Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
209

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου και θα σου ζητηθεί να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά. Ενώ είσαι προετοιμασμένη και αισθάνεσαι τη νέα χρονιά ως μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις φιλόδοξα έργα ή να μεταφέρεις υπάρχοντες ρόλους και ευθύνες στο επόμενο επίπεδο, καλά θα κάνεις να επαναξιολογήσεις το τι έχεις αυτήν τη στιγμή σαν δεδομένο και να βελτιώσεις τις προσπάθειες σου. Το φινίρισμα των λεπτομερειών θα μπορούσε πραγματικά να σε οδηγήσει σε εντελώς νέα σχέδια και νέες επιτυχίες.

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής πέφτει στον τομέα της περιπέτειας και της εκπαίδευσης σου, κάτι που θα μπορούσε να είναι το κλειδί στις προσπάθειες σου να ταξιδέψεις ή να παρακολουθήσεις ένα μάθημα που πιστεύεις πως θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και να αποφασίσεις εάν μια διαφορετική προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση του ορίζοντα σου, έστω κι αν χρειαστεί να βγεις λίγο από τη ζώνη της άνεσης σου.

Δίδυμοι
Ο ανάδρομος Ερμής σε επηρεάζει ιδιαίτερα δεδομένου ότι ο αγγελιοφόρος πλανήτης είναι ο κυβερνήτης σου. Αυτήν τη φορά ωστόσο τα αποτελέσματα του είναι λιγότερο εμφανή, επειδή πραγματοποιείται στον 8ο οίκο σου, των συναισθηματικών δεσμών και των κοινών πόρων, που είναι μάλλον μια ήσυχη περιοχή του χάρτη σου. Μπορεί επίσης να θελήσεις να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο για να αναλογιστείς και να διαλογιστείς τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετη με τους αγαπημένους σου, καθώς αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο δυνατή μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από σήμερα πέφτει στον 7ο οίκο σου και επηρεάζει τις σχέσεις σου. Γεγονός που σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις, να επανεξετάσεις και να φροντίσεις τους δεσμούς και τις σχέσεις σου. Μπορεί εσύ κι ένας συνάδελφος ή σύντροφος να πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη δυναμική της σχέσης σας και να καθορίσετε το πως να βελτιώσετε και να πετύχετε καλύτερα τους κοινούς μελλοντικούς στόχους σας. Σήμερα μπορείς να απολαύσεις την ξεκούραση και χαλάρωση.

Λέων
Ο ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 18/1. Συμβαίνει στον 6ο οίκο σου, αυτόν της καθημερινής ρουτίνας και της ευεξίας σου, γεγονός που απαιτεί μεγαλύτερη οργάνωση από μέρους σου. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα σου, στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Για αυτό καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς μιας και σου δίνεται η ευκαιρία να φροντίσεις το σώμα σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου και μην παρασύρεσαι σε καταχρήσεις.

Παρθένος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από σήμερα σε επηρεάζει λίγο πιο έντονα, καθώς αυτός ο εγκεφαλικός πλανήτης είναι ο κυβερνήτης σου. Ωστόσο αυτήν τη φορά έχει και τα καλά της αυτή η περιστροφή, καθώς φωτίζει τον 5ο οίκο σου, αυτόν του ρομαντισμού και της έκφρασης του εαυτού σου, κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να αναστήσει καταστάσεις και σχέσεις. Μπορεί επίσης να σε εμπνεύσει να επιστρέψεις σε ένα δυναμικό έργο που είχες σταματήσει λόγω της τελειομανίας σου.

Ζυγός
Αυτή η χρονιά κλείνει την αυλαία της με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία που ξεκινά από σήμερα. Αυτήν τη φορά περνά μέσα από τον 4ο οίκο της οικιακής σου ζωής και ενώ αυτό μπορεί να είναι προκλητικό με τον δικό του τρόπο, μπορεί να φέρει μεγαλύτερη σαφήνεια και να σε βοηθήσει να στραφείς προς τα μέσα σου και να φροντίσεις περισσότερο τις ρίζες των συναισθημάτων σου. Εξερεύνησε πως μπορείς να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να βρεις περισσότερη γαλήνη και ισορροπία στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Σχεδόν όλοι θα πρέπει να υπομείνουν τεχνολογικές δυσλειτουργίες, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στη μεταφορά κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά από σήμερα. Αυτά ωστόσο τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμφανή σε σένα, καθώς συμβαίνει στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σου. Αλλά πριν απογοητευτείς σκέψου ότι τις επόμενες εβδομάδες σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις προτάσεις φίλων και συναδέλφων. Επαναξιολόγησε μια ιδέα του παρελθόντος και μπορεί να διαπιστώσεις ότι τώρα μπορείς να την απογειώσεις.

Τοξότης
Με τον αγγελιοφόρο πλανήτη να κινείται ανάδρομα από σήμερα μέσω του 2ου οίκου του εισοδήματος σου, θα θελήσεις να εξετάσεις τις λεπτομέρειες των σχεδίων σου για την εξοικονόμηση χρημάτων. Ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τον προϋπολογισμό σου, το πρόγραμμα αποταμίευσης, τις επενδύσεις ή τις πιστωτικές σου κάρτες. Θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς πως θα ανεβάσεις τα κέρδη στο επόμενο επίπεδο. Αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια για να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη, μπορεί να προετοιμαστείς όμορφα για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Αιγόκερος
Ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινά από σήμερα στο ζώδιο σου, σημαίνει ότι έχεις μια ειδική ευκαιρία να ξανασκεφτείς τις προθέσεις σου και το πως θέλεις να εμφανίζεσαι στον κόσμο. Σίγουρα μπορεί να αισθάνεσαι παρεξηγημένη κατά διαστήματα ή ενδεχομένως ακόμα και λίγο κολλημένη. Παρόλο που τείνεις να κινείσαι αργά στοχεύεις πάντα στο να σημειώνεις σταθερή πρόοδο, επομένως η επιβράδυνση μπορεί να σε ταλαιπωρήσει ή να σε εκνευρίσει. Κάνε ωστόσο ό,τι καλύτερο μπορείς για να είσαι ευγενής με τον εαυτό σου και να σκεφτείς ότι παρά τις καθυστερήσεις βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Υδροχόος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από σήμερα πέφτει στο 12ο οίκο της πνευματικότητας σου, που είναι το πιο νυσταγμένο σημείου του χάρτη σου. Είναι το βασίλειο των ονείρων και των ψευδαισθήσεων και επειδή είσαι τόσο λογική, μπορεί να αισθανθείς λίγο σαν ψάρι έξω από το νερό με τον πλανήτη της συλλογής πληροφοριών να είναι ανάδρομος. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεκουραστεί, να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να σκεφτείς στόχους για τους οποίους είχες απλώς τον σπόρο μιας ιδέας κάποτε και μπορεί να εκπλαγείς.

Ιχθείς
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 11ο οίκο της δικτύωσης, κάτι που θα μπορούσε να σε υποστηρίξει στην αναθεώρηση μιας ομαδικής προσπάθειας. Θα μπορούσες να κάνεις σχέδια για μια μεγάλη ώθηση με τους συναδέλφους σου, που μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Μπορεί να επανασυνδεθείς με φίλους, συναδέλφους, εραστές από το παρελθόν. Αυτή είναι επίσης η περιοχή του ηλιακού χάρτη σου αφιερωμένη σε μακροπρόθεσμες επιθυμίες, οπότε δώσε στον εαυτό σου άφθονο χώρο και χρόνο για να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top