Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

at 12:03 πμ
226

Καλή Χρονιά! Πώς θα είναι η πρώτη μέρα του χρόνου για σένα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε μια θέση όπου η τακτοποίηση και η χαλάρωση είναι πολύ σαγηνευτικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των πόρων σου στρέφοντας την προσοχή σου σε μερικές από τις πιο πρακτικές λεπτομέρειες των σχεδίων σου. Ωστόσο μπορεί να είναι μια γόνιμη περίοδος για δουλειά, επαγγελματικούς στόχους και άλλες πρακτικές ιδέες. Ο ανάδρομος Ερμής επιτρέπει μια νέα προοπτική σε παλιά προβλήματα, έργα και προσεγγίσεις ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους. Ωστόσο απόλαυσε την πρώτη μέρα του χρόνου και μην κουράζεις το μυαλό σου με περίπλοκες σκέψεις. 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και προσελκύεις ωραία προσοχή με τον τρόπο σου.  Είσαι παρούσα και οι άλλοι ελκύονται από τη συνομιλία, τις ιδέες και τις απόψεις σου. Η προσωπικότητα σου λάμπει και οι γύρω σου απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη συμβολή και την παρέα σου. Η σύνδεση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι αμοιβαία, έντονη και συναρπαστική. Το να μοιραστείς μια προσωπική πεποίθηση ή νοοτροπία θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, την πρώτη μέρα του χρόνου αφιέρωσε την στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Δίδυμοι
Απόλαυσε το διάλλειμμα από τους έντονους ρυθμούς σου ή τις απαιτητικές καταστάσεις γιατί σε περιμένει μια ιδιαίτερα πολυάσχολη και ενδιαφέρουσα χρονιά. Ιδέες και στρατηγικές για την καλύτερη διαχείριση της ζωής σου και την αντιμετώπιση προβληματικών περιοχών σου έρχονται αστραπιαία. Απόλαυσε τη μέρα, επιδίωξε επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα και υποσχέσου στον εαυτό σου γαλήνη, ηρεμία και δημιουργία.  

Καρκίνος
Οι διελεύσεις σήμερα είναι ευχάριστες και σε εμπνέουν να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η υποστήριξη άλλων με χρήσιμες συμβουλές ή εξιδανικευμένες γνώσεις σήμερα είναι ευχάριστη. Κοιτάς μέσα σου και διατηρείς επαφή με τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Μια φιλία ή ένα έργο μπορεί να είναι θετική και επικεντρωμένη στην ανάπτυξη. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας χρονιάς. 

Λέων
Επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στη φήμη ή τις επιδόσεις σου από ότι συνήθως καθώς ξεκινάς τη νέα χρονιά. Η σημερινή διέλευση σου δίνει μια απαλή ώθηση για να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη ικανοποίηση όταν προσφέρεις την πρακτική σου υποστήριξη κυρίως μέσω πληροφοριών ή των δεξιοτήτων σου. Οι διελεύσεις επίσης διεγείρουν τον ιδεαλισμό και εμπνέεσαι να ονειρεύεσαι! Ό,τι καλύτερο για την σημερινή μέρα!

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική ή ένα δημιουργικό έργο, ένα ειδύλλιο ή ένα χόμπι. Μπορείς να είσαι ιδιαίτερα χρήσιμη ως μέντορας και να τονώσεις τους άλλους μέσω των λόγων σου αφού εκφράζεσαι πιο δυναμικά. Οι γύρω σου, σου προκαλούν καλά συναισθήματα ίσως ενθαρρύνοντας τις νέες ιδέες και πεποιθήσεις σου ή κρατούν μια θετική στάση απέναντι σου. Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή μέρα πλανητικά και σε ενθαρρύνει να διανύσεις τη νέα χρονιά. 

