην επιφάνεια. Βρίσκεις την ενέργεια που απαιτείται για την αντιμετώπιση θεμάτων του παρελθόντος. Οι μέρες και οι εβδομάδες που έρχονται είναι ιδανικές για την αναγνώριση των περιορισμών σε συγκεκριμένα έργα ή σε προηγούμενες προσπάθειες, αλλά και για να κατανοήσεις καλύτερα τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις πιο ανάλαφρη και χαρούμενη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top