Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
188

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα, τονίζοντας τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια δυνατή περίοδος για να πάρεις τα ηνία και να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι επίσης πιο υπεύθυνη και η ανάληψη ευθυνών μπορεί να είναι μέρος αυτού. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και να κάνεις μια προσέγγιση προσανατολισμένη στον στόχο. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια αντίσταση ή κάποια εμπόδια που υποδηλώνουν ότι μάλλον δεν είναι ακόμα η καλύτερη στιγμή για να προωθήσεις και να επιβάλλεις τη θέληση σου. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες τουλάχιστον αυτό το μικρό ακόμα διάστημα.

Ταύρος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα και μέχρι τις 20/1 είσαι σε τέλεια φόρμα για να μάθεις νέα πράγματα, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ανακαλύψεις νέους τρόπους έκφρασης. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους σου. Επίσης μπορεί να αναζητήσεις μεγαλύτερο νόημα και πλουσιότερες εμπειρίες τις επόμενες εβδομάδες. Ο Δίας μόλις μπήκε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σήμερα συγκρούεται με τον Ήλιο για αυτό και πιθανότατα να νιώθεις καταβεβλημένη.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της οικειότητας σου και μέχρι τις 20/1 διεγείρεται η επιθυμία σου να συνδεθείς με τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Ξυπνά επίσης το ενδιαφέρον σου για ουσιαστικές σχέσεις ή έργα. Ο επόμενος μήνας ευνοεί την ενδοσκόπηση και την ανάπτυξη του οικείου ή εσωτερικού κόσμου σου. Έχεις την τάση να επιλέγεις ένα θέμα να εστιάσεις και να αφιερώσεις εκεί όλη σου την ενέργεια. Βάλε στόχο να δώσεις προτεραιότητα ή να κρατήσεις απόσταση από κάτι που σε προβληματίζει, ώστε να επιστρέψεις σε αυτό ανανεωμένη και με περισσότερη αντικειμενικότητα.

Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των συνεργασιών σου όπου θα αναδείξει τις σχέσεις σου για έναν μήνα. Είσαι πιο διπλωματική κι έτοιμη για συμβιβασμούς αυτήν την εποχή του χρόνου. Μέσω της ενδοσκόπησης αποκτάς μια ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη για τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Μέχρι τις 20/1 βλέπεις τα πράγματα από δυο πλευρές και ίσως αναγνωρίσεις την ανάγκη για μια διαφορετική οπτική της ζωής σου. Σήμερα η ανησυχία μπορεί είτε να σε παρακινήσει να κάνεις βελτιώσεις, είτε να σε παρασύρει σε λάθη. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις παρορμήσεις να κυριαρχούν.

Λέων
Ενώ ο Δίας μόλις άλλαξε ζώδιο και σου δημιούργησε την ανάγκη να προσθέσεις περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή σου, ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, υπενθυμίζοντας σου τη σημασία της ρουτίνας. Η οργάνωση και η απόλαυση αυτού που κάνεις μπορεί φυσικά να οδηγήσει σε βελτιώσεις και ενημερώσεις σε εκείνα τα σημεία της ζωής σου που έχουν ξεφύγει κατά κάποιον τρόπο από τον έλεγχο σου. Επιδίωξε να είσαι προσεκτική γιατί αν ενεργείς χωρίς αυτογνωσία, μπορεί να ρισκάρεις, να πληρώνεις υπερβολικά ή να αφήνεις κάτι πολύ γρήγορα.

Παρθένος
Ένας μηνιαίος κύκλος ξεκινά σήμερα που δίνει έμφαση στην ευχαρίστηση και τη δημιουργική αυτοέκφραση. Μπορεί να σε εμπνεύσει δημιουργικά και συναισθηματικά και δίνεις περισσότερη προσοχή στα προσωπικά χόμπι ή την ψυχαγωγία. Μια ισχυρότερη παρόρμηση σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις, να χρησιμοποιήσεις ταλέντα, να δείξεις στους άλλους τι μπορείς να κάνεις, να ζήσεις και να απολαύσεις τον ρομαντισμό και οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. Ωστόσο με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα, τα προβλήματα προέρχονται από την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου ή από τις υπερβολικές προσδοκίες.

