Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 έως 18 Δεκεμβρίου 2022)

at 5:21 μμ
453

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και με την αισιοδοξία που αισθάνεσαι οι υποθέσεις σου διεκπεραιώνονται έτσι ακριβώς όπως τις έχεις προγραμματίσει και υπολογίσει. Επαγγελματικές συζητήσεις που το προηγούμενο διάστημα δεν απέδιδαν τώρα εξελίσσονται κάνοντας σε να βλέπεις νέες προοπτικές μπροστά σου. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένη και να αποφύγεις ανυπομονησία και εξιδανίκευση. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, για αυτό φρόντισε να επικεντρωθείς στα καλά και να αποφύγεις εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου για το τίποτα. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητα σου και είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η εβδομάδα σου, γεμάτη με ραντεβού και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα πιθανά για κάποιους λόγους να είχες απομακρυνθεί. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Τα έξοδα αυξάνονται και ίσως κάποιες έξτρα υποχρεώσεις να σε πιέσουν. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί διευκολύνει τη διεκπεραίωση των εργασιακών υποχρεώσεων σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μην διακινδυνεύεις για περιστασιακούς πειρασμούς τη σταθερότητα και την ασφάλεια που σου παρέχει ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτης να θυμάσαι πως σου υπόσχεται πολλά και σημαντικά για αυτό μην επηρεάζεσαι από τη λίγο κακή σου διάθεση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Διαχειρίσου θέματα του παρελθόντος -και κυρίως αυτά που σχετίζονται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα- με προσοχή. Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου στις σχέσεις σου αποφεύγοντας ξεσπάσματα και εντάσεις ή διαφωνίες μαζί τους. Αρκετές έξτρα υποχρεώσεις καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και να διατηρήσεις συμφέρουσες για τα μελλοντικά σχέδια σου γνωριμίες. Οι όποιες διαφορές με συναδέλφους μπορούν να λυθούν ανώδυνα. Καιρός να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάντε κοινά σχέδια και εμπιστευτείτε το πλανητικό σκηνικό που εργάζεται ακατάπαυστα για το καλό σας έστω κι αν στήνει μικρές ανώδυνες παγίδες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να μην είναι πραγματικά αυτό που δείχνουν.

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να δίνεις περισσότερη προσοχή και έμφαση στους άλλους και κυρίως στις συναδελφικές σχέσεις σου. Κάποια εργασιακά ζητήματα, επιθυμίες και αποφάσεις ίσως χρειαστούν μια αναθεώρηση για καλύτερα αποτελέσματα. Απόφυγε λοιπόν το άγχος και δώσε προτεραιότητα στα δικά σου συμφέροντα. Στιγμές έντασης ή διαφωνιών με συνεργάτες αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου και οι κοινές μελλοντικές επιθυμίες είναι το κλειδί για τη διατήρηση των ισορροπιών της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ίσως να σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια ακόμη προσπάθεια ή υποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Λέων
Οι ενέργειες της εβδομάδας συνεχίζουν να επηρεάζουν θετικά τον τομέα των εργασιακών και της καθημερινότητας σου, για αυτό φαίνεται και να έχεις μια αρκετά πιεστική εβδομάδα μπροστά σου όμως είναι για καλό. Κάνε σωστό προγραμματισμό, μοίρασε σωστά τον χρόνο σου προκειμένου να αποφύγεις τη σωματική εξουθένωση. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα πρακτικά προβλήματα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου και προσπάθησε να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Άλλωστε οι απόψεις του σε σχέση με τους προβληματισμούς σου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτα προμηνύεται για αυτό προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν.

Παρθένος
Καταστάσεις του παρελθόντος φαίνεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους αυτήν τη βδομάδα και να σου δημιουργούν άγχος. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τη διορατικότητα και κινήσου μεθοδικά και ψύχραιμα. Οικονομικά θέματα διαχειρίσου τα με σύνεση και μην βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, καθώς τα έξοδα αυξάνονται. Βρες τρόπους να κατευνάσεις τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και τη δίψα σου για αλλαγές και άμεση επιτυχία. Τα καλά κόποις κτώνται οπότε μην σταματάς την προσπάθεια έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς και να κάνεις λίγη υπομονή παραπάνω. Πρόσθεσε πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου, κάντε κοινά όνειρα και αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να ανακατεύεται στα πόδια σου για μια ακόμη φορά. Απόλαυσε το, ικανοποίησε τον εγωισμό σου όμως μην εντυπωσιάζεσαι.