Ζυγός
Ξεκινάς τη χρονιά σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα για να ξανασκεφτείς τις οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και το να σκεφτείς νέες στρατηγικές για να βελτιώσεις τα πράγματα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μοιραστείς προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις με ιδιαίτερα άτομα στη ζωή σου. Η  κρίση σου είναι υποστηρικτική, δυναμική και μπορείς να τονώσεις τους άλλους. Αισθάνεσαι δύναμη όταν βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα κι αυτό τους το δείχνεις με κάθε δυνατό τρόπο. 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 7ο οίκο σου και είναι μια καλή στιγμή για να στηριχτείς σε κάποιον ή να βάλεις περισσότερη ενέργεια και καρδιά στις σχέσεις σου.  Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ειρήνη και αρμονία τώρα. Ωστόσο μπορείς να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα έργο, μια ιδέα ή ένα θέμα. Τα οφέλη ενός φίλου, συνεργάτη ή συστήματος υποστήριξης μπορεί να γίνουν εμφανή, καθώς ο Ήλιος εναρμονίζεται με τη Σελήνη και τον Βόρειο κόμβο στον τομέα της συνεργασίας. Ωστόσο η μέρα απαιτεί περισσότερη χαλαρότητα και λιγότερους προβληματισμούς. 

Τοξότης
Οι συνδέσεις μπορεί να είναι υποστηρικτικές και ουσιαστικές σήμερα και οι γύρω σου να είναι πλούσιες πηγές ιδεών. Τα κίνητρα και η αφοσίωση χτίζονται και είναι μια ισχυρή στιγμή για να ανακαλύψεις πληροφορίες που μπορεί να έχασες στο παρελθόν ιδιαίτερα σχετικά με τα οικονομικά. Η διαίσθηση σου λειτουργεί πιο δυνατά και το να βλέπεις τα πράγματα κάτω από ένα νέο πρίσμα θα σε ανταμείψει. Πρώτη μέρα του νέου χρόνου και η ιδέες σου είναι συναρπαστικές. Ακολούθησε τες και να είσαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλύτερα. 

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να βρεις ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Είναι μια καλή μέρα η πρώτη του έτους για να δημιουργήσεις, να μοιραστείς και να διασκεδάσεις. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τη Σελήνη και τον Βόρειο Κόμβο στον τομέα της χαράς σου και είσαι πιο θετική στο να απολαύσεις τη μέρα.  Έχεις περισσότερη πίστη σε μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο που σου υπόσχεται πολλά.  Μπορεί να συνδεθείς με κάποιον που σε ενθαρρύνει να εκφράσεις την πιο στοργική, ρομαντική ή δημιουργική πλευρά σου. 

Υδροχόος
Η δημιουργική ενέργεια είναι δυνατή καθώς ξεκινάς τη νέα σου χρονιά. Είσαι ιδιαίτερα διορατική για θέματος του μέλλοντος, αλλά και του παρελθόντος. Το να βλέπεις ένα παλιό πρόβλημα με έναν νέο τρόπο μπορεί να είναι απελευθερωτικό σε κάποιο επίπεδο σήμερα.  Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα για ονειροπόληση και για να εξετάσεις νέες δυνατότητες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να γιορτάσεις τη μέρα της Πρωτοχρονιάς. 

Ιχθείς
Οι άνθρωποι ζητούν την καθοδήγηση, τη συμβουλή ή την υποστήριξη σου και είσαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστείς τις ιδέες σου και να αφιερώσεις γενναιόδωρα τον χρόνο σου.  Μπορεί να υπάρχει έμπνευση μέσω των φίλων ή των δικτύων αυτήν τη στιγμή και μια συζήτηση ή μια είδηση μπορεί να σε εμπνεύσει να αναζωογονηθείς από ένα ειδικό ενδιαφέρον ή ένα έργο που έχει ισχυρές δυνατότητες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που έρχονται και στο ένστικτο σου σήμερα που σε προειδοποιεί για καλύτερες και πιο δημιουργικές στιγμές και καταστάσεις.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top