Ζυγός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 20/1. Αυτός ο κύκλος του Ήλιου ενθαρρύνει μια ισχυρότερη εστίαση στον οικείο κόσμο σου. Η βελτίωση στο σπίτι και τα αισθήματα ασφάλειας και άνεσης βρίσκονται στο επίκεντρο. Η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε παρακινήσουν να επιτύχεις, να χτίσεις και να οργανωθείς. Σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να παίξει με τη διάθεση σου. Οι προσδοκίες σου μπορεί να σε αφήσουν ευάλωτη στις εναλλαγές της διάθεσης σου εάν έχεις στοχεύσει πολύ ψηλά.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της επικοινωνίας σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες η περιέργεια σε παρακινεί να συνδεθείς και να μάθεις περισσότερα. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Αποκτάς νέες δεξιότητες και τη διάθεση να φροντίσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Είναι μια εποχή αυξημένης επίγνωσης για το τι πρέπει να επισκευαστεί, να θεραπευτεί και να βελτιωθεί. Σήμερα όμως η ρουτίνα φαίνεται να σε κουράζει ιδιαίτερα, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τη δυσαρέσκεια σου ή μπορεί να αισθάνεσαι υπερφορτισμένη.

Τοξότης
Ο Ήλιος ολοκληρώνει σήμερα την ετήσια διέλευση του στο ζώδιο σου, καθώς ξεκινά την περιήγηση του στον τομέα των πόρων σου. Αυτός ο νέος κύκλος αλλάζει τις ταχύτητες σου και η εστίαση σου στρέφεται σε θέματα ασφάλειας και άνεσης. Τα χρήματα και τα υπάρχοντα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου μέχρι τις 20/1. Ο Δίας μόλις ξεκίνησε μια τελείως διαφορετική αποστολή και σε ενθαρρύνει να πάρεις μερικά ρίσκα και να απολαύσεις τον αυθορμητισμό σου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και θα είναι καλεσμένος σου μέχρι τις 20/1. Είσαι στο στοιχείο σου με αυτήν τη διέλευση και έχεις φτάσει στο τέλος ενός κύκλου με τον Ήλιο να τελειώνει το ταξίδι του στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Είναι η στιγμή να λάμψεις, να επανεφεύρεις τον εαυτό σου ή να έρθεις στο προσκήνιο με ουσιαστικό τρόπο. Νιώθεις πιο υπεύθυνη και έχεις περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείς ή να αφομοιώσεις πρόσφατα γεγονότα. Φέρνεις έναν πιο ξεκούραστο εαυτό σε έναν νέο κύκλο που σε βάζει στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να προκαλέσει ανησυχία ή ίσως πιο εύστοχα, να τονίσει τη δυσαρέσκεια που είναι ήδη παρούσα.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και είναι ένα διάστημα κατάλληλο για προβληματισμό και ξεκούραση. Συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου για πιο πολυάσχολους καιρούς, αλλά επίσης αναλογίζεσαι πρόσφατα γεγονότα και απορρίπτεις συμπεριφορές και καταστάσεις που έχουν κάνει τη φυσική τους πορεία. Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου με ενεργό ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία. Και οι δυο πλανήτες είναι πρόσφατα σε νέα ζώδια και φέρνουν διάφορους προβληματισμούς στην επιφάνεια.

Ιχθείς
Ο Ήλιος περνά σήμερα στον τομέα της φιλίας και των ονείρων σου και αυτός ο κύκλος ενός μήνα μπορεί να είναι αρκετά υποστηρικτικός και ευχάριστος. Είναι μια στιγμή για εστίαση σε σχέδια, όνειρα και έργα στα οποία η ικανοποίηση και η εκπλήρωση είναι οι στόχοι σου. Είναι επίσης μια περίοδος για να δώσεις προτεραιότητα στις συνδέσεις της ζωής σου. Αναδύεται η ανάγκη σου για τους άλλους ή για να περνάς χρόνο με ανθρώπους και έργα που σε βοηθούν να αποτοξινωθείς. Η διάθεση σου είναι πιο ελπιδοφόρα και θετική. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά η επιθυμία για προσπάθεια είναι προσωρινά χαμηλή και αυτό είναι μια μεγάλη αναντιστοιχία.

Πηγή

Σχετικά

Back to top