Ζυγός
Οι σχέσεις σου με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Απόφυγε τις ρήξεις μαζί τους και διεκδίκησε όλα αυτά που σου ανήκουν με όμορφο και διαλλακτικό τρόπο. Οι ενέργειες της εβδομάδας δημιουργούν εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου. Οι διαφορές απόψεων ή και τα σχόλια μπορεί να σου βγουν σε καλό αν μάθεις να ακούς. Κοινές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό και εμπιστεύσου τη φαντασία σου και αυτοσχεδίασε. Εσύ που είσαι μόνη, προσεγγίσεις του παρελθόντος δείχνουν να σου δημιουργούν προβληματισμούς, όμως και ικανοποίηση.

Σκορπιός
Πρακτικά και καθημερινότητας θέματα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα. Καιρός να γεφυρώσεις αποστάσεις σε σημαντικές για εσένα σχέσεις, αποφεύγοντας βέβαια επιμελώς τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αν και τα επαγγελματικά φαίνεται να μην σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα, σε κάποιες υποχρεώσεις σου θα πρέπει να φανείς συνεπής. Η ενέργειά σου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εκμεταλλεύσου τις θετικές ενέργειες που ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση καιρός να αναλάβεις δράση. Η γοητεία και ο ισχυρός λόγος σου δεν επιτρέπουν άλλη επιλογή από την παράδοση και αποδοχή.

Τοξότης
Ο τομέας των οικονομικών σου φαίνεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό, τις ενέργειες και το ενδιαφέρον σου. Καιρός να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστά το πορτοφόλι σου και να εφαρμόσεις μια διαφορετική διαχείριση των προϋπολογισμών σου. Ίσως δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Δείξε λίγη υπομονή και άσε τον χρόνο να κάνει τα ξεκαθαρίσματα του. Να θυμάσαι όμως πως είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Η προσωπική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου καιρός να έρθει στο προσκήνιο. Απόλαυσε τη συντροφιά του όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς αποτελεί πηγή της ενέργειας σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν είτε νέες γνωριμίες, είτε επανασυνδέσεις.

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια γίνονται το επίκεντρο αυτήν τη βδομάδα. Έχεις την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να γεφυρώσεις σχέσεις, για τις οποίες όμως θα πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες και το συναίσθημα σου. Έξτρα προσπάθεια θα χρειαστούν οι διευθετήσεις επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Είσαι επιρρεπής στα λάθη καθώς υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης και αρκετή ένταση γύρω σου. Επωφελήσου από τις ευνοϊκές όψεις στη συναισθηματική σου ζωή. Πλησίασε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφο σου, κάντε πράγματα μαζί και σταματήστε να ασχολείστε με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει εκπλήξεις και αναθεώρηση των αναγκών σου.

Υδροχόος
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτήν τη βδομάδα είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους. Όσο κι αν θέλεις να γεφυρώσεις αποστάσεις η διαφορετικότητα των απόψεων σας μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και απομακρύνσεις. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου αν κάποιες συμπεριφορές συνεργατών σου δημιουργούν εκνευρισμό. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στα δικά σου ιδανικά και μην επηρεάζεσαι. Οι ενέργειες που λαμβάνεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα θετικές κι έτσι μπορείς να αναθεωρήσεις τα όσα αισθάνεσαι να λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφο σου. Ανάλαβε τις υποχρεώσεις σου απέναντι του και παραμέρισε τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές αναζωπυρώσεις και επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο αυτήν τη βδομάδα.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φαίνεται να διευκολύνουν και να ωραιοποιούν το κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Δείξε προσοχή στη διευθέτηση των εργασιακών υποχρεώσεων σου αποφεύγοντας λάθη και υπερβολές. Είναι προτιμότερο να κινηθείς σε γνώριμα μονοπάτια και να αφήσεις τον χρόνο να καλλιεργήσει το έδαφος για τις αλλαγές που επιδιώκεις. Εξαιρετικά βοηθητικό είναι το κλίμα και οι ενέργειες για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας έτσι ώστε να απολαύσετε προσωπικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, θετικές εξελίξεις και γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στην καθημερινότητα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top